Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Din nou consemnate in casa...o zi cu vant, frig si nori multi!!!
Pt bebeii care azi fac chef la multe lunite : Andra de Miki, Sophia de Strumph, Petru de Pisuc, Edy de Ally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bine v-amgasit!
N-am apucat sa mai citesc, dar sper ca toata lumea e bine!
La Multi Ani pt sarbatoritii de azi

Noi suntem bine, inca nu ne-am mutat in casuta cea noua, stam intr-un apartament inchiriat, ca la casa mai e de lucru. Dar suntem toti trei, in sfarsit ca o familie si noi. Luca s-a adaptat la noua casa, a fost vreo 2 zile mai agitat si cu ochii pe pereti, dar a trecut.
Acum avem alta problema. Tati e racit rau, mama are si ea o durere in gat. Sper sa nu-i dam si micutului. Desi de joi si lui ii curge un ochisor. L-am tot sters cu ser si i-am dat cu kanamicina, dar inca mai curge. Mai incerc pana luni si daca nu se rezolva tre sa merg la doctor.
E posibil sa se fi infundat canalul lacrimal? Dar cand plange ii curg lacrimi si din ochiul asta... Offf, trecem sper repede si peste asta.

Trebuie sa va spun ca realmente mi-e dor de voi. Fraierii astia de la RDS n-au fost in stare sa-mi instaleze net pe laptop, le tot dadea o eroare si au instalat pe laptopul sotului. Asa ca intru cand nu e el si cand nu am treaba prin casa . Dar lasa, ca o rezolv eu si pe asta.

Acum, ca dorm amandoi baietii, ma apuc si eu sa mai citesc, macar capitolul asta. Desi as avea si niste rufe de calcat... dar mi-e cam lene. Imi mai acord putin timp si mie. Va citesc si imi fac manichiura.

Puuup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

bb yasmi eu iti recomand sa iti iei casa gata construita!!
din experienta proprie!!! Noi am cumparat teren mare (1100 mp) si ne-am apucat de construit; suprafata casei 260mp; am ridicat casa la rosu si de atunci au aparut problemele...CRIZA a venit peste noi ...am avut ceva probleme.. si am deccis sa aminam terminarea casei...mai bine sa avem ceva economii just in case...asa ca nu da pasarea din maina pe cea de pe gard...ca nu se stie niciodata
In ce zona doresti sa cumperi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hm, daca tot mai sunt pe aici, sa ma bag si eu in seama .
Si eu am semnat tot pt 2 ani de stat cu Luca acasa, dar la salariul meu de profesoara, chiar se merita sa stau acasa cu minunea. Plus ca sotul nici nu a vrut sa auda de intors mai devreme la serviciu. Bine, nici nu cred ca puteam, ca n-avem nicio ruda in oras sa fi stat cu micutul. Dar daca aveam un salariu mai mare, cine stie...

Cat despre case, noi am optat pt una mica. cam 90 mp pe nivel, dar deocamdata nu amenajam decat parterul: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie si wc de serviciu. Plus o terasa mare 18 mp . Mansarda are intrare separata cu scara exterioara. Asta mai tarziu, cand vom mai strange bani... Deocamdata pt 3 persoane, parterul e super de ajuns. E ca un apartament cu 3 camere, doar ca avem terase (2) si curte . E greu sa construiesti o casa, sotul meu a trebuit sa stea pe acolo mai tot timpul. Pe de alta parte, am facut-o asa cum am vrut-o noi. Asta e diferenta fata de casele pe care le cumperi de-a gata. Dar cred ca daca stai si cauti, gasesti si una de-a gata pe placul tau.

Si scuze de off topic Am chefde vorba, ca de cand nu am mai intrat...

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani Andra de Miki, Sophia de Strumph, Petru de Pisuc, Edy de Ally!!

hai ca nu m-am exprimat eu bine...eu vb de teren cat este, total.
cred ca am gasit si noi ceva desi parca as fi vrut teren mai mare, are 400mp.....sapt viitoare tre sa fim hotarati dc dam avansul sa inceapa constructia.
fetele in domeniu...noi ne gandeam sa nu mai vindem apartamentul ci sa il inchiriem. sa luam noi cat ne mai trebuie prin prima casasi apoi sa platim ratele din chirie. ce parere aveti??

fuggg la nani....sper sa reusesc sa dorm ca niste nesimtiti acum dau gauri in perete

aaaa si sa ma laud nitel azi buburuza la tennis a reusit sa dea peste fileu chistoaca mea....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

noi astazi suntem tare linistiti, savuram o zi de sambata in care nu avem de facut absolut nimic si e asa bine...mai tarziu iesim cu niste prieteni sa mancam si cam atat...liniste si pace.

referitor la discutia despre casute, si eu as prefera una gata ridicata care eventual sa suporte mici modificare, daca sunt necesare. noi in stam intr-un duplex de 190mp utili si cand e vorba de curatenie, imi vine sa imi iau catrafusele dar e frumos sa ai mult spatiu, chit ca se lasa cu dureri de spate. chiar ne gandeam cum facem cand o sa vina si al doilea bebe si tot avem loc, fiecare cu camera lui, momentam intr-o camera avem dressing, dar la al doilea s-ar transforma urgent...noi suntem foarte bine aici si nu as schimba nimic deocamdata.

va si weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am reusit sa dorm o ora ca au inceput din nou astia cu gaurile lor vad ca, copilasi dorm nu ii deranjeaza

eu ma tot mir...unde e vara noastra????? caldurile alea de vara??? oare mai vine vara????

