Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank... m-am incurcat in stiinta

viss....gandestete ca macar nu platitit chirie....si niciodata nu se stie cum o sa apara si oportunitatea asta.

strumf pupam mica bubita a sophiei sa nu faca temp!

bubulica al meu doarme ...am bagat si eu un somn

revin cu o intrebare: mamicile cu bebeii peste 4 luni si.... pe ce treapta tineti spatarul la carucior??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-lalely- in primul rand randurile astea sunt ptr tine.sambata seara, in timp ce incercam sa adorm copii, tati era plecat la cora,ma uit pe HBO.sa vezi ce film am vazut - cu o fetita cu leucemie. si dc n-am bocit tot filmul.cu lacrimi de crocodil. eu...aia puternicama gandeam numai la baietelul meu bolnav.care treb sa suporte branule, antibiotice, efectele adverse ale antibioticelor, dureri de rinichi..poate toata viata.si am urlat cu gandul si cu sufletul.asa ca, dc inainte sa nasc imi mai trecuse din revoltarea generala..acum a revenit.mi-a fost frica sa nu-mi moara unul din copii la nastere, n-a fost asa, dar pe unul l-am nascut deja bolnav.cat de resemnata paream cand am vb cu tine..cred ca vroiam sa uit, cred ca mi-am ascuns acest aspect in fundul sufletului, ca altfel nu-mi explic. ei bine, acum, cand infectia a revenit a 2-a oara, totul a iesit ca o fantana arteziana..ma gandesc la tine mereu.si la baietelul tau.ce ironie a sortii-- ne-am dorit ani de zile copii, am facut eforturi mari sa-i avem, i-am primit, dar cu un supliment la pachet
- lumea trece pe strada pe langa carut, isi arunca ochii, altii se opresc..li se par asa dragalasi, si-mi ureaza" sa -ti traiasca, sa fie sanatosi". si dc nu sunt? cu cine sa ma cert? unde sa merg sa fac contestatie?..
-stiti ce mi se mai pare haios..nu s-a imbolnavit pe parcurs, eu l-am nascut bolnav.eu.presupun ca voi purta revolta asta cu mine mereu..
-fata a scapat de ghips la picioruse. am fost ieri dim. la control, si a ramas sa-i facem in continuare doar masaj

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Viss
..si eu citesc cu placere randurile tale..nu prea mai scriu aici pt ca asa cum spui si tu am o durere in suflet care ma macina...Copilul meu este bolnav si eu nu pot sa-l ajut cu nimic...Te-am vazut pe tine tare si puternica...eu nu sunt asa..ma inmoi si imi este teama,nu suport incertitudinea...faptul ca nu stiu ca daca ajung la operatie se va remedia sau nu...
Apropo:te rog trimite-mi si mie intervalele de dilatare pt incadrarea la hidronefroza de un anumit tip...
Am avut o conduita ireprosabila in sarcina,a fost sarcina vietii mele asa cum mi-au zis multi si totusi...mi s-a intamplat aceasta nenorocire..Uneori zic ca Dumnezeu ma incearca din nou pt ca el mi-a dat aceasta minune..dar trebuie sa trec anumite teste..Ma doare inima cand ma gandesc dar ce pot face????
Doar sa lupt asa cum ai zis tu...
Si apropo de infectie urinara...la Grigore Alexandrescu nu a iesit nimic la urocultura ci flora mixa..asa ca tb sa repet si eu urocultura sa vad ce si cum...O sa o recoltez cum mi-ai explicat tu...

Trebuie sa speram ca vom reusi.Cand am plecat din spital o fata tanara isi operase baietelul de 7 luni la Basca si era tare vesela...iar eu plangeam...Nu stia daca operatia a fost un succes sau nu dar era vesela ca a descoperit...si asa este!!!Ii multumesc Domnului ca stiu de acum ce are si ca nu am aflat peste cativa ani cand rinichiul este praf si nu se mai poate face nimic...La mine este mai tragic ca este bilateral....

Stii ce imi ziceam zilele trecute:daca copilul meu ma va invinui toata viata ca s-a nascut bolnav???Ca in timp ce altii se joaca poate el tb sa faca tratamente si investigatii???Ca el are deja o operatie asa fraged..:(((..dar ce pot face..doar sa merg inainte...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

revin cu o intrebare: mamicile cu bebeii peste 4 luni si.... pe ce treapta tineti spatarul la carucior??

Noi inca nu am trecut la carucior. Folosim, pe rand, landoul, scoica sau marsupiul, in functie de vreme si de chef. Bine, Vladut este si mai micut, abia acum se apropie de 7 kg, nu stiu exact cat are, dar peste 6.5 kg are sigur. Eu cred ca o sa trec la carucior dupa ce sta in fundulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Eu nu ma revolt decat pe mine...pt ca mi-am dorit atat de mult acest copil si poate ca din cauza endometriozei sau a disfunctiilor hormonale el pateste asta...dar il iubesc asa mult si o sa fac totul pt el...Eu nu sunt tare si plang mereu..nu pot sa suport sa vad ca sufera,ca este intepat sau bolnav...desi stiu ca ma asteapta vremuri grele...
Dar stiu ca Dumnezeu ma va ajuta...nu stiu ce inseamna acest ajutor dar eu am incredere in El...

