Pufi de ian - feb 2010 (31) - in vacanta
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
neatza...bagam repidi o coffe..asa de trezire ca de...e luni ..:(((
je sunt cam racita...am casa poiana...tona de vase murdare..n-am mancare pt jiji si nu stiu ce sa-i las ( ea zice..ei lasa ca ne descurcam noi...si-i face combinatiuni de ma iau de cap)
jiji a adormitpe la 11...s-a trez la 6...pt un pic de lapte si ink doarme....s-agandit sa-mi tihneasca cafeaua...e tot racit siinfundat si tuseste....
noide ceva zile avam ala calaie...si musai tre s ma spal pe cap sa-mi dau tona de fixativ din par..
vecina mea foloseste gel dearnica cu ceva...pt tot felul de chestii...vanatai...intepaturi...etc...si zice ca e fbun iar eu imi propun sa-l iau...si ramana cu atata...
ma mai uit ink o data lamanichiura mea french....sa nu uit cum era...ca in curand o sa se duca pe conducta..( oare chier tre saspal vasele?)
sorina?????
ruxita....m-a ingrozit faza cu pensionarea....mda si pe mine seaca ridurile si barbia dubla...mai ales ca eu...rad cu ochii si sunt mult mai accentuate....
cred ca am mai intrebat...tot urmarescniste vouchere pt modelare corporala...prin electrostimulare si vacum...stiti..ati auzit ceva rezultate?
sa aveti o sapt super cu pufi sanatosi...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Beatrice1982 spune:
Neata!
noi bine....mai bine
acu e tati de Ivan la pat, desi azi a mers la lucru, dar nu stiu daca rezista...
si mami e la fel...a vomitat si toate alea...urat virus mai e si asta mai!
incepe sa mance mai bine......si sa vedem....
sper sa fie ok
s-a trezit si Adam...i-am dat sa pape, dar are ora de dans...........
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam
Doamne ajuta!
tomaca spune:
Buna dimineata,
Multumiri de cafea.
Danasor, cred ca vremea rea de la inceput te-a indispus. Lasa ca va trece.
Bea - cum se lipesc toate de Ivan, mititelul de el?
Ruxi - vad ca si Kay vrea sa le aiba pe toate; raceala, cucuie.
Larisel - spor la engleza
Dece - lasa chestiile alea; dupa ce scoti o tumora (benigna ce-i drept) de pe muschi, parca reconsideri toate prostiile astea.
Nyny - frumos fugiti voi de acasa; Cu barca n-ati incercat? Si mai romantic ; Bine ca aveti unde sa lasati maimutele.
Cand despre Mara si refuzul de a manaca, parca imi povesteti despre fina mea cea mare care are o surioara cu 2 ani mai mica si care face acelasi lucru. Mie mi se pare ca este metoda ei de a-ti capta atentia numai pentru ea. Timpul doar pentru ea fara David. Probabil ca asa i se pare ei, ca atunci cand este ora mesei ei, tie ti se pare un lucru f important, asa ca incearca prin toate mijloacele sa prelungeasca momentul.
Sorina - mica - mare blondina cum mai este?
Mire - si pentru intepatura de insecta, ce ti-a recomandat? Am inteles ca s-a descoperit un explorator marin in devenire?
Nu mai stiu, ma intorc....
O zi buna sa aveti
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
miremia spune:
Neatza fete!
Noi facem bagaje, ne pregatim de drum. Acum realizez ca avem cam multe bagaje, nici break-ul nu ne mai ajunge. Si desi am zis de fiecare data ca nu-i mai cumpar jucarii, tot timpul mi se leaga cate o tampenie de maini. Sa vad unde le indes pe toate.
Tomaca cand am dus-o la doc a dat-o cu betadina pe bubita, iar pt acasa mi-a dat baneocin crema sa-i dau. Doc noastra prin telefon mi-a zis ca ea crede ca este de la expunerea la soare, doc care a vazut-o aici nu mi-a zis exact de la ce credea ca e, a zis ca poate fi de la soare sau de la transpiratie sau amandoua. Ca a fost o simpla intepatura de insecta m-am prins eu dupa. Mama nebuna, duc copilul la doc pt ca l-a muscat tantarul.
Mare dreptate ai ca ne lasam afectate de toate nimicurile, mi se intampla si mie, noroc ca mai vad/aud cate una de cobor cu picioarele pe pamant. Voi cand mergeti in concediu vara asta?
Ruxita ai renuntat la vacanta in Gr? Eu tocmai am visat ca eram in concediu in Grecia (n-am fost niciodata), ca sa ajung la mare tb sa cobor o panta abrupta, iar dupa ce am coborat-o nu gaseam malul marii, peste tot se intra in apa ca in piscina. Mi-a transmis subconstientul mesaj ca si marea din Ro/Bg e buna anul asta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
io am realizat ca n-am zis nici un cra demulticel
Kay la spalat de vase, il urc pe scaunel si stau intr-o pozitie imposibila coscovita de ma doare ingrozitor spatele, ca trebuie sa tin intre picioare scaunul, cu spatele sa sprijin copilul si sa-mi tin si propiul echilibrul ca sa spal vase aplecata (asta e partea 1 neimportanta). Deci insista sa-l iau la spalat vase, desi nu e o bucurie pentru mine... mi-a urmarit toate miscarile si acum:
- baga buretele in axion si apoi incearca sa spele cu acel burete vasele;
- tine un vas sa curga in el apa, apoi varsa apa, iar il tine sa curga in el apa (clateste);
- se mai infunda chiuveta si ia cu mainutele chestiile plutitoare (de ex. coji de seminte, firimituri) si le arunca in caldarea de alaturi...
