Pufi de ian - feb 2010 (31) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mire (btw e ok sa iti spunem asa prescurtat, ca de multe ori o comit si poate tie nu-ti place? ) , esti foarte dragutza, m-ai facut sa

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mi-am adus aminte ....pt vanatai eu folosesc vin rosu(tinut la frigider), sunt f multumita, i-am pus(atunci cand a fost cazul) pe un pansament si l-am lipit de frunte, in cateva zile gata vanataie,cucui

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

helau, helau...asa dor mi-a fost de vooi.....
mi-am clatit ochii uitandu-ma la poze...ce domnisoare frumoase avem!!!!!

asa...sondaj, nu?...lapte...lapte de vaca, ii place la nebunie, bea o canita de 250 ml dimineata si una seara. bea singur, ceea ce mi se pare fantastic, desi nu e ceva grozav, dar cum pe noi mamele ne incanta orice chestie pe care o fac ai nostri pui, eu una sunt cand il vad cu ciocul in gurita! desi uneori ma gandesc daca nu l-am intarcat prea de la toate...si san, si biberon.....

stefan nu da pup pr-zis, isi lipeste gura deschisa de fata mea si ma baleste toata...si se alinta, si se pisiceste....si...e un scump....

mi-am notat arnigel, e bine de avut asa ceva, mai ales ca nu suporta ceva rece. a avut vreo 2 zile un cucui dragut, nici nu stiu cand si l-a facut. la o lovitura din asta, la prunte, am fost pe faza si i-am pus o felie de cartof si o caciulita sa i-o tina, si in juma de ora nu mai avea nimic. dar cum nu pot avea tot timpul o felie de cartof dupa mine, un gel e bine venit.. chiar ma intrebam daca nu exista asa ceva.....ruzi, mersi de pont...si sa porti sanatoasa vulpea! asteptam poze!!

lorex, study, study, ca de aia te-ai dus!!! mult succes!!!! pupam bobitzu!

sorina, plecati la mare?...sau am citit eu gresit...daca da, distractie placuta si printesa linistita si relaxata! oo, profita pana nu vin caninii, desi la stefan a fost mai ok decat la masele...nu febra, nu nimic, doar niste nervi...bineinteles

nyny...pitzipoance pe faleza...ntz ntz.....pai tu esti gazela! pe termen lung...sa va fie de bine escapada!....

danasor, ce ochioasa frumoasa ai tu acolo......moama....

inca nu imi arunca obiecte in wc, doar sulul de hartie igienica in cada....

bea, multa putere pentru ambii nazdravani sa ai!! sanatate ivanelului....iar sa fii mama de baiat pt a doua oara are avantaje...stii deja manualul de utilizare...
auzi, voiam sa te intreb....parca spuneai ca esti specializata in proiectare de mobilier...sper sa nu ma insel....pai, de ce nu ar iesi ceva din asta? de ce sa plecati peste hotare?...na, mai voiam sa zic ceva si am uitat...

larisel, asa cum fitzele vin la dublu, asa si bucuriile cu siguranta!! cand simt si eu ca-s capiata, o sa ma gandesc la tine, cu 2 nazdravane!

cred ca ar trebui sa iau niste magne b....m-am trezit ca urlu la copil.....si nu doar o data......la bucatarie, ii place la nebunie, sa deschida usile la dulapuri.....mai nou le tranteste tare!!! am crezut ca le-a scos din balamale....si am inceput sa urlu la el, GATA STEFAN< GATA AM ZIS!!!.....asa rau mi-a parut in secunda 2....doamne....bineinteles ca a continuat sa le izbeasca......si altceva......a inceput sa loveasca atunci cand nu ii convine...sa loveasca peste fata daca te apropii de el.....bine, si in casa e o atmosfera usoar tensionata, nu am pretentii de la copil sa fie relaxat cand noi....in fine....

loredana, sa nu iei personal daca nu ti se raspunde direct la niste intrebari, vei vedea ca indirect de multe ori se comenteaza despre ceva ce a zis careva, fara nominalizari....mie una mi-e f greu, si asa am impresia ca am uitat pe cineva in pomelnicu asta

gata, tarziu.....ma duc sa invelesc copilu...azi dimineata era sloi, desi imbracat, invelit....

noapte buna!!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

danasor, nyny de noi nica....multumim de intrebare

decenuela....conduci bine?

ana...sper ca tu esti bine

am plecat la somn....lucrez pe branci... perioada concediilor...na ce sa zic si eu...

nu mai scriu nimic, desi am citit to, dar nu vreau sa uit pe careva

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Mi-am adus aminte ....pt vanatai eu folosesc vin rosu(tinut la frigider), sunt f multumita, i-am pus(atunci cand a fost cazul) pe un pansament si l-am lipit de frunte, in cateva zile gata vanataie,cucui

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

da' in uz intern nu are efect?
sau ar trebui sa scrie pe sticla, in caz de consum mai mare pot aparea vanatai de la pierderea echilibrului, in acest caz folositi vinul in uz extern ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

am pierdut un kilometru de mesaj..vai ce ma ofticccc

asa ca nu mai zic nimic, va las doar o cafeluta

enjoy!

