Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(57)
Raspunsuri - Pagina 2
Wudy spune:
Si sa va si salut acum fetelor
Am lipsit o perioada, stiu ca nu mi-ati simtit lipsa ca eu scriu oricum rar
dar am lipsit si de la citit
dupa cum va spuneam ultima data cand am scris Anais dupa vaccin a facut febra si febra ce depasise la un moment dat 39
am tinut-o asa pe antitermice si impachetari cu prosoape imbibate in apa la temperatura camerei 3 zile
seara ne-am hotarat sa meregm sa cerem si parerea unui alt medic in afara pediatrei noastre si ne-am ales cu o internare
nu are rost sa va amarasc si voua sufletul cu toate prin cate am trecut si cum medicii astia si-au batut joc de sufletul meu ( de la o febra banala ca reactie a vaccinului care a fost verdictul final - au ajuns sa-mi vorbeasca de infectii grave, malformatii si alti balauri)
cosmar am trait doua nopti in spital
acum suntem bine, am scapat de febra, ne-a mai chemat la spital sa mai facem inca o data, adica a treia oara analiza de urina si nu ma mai duc,...uite asa, mama iresponsabila, nu mai vreau - prima a iesit cu modificari, ce-a de-a doua proba a iesit bine, a treia nu mai vreau eu s-o faca
alta problema ce o am dar o rezolv eu pana la urma, nu ia in greutate
nu stiu ce sa-i mai fac
eu inclin s acred ca laptele meu nu mai este asa hranitor dar nu vrea cu niciun chip lapte praf. chiar daca ii este foame lp nu vrea
ii dau cereale, el fac cu apa, le mancam cu lingurita dar nici pe-astea tot timpul, o zi da, 4 nu
voiam sa va scriu mai multe dar gata ca va ametesc si pe voi
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
Wudy spune:
scuze pt greseli dar am scris pe fuga si nu am recitit
Multumesc de intrebare Roxx, uite acum suntem bine si speram si la mai bine. Asta daca se apuca si ea de mancat
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
madalina_m spune:
Am fost ieri la mag Organic Baby sa o iau pe girafa Sophie. Am luat-o desi mi s-a parut foarte mica si nespectaculoasa la cat costa (parca aceeasi prima impresie i-a facut si lui Lori). Dar lui R ii place. Tot roade la ea.
Oricum, mi-a placut la magazin. Niste fete foarte dragute acolo. Mi-am facut o lista cu ce sa mai iau pe viitor. Mi-au dat mostre de detergenti, mi-au placut colaceii de inot (am pus eu link cu ei sapt trecuta) sunt foarte trainici, au garantie 6 luni contra spargerii si sunt pana la 18 kile. Asaaa, ce am mai vazut - gel de dus si sampon pt bebe in 3 variante (musetel, lavanda si portocala parca) care miros f bine plus o gramada si pt adulti (gel de dus, sapun lichid, creme de corp, tampoane - din astea mi-am luat si eu sa vad daca imi plac). Oricum, preturile sunt ok pt niste produse organice - daca o fi chiar asa cum zic ei.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
gabivalceanu spune:
SAL, fetele!
Brava, TUNDE!!!!!
Brava si proaspetei mamici, MAMUTZ!
Noi... mai bine, mi-e si frica sa zic! Urasc vaccinurile! Ma bate gindul sa nu-i mai fac... Pediatra tocmai mi-a declarat ca ea nu i-a facut niciun vaccin fii-sii... si ca se felicita (fiica-sa are 20 de ani acum). Of, e greu sa hoatarasc...
FRAGRANT, esti o binecuvintare! Multumesc mult, trimit PM. Poate vom tine dieta impreuna! (edit: scuze ca-ti ziceam Flagrant. Sunt varza)
Cu sportul: mi-am cumparat de pe amazon acum vreo 2 luni un set cu 4 cd-uri cu zumba. E super misto! Eu topai cu Ioana pe muzica si Ilinca se distreaza din bouncer. 20 de minute ma tine. Apoi lesin.
MIRELA, SHINES, vorba lui Doloress, asa-i cu fratii...