- vasele pe care el considera ca le-a spalat le pune in blidar...
apoi trece la maturat si strans gunoiul cu farasul... am rugat-o pe Ela de dragul lui sa mature un pic, a maturat juma de bucatarie si a lasat-o balta, Kay ramas singur cu farasul a inceput sa caute murdarii si sa le puna in faras...
Nu mai zic de aspirator ca tine si el de aspirator cu sora-sa si amandoi aspira...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza fete! Noi facem bagaje, ne pregatim de drum. Acum realizez ca avem cam multe bagaje, nici break-ul nu ne mai ajunge. Si desi am zis de fiecare data ca nu-i mai cumpar jucarii, tot timpul mi se leaga cate o tampenie de maini. Sa vad unde le indes pe toate. Tomaca cand am dus-o la doc a dat-o cu betadina pe bubita, iar pt acasa mi-a dat baneocin crema sa-i dau. Doc noastra prin telefon mi-a zis ca ea crede ca este de la expunerea la soare, doc care a vazut-o aici nu mi-a zis exact de la ce credea ca e, a zis ca poate fi de la soare sau de la transpiratie sau amandoua. Ca a fost o simpla intepatura de insecta m-am prins eu dupa. Mama nebuna, duc copilul la doc pt ca l-a muscat tantarul. Mare dreptate ai ca ne lasam afectate de toate nimicurile, mi se intampla si mie, noroc ca mai vad/aud cate una de cobor cu picioarele pe pamant. Voi cand mergeti in concediu vara asta? Ruxita ai renuntat la vacanta in Gr? Eu tocmai am visat ca eram in concediu in Grecia (n-am fost niciodata), ca sa ajung la mare tb sa cobor o panta abrupta, iar dupa ce am coborat-o nu gaseam malul marii, peste tot se intra in apa ca in piscina. Mi-a transmis subconstientul mesaj ca si marea din Ro/Bg e buna anul asta. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
n-am renuntat bineinteles... probabil se va intampla mai tarziu, il asteptam pe tatal Elei ca sa ne dea acordul si dupa aia bagam acte in regim de urgenta.
Si mai am o conditie - sa reia astia traseul Bucuresti - Salonic cu trenul... sper ca nu l-au scos de tot si ca a fost doar o chestie de greva...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
impresii de salon - ma simt ca o gaina jumulita... la axile cred ca a pus vreo 10 straturi de ceara ca spunea ca par in multiple directii, aspru, cate 2-3 fire intr-un por, crescut inegal...
inghinal... mi-au ramas niste smocuri cu ceara de am bagat sedinta doi de epilare acasa cand sa trag de pe mine chilotii...
tuns... prea scurt, pana ma obisnuiesc, imi creste la loc...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela hai sa va zic o chestie ciudata... am o fosta colega care a nascut de 3 sapt...a luat imediat o pastila sa nu alapteze ( motive medicale)...intr-o seara a visat ca alapteaza..si chiar l-a lasat sa suga....si era f fericita...in vis...s-a trez a vz ca se intamplase si in realitate...a doua zi i-a venit laptele...nu i-a dat....insa..ce chestie..... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Sa iti fie de bine petrecerea de la nunta si...sorry de nesomnul de dupa.
Cat despre chestia cu laptele prieteni tale, da, e ciudat, asta e dovada vie ca subconstientul e mai puternic decat constientul / pastilele. Sa ii vina laptele dupa ce a luat pastile, asta chiar e de domeniul dragostei imense a mamei pt copil si a instinctului matern sapat adanc in subconstient....ca trebuie sa il alaptezi pt ca e al tau si are nevoie de tine ca sa traiasca.
Foarte frumos si infricosator in acelasi timp.
Dar acum intreb si eu....ce i-a venit era lapte-lapte sau doar asa....o chestie de 1 zi....?
blue_flower spune:
citat din mesajul lui nyny Hellooo... ce faceti dragelor? Pe unde sunteti? Noi ne-am intors pe la 4 dimineata. Normal, a fost frumos pt ca ne-am mai incarcat bateriile. Cum spuneam... mai avem nevoie din cand in cand sa facem lucrurile care le faceam inainte sa avem copii. La noi chiar are efect o iesire de genul asta chiar si de cateva ore. Am lasat-o pe Mara cam cu ochii-n soare (i-am zis ca ne ducem la servici) si m-am stresat un pic pe drum pana m-a sunat mamaia sa-mi spuna ca a adormit. Am fost in Mamaia, am mancat ceva pe o terasa dupa care am coborat pe plaja.... friiig da frumoooossss. Sotu' mi-a zis aseara ca abia acum a realizat cat a imbatranit (cand a vazut puhoiul de pitzipoance aproape dezbracate de pe faleza).... Ma duc sa citesc ce ati mai scris... Mamica fericita de Mara si de David |
Bravo pt ieseala!!
Obositor dar se merita, nu?
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Ruxita Kay azi a dat un cap de usa si s-a lovit tare... are un hematom cat juma de frunte si ceva arcada (farmacista m-a trimis la doctor ca loviturile la cap pot da chiaguri de sange la creier)... i-am dat cu arnigel si astept sa i se ingalbeneasca... sunt ravasita de incident... mergem la plimbare si poate ma intorc mai cu chef de vorba... eu zic ca arata ca un cucui normal obisnuit de care a mai facut, poate nu atat de mare (adica lung pe frunte)... daca ar fi de medic, ce alte simptome ar mai trebui sa aiba? sa vomite, somnolenta, ceva altceva...??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Da, ar trebui sa aibe si alte manifestari, voma, ameteala....dar totusi nu suntem noi doctori sa decidem.
Du-te cu Kay la doctor rapid.