Ce sa facem oare??/
Raspunsuri - Pagina 2
monalac spune:
mi se pare ca faci o tragedie din orice.mai sunt 2 saptamani pana plecati,iar copilul tuseste putin....
oana_lex82 spune:
Am fost cu el..i-a gasit bronsita ..ne-a dat Azitromicina 5 ml/zi,Salbutamol 10 pic x 3/zi, Flavamed 2,5 x3/zi,Clorfeniramina 1/4 /zi, Vibrocil si 10 pic de Vitamina C.....Marti ne-a chemat iar la control...cert e ca Iustin tuseste ff urat sper sa se faca bine...
In legatura cu concediu ne-a zis k e ok sa mergem...Dar daca nu se insanatoseste nu ma duc cu el bolnav ca mi-e teama sa nu-l imbolnavesc mai tare pe acolo...
oana_lex82 spune:
Ce nasol se simte mititelul...ii curge tare nasul, tuseste rau si ii curg ochii continuu..nu face febra, dar in rest e ff rau...Sper sa ii faca bine tratamentul asta...Fetelor, oare e bine sa ii dau Fluimucil pt mucisori? Ca ii curge ff tare nasul...???
Darria spune:
Oana: aerosoli,nu? L-ar ajuta ft. mult.
protector hepatic? folosesc Liv.
un probiotic? bun este Biotics dar mai bun Enterolactis.
Pt. nas(indiferent de culoarea secretiilor): sinupret picaturi, e din plante.
Multa apa ca sa ajute la eliminarea secretiilor(expectoreaza mai usor).
In 2 saptamani este timp pt. vindecare. Aerosolii de la mare o sa-l ajute ft. mult. Apa marii la fel. Prin telefon poti vb. cu medicul tau. Medici buni sunt si pe litoral. Intereseaza-te de un pediatru bun pt. litoral.
La mare se poate imbolnavi doar daca are contact cu un alt purtator(virus sau bacterie) dar asta se intampla si acasa(parc, strada, etc..). Se poate evita contactul cu alti copilasi de pe plaja.
nikkei spune:
Buna Oana!
Eu am mers la mare cand baietelul meu avea bronsita (el avea foarte des), tusea si ii curgea nasul, dar febra mare nu avea (cam 38 din cate imi amintesc) si in 3 zile la mare i-a trecut totul (desi nu lua antibiotic ci doar niste siropele de tuse, Nurofen, vit.C0.
Parerea mea e ca ii va face mai mult bine decat rau briza marii.
Cum au zis si fetele mai sus, atentie la:palariuta, crema protectie (eu il tineam mai mult sub umbrela si cate un pic la soare) si nu-l infofoli decat daca e vant mare.
Multa sanatate si concediu placut!
oana_lex82 spune:
Ms de sfaturi Daria..ii dau probiotic..Biotics..pt nas ii dau Fluimucil...oare o fi bun??
Acum a avut o criza de plans de vreo 30 min...plangea ff rau ca si cum l-ar durea ceva ff tare..ii iese un incisiv lateral dar niciodata nu a plans asa la dinti... Oare ce o mai fi??
lulu77 spune:
pai cred ca deja te simte pe tine f agitata...si evident il agiti si pe el...oana, relax, e doar un copil ca multi altii, marea ii va face infit de multe ori mai bine decat cocolosit in casa, dar decizia iti apartine
nu are cam multe medicamente de luat???
lisssa_ana spune:
in 2 sapt clar isi va mai revenii. Mergeti in concediu linititi, atat voua cat si lui Iustin va va prinde bine.
Apa marimii/aerosili, vit D si mai ales niste parinti relaxati il vor face sa aiba cea mai frumoasa perioada
Mama de Ana si 38+
Fashion
oana_lex82 spune:
Merci mult fetelor, vad ca tusea a inceput sa devina productiva..saracul n-a prea dormit azi-noapte...cand il lasa tusea nu-l lasa nasul si tot asa..sper sa isi revina...nu ma mai gandesc la vacanta, ce o fi o fi, el sa fie bine...Ii dau fluimucil..o fi bun oare??
kiki31 spune:
Oana,eu le dau copiilor pentru tuse grindtus de la Aboca si de fiecare data am rezolvat problema cu succes.Este un sirop 100% natural,merge si pentru tuse uscara si pentru productiva si in plus protejeaza caile respiratorii superioare prin efectul de bariera pe care il creaza.Eu il gasesc la Help Net,este in jur de 40 roni dar merita.
Pentru nas poti folosi batista bebelusului sa-i aspiri bine,bine secretiile(chiar daca e mai neplacut din cauza zgomotului aspiratorului)pentru ca in felul acesta eviti sa faca otita sau sa inghita si sa faca alte complicatii.