Pufi de ian - feb 2010 (31) - in vacanta
Raspunsuri - Pagina 6
Beatrice1982 spune:
buna ziua!
oare de unde sa incep???????
Vineri dimi la 7 ivan s-a trezit si mi-a vomitat de doua ori.........la dr....medicamnete.......nu papa nici acum, decat ffff putin, ii e frica, cred.....de vomitat..........nu stiu
i-am luat lapte praf fara lactoza ca a fc si diaree...........
so.di vis, cum zice DECE...........
eu asa si asa
mai pot, desi inca nu mi-am revenit total..........
asa ca suntem foarte happy.........................
sper sa isi revina, ca se duce putina grasime ce a pus-o si el............of offfffffffffffff
Si noi poevesteam in masina, in drum spre zalau, ca numa acolo este lapte praf din asta...cum ne-om duce noi in straineze, si om face bani, si ne-om face casa...sotul a zis, ca daca iese si avem de lucru si asa atunci el nu vne acasa pana nu isi face o casa...deci...........visam noi frumos..........dar nu se stie ce va aduce ziua de maine......
DEocamdata tre sa ne concentram pe lunile ramase, apoi pe banii pt nastere, apoi pe aparitita micului print, apoi sa fim sanatosi, sa crestem frumos si apoi vedem ce a fi.......
Oricum.............greu.,..va fi....stiu.............dar nu o sa murim noi de greu.....este cineva sus cine ne da putere sa mergem mai departe.....
o duminica frumoasa va doresc!!!!!!!!!!!
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam
Doamne ajuta!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela ia sa vad ce-mi mai amintesc... nyny....care s=a destrabalat pe malul marii...deranjand pitzipoancele....rusineeeeeeee... ruxita...care a renuntat la bebelouri...pt un biet animal ucis...( s-o porti sanatoasa...poze...)....inpressii de la salon????? danasor care e supi...of, of...nu stiu ce sa zic....ti s-a pus pata si o s-o tii asa...iti trebuie un remediu...incepe sa faci chestii pt tine...care te remontau odata ...chestii care sa te mai intareasca... larisel...care merita tone de .... alicredo...facem un tur? mire....ai ajuns? s-a trez...revin Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
mai, eu cred ca acolo sunt mai mult de 1 biet animal ucis... care ramanea ucis indiferent daca cumparam eu blana... cred... nu-mi fac mari procese de constiinta... e o blana de vulpe argintie... pe de alta parte nu vad de ce o vulpe ar fi mai de plans decat animalele pe care le sacrificam pt consum curent (vaci, porci, oi)?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Kay azi a dat un cap de usa si s-a lovit tare... are un hematom cat juma de frunte si ceva arcada (farmacista m-a trimis la doctor ca loviturile la cap pot da chiaguri de sange la creier)... i-am dat cu arnigel si astept sa i se ingalbeneasca... sunt ravasita de incident... mergem la plimbare si poate ma intorc mai cu chef de vorba...
eu zic ca arata ca un cucui normal obisnuit de care a mai facut, poate nu atat de mare (adica lung pe frunte)... daca ar fi de medic, ce alte simptome ar mai trebui sa aiba? sa vomite, somnolenta, ceva altceva...???
--------------------------------------------------------------------------------------------
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
mai, eu cred ca acolo sunt mai mult de 1 biet animal ucis... care ramanea ucis indiferent daca cumparam eu blana... cred... nu-mi fac mari procese de constiinta... e o blana de vulpe argintie... pe de alta parte nu vad de ce o vulpe ar fi mai de plans decat animalele pe care le sacrificam pt consum curent (vaci, porci, oi)? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
a..stai linistita..n-am scris aia in sensul ala..ai dreptate...la cate animale se sacrifica( Jm nu intelege de ce ai mei credc gaini si le giugiulesc ca apoi sa le taie)....asa ca...n-ai nicio vina ca ti-a placut ceva...care din nefericire e ppiele de animal...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Mi-a venit inima la loc... nu stiu daca arnigelul a facut minuni, dar umflatura s-a retras bine de tot si a ramas doar cu o dara roshie... sper spre galben maine. Am o inregistrare video pe cand avea Kay vreo 2-3 luni in care vobeam aiureli de genul ca nu voi permite/admite ca el sa faca niciun cucui, nicio zgaraietura... si ma simt mama criminala cand patzeste cate ceva (ce angajament tampit, nu?)... i-am dat niste sosonei de blanita ca avea picioarele reci si cu ei nu prea avea stabilitate... dar si in picioarele goale a dat vreo 3 capuri azi de un fotoliu si de muchia de la masa de calculator... in parc ma tin umbra din urma lui si reactiile lui sunt de respingere, ma impinge sa-l las singur... sa-i dau spatiu, sa-l las sa exploreze singur, sa nu mai simta respiratia mea protectoare in ceafa... de maine ma duc la birou, dar sincer doar acasa simt ca fac ceva cu adevarat important (cand ii schimb pampersul, cand ii dau sa manance, cand iesim la plimbare)... sunt "autoarea" unei aplicatii soft pe care sefu vrea sa o dezvolte pentru un client important, daca cu 2 ani in urma imi pasa de aplicatie... acum ma cam doare in cot... o sa vad cum impac lupul cu varza (seful fiind lupul si eu varza).
