Brumarei nov.dec.2011 (42) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

aaa si apropo de vopsit..........planuiesc saptamana viitaore sa merg sa ma tund si sa vopsesc inainte sa placam in concediu...............o sa pun poze dupa.....
multumim mult anna si noua ne-a placut combinatia de nume........
Petro vedem noi in noiembrie, depinde si de bebe cum o vrea sa vina........

Roxana19+ Lucas Gabriel si mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Si la noi in decembrie e aglomerat, am 2 verisori pe 3 si 4 dec, sor'mea si baiatul unei verisoare pe 11, o matusa pe 13, nasa pe 16 si nasu pe 21. Acu vad eu ce si cum, am gandesc poate 14, sa fie exact 4 ani si 7 luni intre copii, dar depinde si cat e de mare, poate sa vina si la38 de saptamni, si atunci s-au dus calculele mele. Oricum, si la Stefan am avut la alegere, aveam sarbatoriti pe 2, 5, 12, 13 si 16 mai. Si eu m-am programat pe 14.

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

F tare, asa l-am nascut si eu pe Vlad, pe 09.02.2009 (tot un joc de cifre

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

de ziua mea
eu sunt disperata cu vinetele ultima salata am mancat-o de 2-3 ori pe zi

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

va las ca a venit Bogdan acasa si ne pregatim de masa si pe urma de baita, asa ca vorbim maine.........
va pe toate!!!!!!!!

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu le-am visat vinetele astea si pana nu am mancat un castron intreg (bine, nu tot o data) nu m-am lasat. Deci, va inteleg perfect!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte pił forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte cosģ?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna seara fetelor
am fost intr-o scurta vacanta daca putem zice la socri....si cred ca saptamana viitoare o sa merg eu cu fecioru sa stam 1 saptamana de liniste la o manastire.
Ma apuc de citit din urma....ca ati foat faorte vorbarete.

19+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Tacerea te ajuta sa te cunosti
Oamenii vorbesc mult, sute si mii de cuvinte īn fiecare zi. Vorbesc din nevoia de a scapa de singuratate. Unele dintre vorbele lor sunt necesare. Dar celelalte, nu. Omul simte ca fara Dumnezeu nu e īntreg. Simte aceasta lipsa, dar nu īsi da seama din ce cauza sufletul sau e nelinistit. si īncearca sa umple aceasta lipsa prin vorbirea cu ceilalti. Dar vorbaria nu īi poate aduce linistea: ci doar īl face sa scape de simtul de neīmplinire.

Crestinii vorbesc. Dar vorbele lor de multe ori nu sunt decāt ocazii de a-ai īmprastia mintea. Sfintii Parinti au īnvatat ca vorbirea despre cele sfinte e de argint, iar tacerea e de aur. si daca vorbirea despre cele sfinte e de argint, īti dai si tu seama ce valoare are sporovaiala despre toate nimicurile.

E foarte greu sa īntelegem aceasta taina: tacerea e mai valoroasa decāt vorbitul. Pentru ca tacerea duhovniceasca nu e tacere obisnuita;, nu e somn al mintii, ci e vorbire cu Dumnezeu.

Vorbitul risipeste mintea. Te poti ruga doua ore, si dupa zece minute de discutii mintea s-a risipit ca si cum nu te-ai fi rugat deloc.

Pentru noi, calugarii, e usor. Nimeni nu ne forteaza sa vorbim. Pentru mireni e mai greu. Nu īti pot spune sa taci cum tac eu. Īti spun doar atāt: cauta sa vorbesti cāt mai putin si sa spui numai ce e necesar. Roaga-te cāt de des poti: acasa, pe strada, īn autobuz. si, cānd vrei sa vorbesti cu cineva, gāndeste-te daca e mai bine sa īntrerupi rugaciunea sau sa te rogi īn continuare.

Eu alt sfat nu dau oamenilor: numai sa taca si sa se roage. Vei vedea ca tacerea te ajuta sa te cunosti pe tine īnsuti, sa īntelegi mai bine razboiul duhovnicesc.

Cine stie sa īsi pazeasca gura īsi va pazi mai usor trupul. O sa īntelegi cum se leaga īmprastierea prin vorbire de patimile trupesti. Cu cāt vei vorbi mai putin, cu atāt īti va fi mai usor sa īti īntelegi aproapele. De multe ori oamenii vorbesc, dar fiecare e preocupat numai de ceea ce vrea el sa spuna. Lumea nu mai stie sa asculte. Tacānd tu, vei īnvata sa īi asculti pe ceilalti. si cānd vei vorbi, cuvintele tale vor avea putere.
si, cānd vorbesti, nu ridica vocea. Cānd vorbesti cu voce tare atunci inima se īnchide si stapāneste mintea. Daca vorbesti īncet, linistea inimii se rasfrānge īn cuvintele pe care le spui. Eu atāt am vrut sa īti spun: Taci si roaga-te. Roadele vor veni de la sine...

Mergi la inceput

daca aveti timp si rabdare merita sa cititi acest mesaj.
este un mesaj trimis de pretena mea care tocmai inainte sa aflu ca sunt gravida a murit la numai 34 de ani de cancer.
nu vreau sa va intristez.........doar sa cititi mesajul, este plin de inteles.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

m-a asteptam iubul meu cu shaorma, facuta de el, ca la carte! nu mai zic cum e..

baby, f fain mesajul, eu una chiar ar trebui sa iau aminte, sa mai tac, nu-mi face bine mereu sinceritatea si faptul ca-s prea directa... ea era calugarita?..Dumnezeu s-o odihneasca, offf...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

luny, am precizat ca nu vreau sa va intristez.
imi faceam curat prin mail-uri si am dat peste mesajul asta de la ea.
mi l-a trimis inainte sa afle ca este bolnava, atunci Bianca mea avea 9 luni si ea tocmai se casatorise.
nu era calugarita, dar era mult mai aproape de BIserica decat mine.........
va fugim la baita........
sa aveti o seara cat mai frumoasa!!!!!!!!

Mergi la inceput