ZIKI!!!!!!!!!!!! Sa va fie de bine!!! Si la mai mare!
Apopo de urari: sotului, la nunta, i-au cintat prietenii: Si-alta data, si-alta data, o s-o facem si-mai-si-mai lata! Pina i-a fulgerat mireasa cu privirea!
G
florintunde spune:
Wudy'asa am patit Eu cu Sonia la vaccinul de 2 luni..stii ca am ajuns si noi la spital si am primit preventiv!3 zile cefotax..
Nici Sonic nu ia in greutate desi mananca..tind sa cred ca nu e satios lapticul..n-as da nici Lp..mai bine cred ca am sa iau niste cereale..peste 2 saptamani incep diversificarea asa incetul..
madalina_m spune:
Wudy santate multa la micuta! Sa dea Domnul sa fie totul bine. Il legatura cu lp, ai incercat mai multe marci? De ex, si eu am mai auzit de copilasi mofturosi care nu vroiau nimic in afara de lm desi nu se saturau si dupa multe incercari au acceptat Milumil. Si asta la mai multi copii nu numai unul-doi. Am inteles ca are un gust mai dulceag si il accepta si mofturosii.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Wudy verisoara e mai bine?
gabivalceanu spune:
WUDY, bine ca sunteti bine! Nu te agita cu luatul in greutate... mai stai, incepe si dive.
CIUDATICA, bine te-ai intors!
CATALINA, of, ce-ai tras-o! Asa, deodata? Sau aveai mai de mult probleme?
SHERBI, vezi ca e diferenta intre eco-prietenos cu natura si eco-prietenos cu bebele. Eu m-am tepuit.
MADALINA, si eu cumpar de la organic baby. Sunt fun. Dar m-am des-fun-it, ca sa zic asa, cind am gasit multe dintre produsele lor pe wwwbiomania ro, la preturi muuuuult mai mici.
pup,
G
Wudy spune:
Roxx, mult noroc cu casa
v-ati hotarat si pe unde vreti s-o cumparati pe urmatoarea?
O colega a mea si-a cumparat in Balotesti si mi-a spus ca fost ok ca pret
si noi speram in max 2-3 sapt sa ne mutam acasa, nu o sa fie totul gata dar financiar suntem mult sub limita asa ca o sa stam si noi in ce s-a putut face pana acum
macar ca stau in bucatarie, stiu ca sunt in casa mea
pozici
botez
luciact spune:
buna
ati scris ceva de aseara pana azi
sa vad ce mi mai aduc aminte...
felicitari Mamutz, bine ai venit bebe Nectarie
la multe lunite Tudor de Ariana
Tunde felicitari, si tie si la fifitza studioasa
Irinukka felicitari lui Patrickut, e mereu primul
Gabiv ma bucur ca Ilincutza e mai bine, pupam funduletul sa treaca repede repede
Catalina insanatosire grabnica, la fel si puiutilor bolnaviori
Ralukara si Ziki, distractie placuta maine, sa fie intr un ceas bun
masaj ii fac cand imi aduc aminte, dar nu duce lipsa de atingeri, cam 90% din timpul cat e treaza e la noi in brate, numai asa vrea, ce sa fac?? si sincera sa fiu m am saturat de commentul....asa ati invatat o!!!!cine ma aude/vede, imi zice daca asa ai invatat o.....
daca ea a cerut, a simtit nevoia sa fie tinuta in brate, asta i am oferit, trag speranta ca atunci cand va incepe sa mearga nu va mai vrea in brate(acum ma cocoseaza carand o, atunci o sa stau cococsata s o tin de manute ca sa mearga)
Eva s a trezit azi noapte la 4 si pala la 6 n a vrut sa mai adoarma, s afatait intr una, am luat o inte mine si tati in pat, si pe urma a mai dormit doar pana la 8
am vrut si noi sa luam avocado si cartof dulce de la Kuafland dar nu au, abia maine primesc
am vazut pe diversificare .ro un tabel cu alimentele care merg introduse pe luni, postat ieri,poate ca intereseaza pe careva
, atat am tinut minte