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

sunt rupta
am muncit de mi-au iesit capoacele
offffffffff
sambata e ziua mea de smotruiala
ce greu eeeeeeeeeeeee
cand nu m ajutor deloc
offfffffff

miki eu nu am fost chiar pe faza
da ce a patit exact cea mica
scuze daca ai mai scris
zi-mi numele sa o pomeneasca sotul maine la Sfanta Liturghie

yasmi si mie imi plac casele mai mari
dar doar pe un nivel
adica
daca as vrea casa de 2 nivele
P+1
atunci as opta maxim pt 100mp
daca as avea posibilitatea sa-mi fac una numa pe pamant
fara etaje
pe care le urasc cu desavarsire
as face-o de 200mp
ideea e ca e f greu si de intretinut ca si curatenie
pe mine asta ma termina
si stau acum intr-o casa parohiala mica
de vreo 70mp maxim
si mi-e ffffffffffff greuuuuuuuuuuu
cu curatenia
pana acu ma faceam ca nu le vad
da acu cu 2 bebei mici
tre sa am atat de mare grijaaaaaaaa
mai ales cu paianjenii care au mai intepat-o o data pe antonia
si in celalalt picior
deci turbezzzzzzzzzzz
la casa se formeaza imediat panzele
aspiri
acum si in cateva ore e la loc
de aia zic sa te gandesti f bine la suprafata pe care o doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna fetelor, dupa 4 ore in parc, ultimele cumparaturi si mici chestii de organizat!
La multi ani cu sanatate pentru Andra de Miki, Sophia de Strumph, Edy de Ally, Albert de Ilinca77 si bineinteles pentru Petru al meu!!

Fug acum la alte mici treburi, abia astept ziua de maine si sper sa iasa totul bine ca atatea detalii am aranjat noi cu tot sufletul incat sper sa iasa bine!

Miki, m-ai topit cu povestea detaliata, nici nu ma pot gandi la atata durere, nu-mi revin de cand am citit! Sa ne rugam la Doamne Doamne si la Fecioara Maria sa primeasca mare ajutor! Poate le [une cineva acatist si la Sf Nectarie la Manastirea Radu-Voda de langa Unirea, pe noi ne-a ajutat fantastic!
Alina06 ma bucur ca e asa bine la voi!!! sa fiti fericiti!

Noi de ieri papam de 6 ori pe zi, adica a mai rarit mesele la 3 ore si ziua. In schimb parintii saptamana asta numai tort au mancat

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, acum am venit si noi de la casa, plouati si inghetati de frig. Asa m-am saturat de plase si rucsaci, pregateste-le cand pleci desfale cand te intorci, ufff dar numa ce-am zis ieri ca nu ma mai plang.

BB yasmi, noi avem 1000 mp teren si casa are 220 locuibil, construit 350 mp, amprenta la sol 159 mp cu tot cu terasa care-i de vreo 30 mp.Am construit-o noi ( adica noi ne-am gasit mesteri intelegi tu) dar, cum a zis si Alina, e foarte greu ca in tara asta parca toata lumea urmareste doar sa te traga pe sfoara. Iti mananca nervii o casa din asta si eu cu sotul foarte mult ne-am certat din cauza ei, si cred ca ne vom mai certa.
Cu cat ati gasit mp de gata? 400mp nu-i foarte mare, casa cat are amprenta la sol?
Cat despre apartament de inchiriat eu una am renuntat la varianta asta, dupa ce m-am chinuit doi ani jumatate cu un apartament si n-am facut mare branza. Din astia 2 ani jumate doar un an am avut chiriasi incontinuu, apoi tot au venit si au plecat, du-te fa curatenie dupa ei, da anunt la ziar, intalneste-te cu tot felul de persoane sa vada apartamentu, obositor. Pe langa asta ba una se strica, ba alta trebuie reparat, impozitul e mare pentru a doua proprietate, castigul nu a fost per masura stresului. Parerea mea e ca nu se merita. Plus ca nici nu poti scoate banii din el imediat daca doamne fereste ai nevoie. Si noi am vrut sa pastram unul dintre apartamente si sa luam credit ca sa terminam casa, dar cand am facut un calcul pentru un credit de 30.000 euro bani cu care sa raman in mana tebuia sa cerem 38.000 euro din care 8 000 euro sunt doar cheltuieli si comisioane preliminare. De dobanzi si comisioanele pe periaoda derularii creditului nici nu vreau sa mai vorbesc. Asa ca le-am vandut pe amandoua.

Miki fetita prietenei mele nu a respirat la nastere, a durat 5 min pana au resuscitat-o . Tot asa se banuieste ca a atins-o anestezia. Atunci am inteles ca pana la 20 min este perioada in care copilul poate sa nu respire si creierul sa nu fie afectat. Copila e perfecta, nu are nici cea mai mica problema. Cand a fost micuta au fost tot la 3 luni la neuropsihiatru infantil la control pentru orice eventualitate.

Uff trebuie sa trimit mesajul ca s-a urcat Vic la mine in brate si ma tem ca-mi va disparea mesajul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput