Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

M-am gandit sa va scriu si eu tot ce am pe suflet legat de Rares. Am fost pe 25 iunie la un botez la care am stat 6 ore si jumatate timp in care l-am lasat pe Rares cu mama acasa. Tot o sunam pe mama sa o intreb ce face si la ora 23:00 el tot nu dormea, desi mai mult de 2 ore nu sta treaz niciodata. Am vb cu el, m-a pus mama pe speaker si cand mi-a auzit vocea tot incerca sa apuce telefonul cu manutele. In acel moment mi-am dat seama cat de puternica e legatura dintre noi si ca nu voi putea niciodata sa il las, ca el are multa nevoie de mine. Abia asteptam sa se faca 12 noaptea sa ii spunem nasei noastre la multi ani si sa plecam, atat eu cat si sotul, In momentul in care am ajuns acasa l-am luat si l-am pupat de l-am albit. Mi-a fost atat de dor de el.Imi doresc atat de mult sa il pot creste asa cum trebuie, chiar daca ne va fi greu, ca nu e totul roz, dar mai presus de toate ma rog noapte de noapte sa fim sanatosi, ca banii nu conteaza atata timp cat nu e sanatate.

S-a trezit printul meu, asa ca ma duc la el.

tuturor.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

doamne fetelor....cate suparari si incercari intr-o viata de om

miki sunt si eu alaturi de voi si ma rog sa fie bine

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc cand eram noi mici se incepea de la 6 sapt diversif

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, , ooof nu pot crede...sper sa fie totul ok in final, am incredere ca e posibil!
Catank esti o scumpa ai mare dreptate...noi ne concentram prea mult pe viatza asta...care e evident ca trece atat de repede si e asa perisabila(nu stiu alt termen acum)Daca am vedea moartea ca o trecere asa cum si este, ne-am da seama de ce toate sunt asa de trecatoare si e imposibil sa nu fi simtit fiecare la un moment dat desertaciunea asta a tuturor lucrurilor...La mine a fost o perioada cand nu mai citeam nimic decat din Sfintii Parinti si intamplari din Muntele Athos, carti duhovnicesti...au fost singurele invataturi care nu mi s-au parut in van. Acum m-am cam lasat si nu-mi fac timp, dar tanjesc...Uneori(de fapt mereu) e mai bine sa suferim in viata asta scurta scurta decat sa traim o vesnicie urata dincolo...

Fetelor care puteti si aveti de unde sa faceti rost cititi Sfintii Inchisorilor, Intoarcerea la Hristos-Ioan Ianolide, cartile despre reeducarea de la Pitesti(sunt multe) si nemaipomenite. Si istorie si Adevar. Scuze ca sunt off-topic

Irinuca, cat e de frumoasa si de minunata nasica ta!

Andreea ce moment frumos cu Rares..ma bucur ca acum sunt fete care ma inteleg de ce cand voi incepe sv voi cumula aproape 6 ani de stat cu puii. Puii mei, asa am vrut sa-mi traiesc viata, langa ei, nu la sv...desi uneori nu se poate si sunt fete care castiga f bine si tb sa inceapa

Viss, esti minunata, scrii asa frumos!

Pisuc in meseria voastra e dificil tare sa stai prea mult pe tusa...asa e..

Lalely, roaga-te pt puiul mic, rugaciunile de mama fac muuult

Mergi la inceput

Lavi, eu am cautat 3 luni pana am gasit cea pt care sa putem face compromisuri...perfecta nu cred ca veti gasi usor...desi de ce nu?oricum rabdare si incredere..tre sa existe si casa voastra undeva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pisuc cand eram noi mici se incepea de la 6 sapt diversif

am ascultat o emisiune despre problemele de sanatate pe care le au cei care au fost diversificati haotic cand erau mici, in special cei de la tara unde le introduceau mancaruri "grele" mult prea devreme. E periculos totusi sa diversificam la voia intamplarii, in timp se vad efectele...poate nu imediat...dar in timp..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetele,

Am intrat sa ii spun lui Miki ca ma gandesc la ea si la familia ei si ma rog sa treaca cu bine peste acest hop si sa aiba incredere ca totul va fi bine Te pup tare si ma rog pentru voi, toata ziua mi-a stat gandul numai la asta de cand am citit ... Off viata asta .... nu mai stiu ce sa mai spun, ma simt atat de mica si neputincioasa

Va pup pe toate si aveti grija de voi si familiile voastre

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am intrat vrand sa va povestesc despre mine si programul meu infernal, adica sa ma vaicaresc un pic, dar am citit mesajul lui Miki si ca urmare va spun doar ca sunt din talpi pana-n varful firului de par numai fericire. Sunt recunoscatoare Domnului pentru fiecare clipa de fericire alaturi de familia mea si vreau sa va spun ca nu ma simt deloc impovarata de famila mea numeroasa, ba chiar simt ca fiecare copil mi-a mai adus o pereche de aripi. Cat despre "de ce?", de mult nu mai pun intrebari si nu mai caut raspunsuri, ci le iau pe toate asa cum vin cu seninatate si cu incredere ca toate au un rost.

Miki ma rog pentru voi si mai ales pentru parintii atat de greu incercati. Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca sufletele.

Una bucata de fericire cu zambet pe buze si kk in pampers are nevoie de mine. Sper sa pot sa revin ca suntem doar noi doua acasa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, nu mai retin (scuze) ce suprafata totala aveti voi la casuta?? cat despre diversif...nu stiu ce sa spun...nu ma bag la discutii prea avansate....eu privesc tare usor poate chiar superficial asta .....si mai cred ca depinde fffff mult de fiecare copilas in parte...sunt copilasi care au fost diversif la 6 luni, ca la carte si au un fond alergic f larg, sau sunt super mofturosi la mancare , etc....sau care le-au dat de la 6 sapt de ex suc de portocale si sunt fff bine acum la maturitate. nu ma bag mai tare la discutii..pt mine 4-5 luni e ideal pt a incepe incetisor cu gusturi noi indiferent ca e alaptat sau pe lp.

roxy ce cadou ai cumparat pana la urma???

si noi maine sarbatorim 6 ani fericiti de la nunta!!! juniorul e la buni ...buburuza pe la 22 sper sa doarma.....si am pregatit ceva intim mai special
maine o luam de la capat cu vazutul de case....ufff...si daca dam comanda de constructie dureaza 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki nu pot decat sa ma rog pentru familia ta, sper din suflet ca totusi sa se intample o minune! multa putere si curaj va doresc din suflet si daca aveti nevoie de ceva, orice, nu ezita sa imi spui! va imbratisez cu mult mult drag!

Mergi la inceput