Brumarei nov.dec.2011 (42) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 5
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika La tine e la marele fix, sa ai termenul chiar de ziua primului copil, mai rar. Eu n-am mai auzit. Da, sa fie nascuti in aceeasi zi, dar nu sa ai 2 sarcini cu acelasi DPN. Deci faci cezariana mai inainte pana la urma? Ce-or avea atunci copiii astia de viseaza deja la ziua lor, de pe-acum? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
eu stiu 2 baieti (frati) nascuti pe 4 august la diferenta de 6 ani. nasterile au fost naturale.
au am inceput sa experimentez arsurile. bine ca sunt scurte si trec repede. cel mai rau ma enerveaza nodul pe care il am in gat. nu stiu de la ce.
Brambu, aici a aparut porumbul. mi-am facut si eu. da' cam scump. 2 lei/ buc.
20+
www.flickr.com/photos/carola456
albertje spune:
Buna seara ,
inca o oaie ratacita ...mai dau si eu pe aici cand pot !ca tot vorbeati de dnp-uri .eu la ambii copii am avut dnp-ul 17 sept (Ziua de nastere a tatalui meu)si eram tare incantata,dar nici unul nu a venit atunci .baiatul pe 6 ,iar fata pe 24 ...acum mi-as dori din 21 noembrie sa fie 18 noembrie ,de ziua sotului .
vine bebe
dianalaura spune:
A da, ca tot vorbeati de porum. Si eu mi-am cumparat ieri 4 buati, 1.5 lei/bucata, de la un magazin cu legume-frumcte. In gradina mai dureaza pana se face, nu are nici un metru planta.
Si ca tot vorbeati de mancare, alaltaieri mi-am cumparat niste bureti usturoi si i-am mancat cu branza si rosii. Nu a fost branza de burduf, dar tot a mers. Asa mi-era dor de bureti usturoi, nu am mai mancat de vreo 2 ani.
Acum va las, merg si eu la dus si la culcare. Tortul e gata, asamblat si dat cu frisca de fond, maine urmeaza sa ii pun decorurile si sa ii fac bordurile. Dar maine dupa de vin de la tara, pe la amiaza. Noapte buna sa aveti!
diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
anna-mama spune:
Neata,
Na ca acum as vrea si eu bureti cu usturoi Trec pe lista si saptamana viitoare o pun pe mama sa-mi faca
Carola, buretii sunt niste ciuperci.
Luny, ce frumos ca esti nascuta in 2 feb, cred ca esti o pers f sensibila Si eu am mancat shaorma aseara
Astazi mergem la o petrecere de taiere de mot, sper sa fie vreme buna sa se zbenguie copiii in curte
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
abramburika spune:
Neata si-o !!
La multi ani, alinutza ! Sa fii fericita, sanatoasa si implininta!! Sarcina usoara in continuare!
carola - chiar destinul atunci la cei 2 frati cu zilele de nastere!!
Am comandat porumb , sa vad daca s-a facut de fiert intai.
diana - bureti cu usturoi sau e alt soi de ciuperca?
Sa ne arati tortul, varianta finala.
albert - bine ai mai trecut pe la noi. Cum mai esti? Copiii sunt in vacanta?
roxana - ti-am spus ca eu m-a impresionat povestea Mirelei, de cand ai spus-o. Ai mai vb cu familia ei? Parca avea 2 copii, nu?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
anna-mama spune:
La multi ani, Alinutza! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe care sa te faca fericita mereu!
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
luny spune:
neatza!
Diana, tocmai ce am avut si eu o punga plica cu iutari, mi-a adus mama de la munte! i-am facut pe gratar si am mancat cu mujdei, altfel nu stiam variante... ia mai zi daca mai ai alte idei, poate mai capat candva, imi plac de mor!!
LA MULTI ANI, ALINUTZA!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
ce-s aia iutari? Presupun ca tot ciuperci, nu?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
luny spune:
da, bureti iuti, stiu ca-s des intalniti in padurile din Ardeal, adica eu doar acolo am mancat cand eram mica.. acum mi-a adus mama nu's de pe unde din tara..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!