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Neata'

Haideti la cafelutza, s-o bem afara sub un zarzar... e vremea lor

Mi-a trecut toata depresia , are grija fiica-mea de asta, ieri m-a terminat- ori se maraie si vrea numai la mine in brate, ori e 'obraznica' de numai, plus ca nu prea mai vrea sa asculte deloc; si asta cam de cand ne-am intors de la mare, dar vad ca si la voi merg lucrurile cam in aceeasi directie, Simply, Larisel , dar sa ne luam portie dubla de rabdare...
Problema e ca maica-mea o sterge azi, nici nu ma gandesc ce ma asteapta, cand nu mai puteam i-o pasam ei vreo jum. de ora, timp in care puteam sa respir un pic...
Ieri am plecat doar noi doua cu masina in oras, si s-a dezobisnuit sa stea in scaunel de la mare, a marait la greu, pana la un moment dat cand parca ea singura se alina , a zis , " mama - barrrr", adica mama conduce si ea trebuie sa stea acolo, de obicei asa ii zice maica-mea daca se agita prn spate si ma striga, sa stea cumintica, mama conduce si nu-i voie... a fost asa dragutza ca-mi venea sa opresc masina si s-o dragalesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

am pierdut un kilometru de mesaj..vai ce ma ofticccc

asa ca nu mai zic nimic, va las doar o cafeluta

enjoy!

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

lasa nu te mai necaji, iau si eu o gura de la tine ca a mea a iesit mai slabutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

danasor, nyny de noi nica....multumim de intrebare

decenuela....conduci bine?

ana...sper ca tu esti bine

am plecat la somn....lucrez pe branci... perioada concediilor...na ce sa zic si eu...

nu mai scriu nimic, desi am citit to, dar nu vreau sa uit pe careva

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

servici usor , priveste si partea buna, asa se topesc mai usor kg., sa ajungi cum ti-ai propus pupam cretulinul frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
[
asa...sondaj, nu?...lapte...lapte de vaca, ii place la nebunie, bea o canita de 250 ml dimineata si una seara. bea singur, ceea ce mi se pare fantastic, desi nu e ceva grozav, dar cum pe noi mamele ne incanta orice chestie pe care o fac ai nostri pui, eu una sunt cand il vad cu ciocul in gurita! desi uneori ma gandesc daca nu l-am intarcat prea de la toate...si san, si biberon.....

cred ca ar trebui sa iau niste magne b....m-am trezit ca urlu la copil.....si nu doar o data......la bucatarie, ii place la nebunie, sa deschida usile la dulapuri.....mai nou le tranteste tare!!! am crezut ca le-a scos din balamale....si am inceput sa urlu la el, GATA STEFAN< GATA AM ZIS!!!.....asa rau mi-a parut in secunda 2....doamne....bineinteles ca a continuat sa le izbeasca......si altceva......a inceput sa loveasca atunci cand nu ii convine...sa loveasca peste fata daca te apropii de el.....bine, si in casa e o atmosfera usoar tensionata, nu am pretentii de la copil sa fie relaxat cand noi....in fine....

_
mama lui Stefan, pui scump

Chiar voiam sa deschid subiectul cand ar trebui sa renuntam la biberon, ce mi-a ramas mie in cap e ca ar trebui deja dupa 1 an sa trecem la canitze cu cioc sau cu paiul, nu prea mai e sanatos bibele, scria ceva despre deformarea gurii nu stiu cat de bine ma exprim ca nu prea m-am documentat, in orice caz foarte bine ai facut, bravo Stefanel ca bei cu canitza singurel
Bine ca mi-ai amintit de magneziu, am luat in sarcina si m-am simtit foarte bine, eram asa de relaxata, putea sa fie urgie in jurul meu, n-aveam treaba... si eu ma abtin la greu sa nu tip la ea, iar daca imi scapa imi pare asa de rau de numai...
Cu Viena ce mai faceti?

Mergi la inceput