Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciudatica

fetelor, am si eu o intrebare. acum ca nu mai sterilizam biberoane/farfuriute cu ce le spalam?! eu le clatesc bine bine cu apa fierbinte, dar nu mi se pare suficient...
am cautat ceva detergent de vase bio, dar nu am gasit. voi cum procedati?

multumeeesc!!

Mami de Tudor (24.12.2010)

Eu le spal normal cu detergent de vase, doar cu un burete separat. Doar cu apa parca nu-mi par "curate".

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

CIUDATICA, eu am un detergent de vase teoretic bio de la organicbaby.

IRINUKA, sa-ti povestesc: aseara am culcat fetele, eu la mijloc, Ioana in dreapta, Ilinca in stinga. Toate trei invelite cu o patura subtire bagata in cearsaf. In casa 21-22 de grade. Amindoua se foiau la greu. Ioana arunca intr-un final patura de pe ea si ramine, intr-o pijamaluta, tricou si pantaloni scurti, cu o sira goala si-n cracii goi si adoarme instant, fara foieli. Deci ii era cald. Mie mi-era bine. Ilinca se foia (ea avea body, pijama de bumbac si patura comuna). Pun mina pe pieptul ei, sloi. Ceafa la fel. O mai infofolesc bine intr-un paturoi gros si adoarme si-asta instant. Deci: in dreapta una in pielea goala, in stinga una cu body, pijama si doua paturi. Concluzie: a tine un copil prea imbracat e un abuz. La fel cum e a-l tine prea dezbracat... Pina la Ilinca ma minunam si eu toata, Ioana statea la -5 grade fara caciula, Ilinca va purta, prevad, de la +5...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CIUDATICA, uite www.organicbaby.ro/solutie-pt-vase-pere-750ml-p452-cat19" target="_blank">aici, www.organicbaby.ro/solutie-pt-vase-grapefruit-750ml-p423-cat19" target="_blank">aici sau www.napati.ro/produse/ingrijire/Solutie_de_spalat_ vase ,_500ml,_70--113--1.html" target="_blank">aici!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

eu le spal cu detergentul obisnuit, pur..doar ca le clatesc bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

lucia , tu ai iesit astazi afara ? daca nu , iesi ?
sunt 16 grade ... habar nu am cum sa o imbrac , mai ales ca suntem si dupa un rosu in gat ....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

andri am fost la biserik de dimi, i am pus body cu maneca scurta si trening, dupa aia a inceput ploaia
vad ca nu bate vantul deloc, poti sa o scoti...eu nu mai ies ca asteptam musafiri.,plimbare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Hola cikas!

Io mi-s la Braila la a mea mamica si tare bine ne mai e...am apucat sa citesc tot, dar nu prea mai tin minte mare lucru...vai de neuronul meu:))

Cum spuneam tare-i bine la mama acasa...cu piscotelul m-am vazut numai la mese si foarte putin intre si la plimbare cand a fost frumos afara...in rest a stat cu tati si tare bine m-am simtit si io...In schimb noptile-s tot horror. As teptam si noi sa trecem de faza asta poate isi revine macar la programul dinainte cu o trezire pe noapte.

La multi ani bebeilor sarbatoriti saptamana asta cat am lipsit io. Parca am lipsit un secol, asa mult mi s-a parut. La multi ani si Lavinia ptr evenimentele din familia ta. Si Ziki felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Raluka - sa-i fie de bine crestinutului! Asteptam poze

Noi am papat azi ptr prima data branzica de casa la fructe...tare bun mai fu. I-am facut-o cu lamaie si a iesit buna. Am papat si io:D

Uratii par sa plece dar am zis ca nu se mai termina...bleah...mi-am amintit de perioada de dupa nastere cand tot asa nu se mai termina...anyway bine ca se duse...

Maine venim spre Bucuresti, se cam termina vacanta noastra mica. pana ajung poate-mi amintesc si ce am mai citit pe aici. Va tuc si ne auzim acasa.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Irinukaaa..abia te astept sa ma inveti si pe mine autodiversificarea

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

lavinia nu a sunat soferul, am tot asteptat sa sune, ciuciu
o veni el,

la noi parca si a mai revenit Razvan, nu mai face febra, accepta si laptele, mai nou apa ii dau cu lingurita dupa ce termina de mancat, ca altfel nu pune gura pe ea
ii dau picaturi de ambroxol ca tuseste
in rest mai nimik
ma lupt sa invat si n am nici un chef
pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

multumesc fetelor!

m-am tot uitat pe site-ul ala, dar n-am vazut detergentii. am comandat si eu una bucata :)

Mergi la inceput