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 buna ziua! oare de unde sa incep??????? Vineri dimi la 7 ivan s-a trezit si mi-a vomitat de doua ori.........la dr....medicamnete.......nu papa nici acum, decat ffff putin, ii e frica, cred.....de vomitat..........nu stiu i-am luat lapte praf fara lactoza ca a fc si diaree........... so.di vis, cum zice DECE........... eu asa si asa mai pot, desi inca nu mi-am revenit total.......... asa ca suntem foarte happy......................... sper sa isi revina, ca se duce putina grasime ce a pus-o si el............of offfffffffffffff Si noi poevesteam in masina, in drum spre zalau, ca numa acolo este lapte praf din asta...cum ne-om duce noi in straineze, si om face bani, si ne-om face casa...sotul a zis, ca daca iese si avem de lucru si asa atunci el nu vne acasa pana nu isi face o casa...deci...........visam noi frumos..........dar nu se stie ce va aduce ziua de maine...... DEocamdata tre sa ne concentram pe lunile ramase, apoi pe banii pt nastere, apoi pe aparitita micului print, apoi sa fim sanatosi, sa crestem frumos si apoi vedem ce a fi....... Oricum.............greu.,..va fi....stiu.............dar nu o sa murim noi de greu.....este cineva sus cine ne da putere sa mergem mai departe..... o duminica frumoasa va doresc!!!!!!!!!!! Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam Doamne ajuta! |
Bea, sa va ajute Domnul cu casuta si cu tot ce v-ati propus!
Te mai gandesti la fetita cu codite? sau te-ai resetat la 180 de grade pentru inca un nazdravan?
Ruxita spune:
citat din mesajul lui nyny Hellooo... ce faceti dragelor? Pe unde sunteti? Noi ne-am intors pe la 4 dimineata. Normal, a fost frumos pt ca ne-am mai incarcat bateriile. Cum spuneam... mai avem nevoie din cand in cand sa facem lucrurile care le faceam inainte sa avem copii. La noi chiar are efect o iesire de genul asta chiar si de cateva ore. Am lasat-o pe Mara cam cu ochii-n soare (i-am zis ca ne ducem la servici) si m-am stresat un pic pe drum pana m-a sunat mamaia sa-mi spuna ca a adormit. Am fost in Mamaia, am mancat ceva pe o terasa dupa care am coborat pe plaja.... friiig da frumoooossss. Sotu' mi-a zis aseara ca abia acum a realizat cat a imbatranit (cand a vazut puhoiul de pitzipoance aproape dezbracate de pe faleza).... Ma duc sa citesc ce ati mai scris... Mamica fericita de Mara si de David |
cred ca genul asta de escapade functioneaza ca o gura proaspata de aer, ca in cazul mamiferelor marine, scufundari cu treburi, cautat mijloace de existenta si apoi iesitul la suprafata pentru o gura doua de aer... si apoi plonjatul inapoi spre existentiale. Bravo si la cat mai multe...
Si sotul mi s-a plans de o oaresice impresie... si m-am mai ingrozit cand prietena mea de 38 de ani mi-a vorbit despre planul ei de pensionare... brrrr!!! ea senin cu zambetul pe buze, eu crispata si inchisa la toti nasturii (mintii)... cica se numeste viziune de perspectiva... chiar inca nu sunt pregatita pentru un astfel de subiect... ma deprima rau cearcanele si ridurile, si mi-e suficient.
Ruxita spune:
fetele mai povestiti de pufii bolnaviori... lorex, s-a adeverit instinctul tau de mama, dece, mai aveti febra? Bea, voi sunteti mai bine? si cine mai era? Dana, cazatura?
ma retrag la somn... salon maine dimineata si putin job asa mai pe dupa-amiaza... mi-a trecut cheful si de tinute trasnet... cand Kay patzeste cate ceva, nu mai am chef de nimic altceva, vreau sa-mi stiu copilul bine si atat...
larisel spune:
dece Ai un stil de-a scrie... sublim... chiar o sa adorm cu zambetul pe buze...mersi pt ca acum ma bag la somn). Sper ca sunteti ok, da?
bea Off off... mai mai...
rux Ce e ala arnicel? Eu ma chinui cu congelate si alte chestii reci "babesti" la cucuie... si e tare grele... ...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui larisel dece Ai un stil de-a scrie... sublim... chiar o sa adorm cu zambetul pe buze...mersi pt ca acum ma bag la somn). Sper ca sunteti ok, da? bea Off off... mai mai... rux Ce e ala arnicel? Eu ma chinui cu congelate si alte chestii reci "babesti" la cucuie... si e tare grele... ... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
arnigelul e arnica de la boiron homeopat... nici kay nu suporta comresele reci, chiar daca esti fana homeopate nu ar trebui sa-ti lipseasca asa ceva din casa!
noi azi in picioare de la 6... ce urasc trezirile matinale!