In ziua cand am plecat acasa..profesorul opera un copil mic bolnav de cancer...deci altii poate au o cruce mai mare ca a noastra...Trebuie sa reusim si noi!!!!
Trebuie ca baieteii nostri sa lupte si sa se vindece..

Te pup...si ne auzim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
iata-ma-s si pe mine dupa emotiile pozitive ale botezului!
A fost o zi minunata. Evident ca ieri dimineata cand am vazut cum ploua eram un pic necajita , sa nu raceasca puiul, si in plus imi parea rau de terasa restaurantului, ca nu vom putea profita de ea. Dar dupa cum ati vazut la ora 1 deja nu mai ploua, si apoi a fost din ce in ce mai placut .
La biserica am fost impresionata ca au fost toti invitatii de la resto plus cei chemati doar la biserica , s-au terminat cruciulitele imediat; biserica era arhiplina, nu mai stiam unde sa punem florile si cadourile. Mai erau 2 copii de botezat simultan, si toti cei 3 pui au fost minunat de cuminti. Petru a plans doar imediat dupa scaldarea in cristelnita, dar s-a linistit repede in bratele nasei cu ochii la mine, si dupa cateva minute a adormit . Nasii i-au adus niste hainute dulci foc, cu o camasuta verde in carouri atat de simpatica (imediat ce vin pozele vi le arat!)
La restaurant, am avut o camera chiar langa resto, si vreau sa va spun ca Petru a dormit cate 3 ore, s-a trezit sa rada si sa pape, apoi iar adormea 3 ore, si tot asa. Mi-a fost mila de somnul lui frumos sa-l duc chiar in restaurant, am stat cu el pe rand, eu, tati, bunicile, matusa , asa ca toti am avut timp sa povestim si sa ne distram cu prietenii. L-am adus in restaurant doar pe la 7 seara, cand toata lumea l-a admirat, copilasii l-au smotocit un pic plini de entuziasm, si apoi a adormit din nou in landou pe terasa pana s-a terminat totul la 9 si ceva. Copiii au avut program cu o animatoare personaj (Minnie) si au adorat - timp de 3 ore parintii au stat linistiti si copiii s-au distrat nevoie mare.
Aseara cand am ajuns acasa fericiti, nu mai stiam unde sa asezam cadourile, a primit atatea jucarii ca nici nu stiu unde sa le tin, fiindca sunt de peste 1 an multe din ele - dar facem noi loc... Strumphi, nu stiu ce te faci tu sa le duci din Romania in Anglia inapoi, ar trebui sa rogi "fara jucarii" (mai au si cutii mari...)
Azi dimineata am dormit amandoi pana la 10, eram rupti de emotiile zilei de ieri...
Am fost in parc, si am avut si eu parte de experienta cu intorsul cu puiul in brate si mama impingea carutul, fiindca n-avea deloc stare intins, in schimb in brate se uita peste tot... Si cum l-am pus acasa in landou sa urcam scarile de la intrarea in bloc - a adormit tun, si acum doarme de 1 ora (cred ca l-a adormit traficul...)

Va imbratisez si multumesc ca v-ati gandit ieri la mine
Revin mai tarziu dupa ce mai si citesc din urma (sau maine, ca azi e si baita cu petale )

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

catank... m-am incurcat in stiinta

viss....gandestete ca macar nu platitit chirie....si niciodata nu se stie cum o sa apara si oportunitatea asta.

strumf pupam mica bubita a sophiei sa nu faca temp!

bubulica al meu doarme ...am bagat si eu un somn

nu stiu sa-ti spun exact...fac o poza si-ti arat, ok?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:

somleac multumesc de raspuns.

roxy..super tare cadoul!!

tu ce vrei sa-i iei?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Eu nu ma revolt decat pe mine...pt ca mi-am dorit atat de mult acest copil si poate ca din cauza endometriozei sau a disfunctiilor hormonale el pateste asta...dar il iubesc asa mult si o sa fac totul pt el...Eu nu sunt tare si plang mereu..nu pot sa suport sa vad ca sufera,ca este intepat sau bolnav...desi stiu ca ma asteapta vremuri grele...
Dar stiu ca Dumnezeu ma va ajuta...nu stiu ce inseamna acest ajutor dar eu am incredere in El...

In ziua cand am plecat acasa..profesorul opera un copil mic bolnav de cancer...deci altii poate au o cruce mai mare ca a noastra...Trebuie sa reusim si noi!!!!
Trebuie ca baieteii nostri sa lupte si sa se vindece..

Te pup...si ne auzim!!

am mare incredere ca Dumenzeu va va ajuta si copilasii, al tau si al lui Viss, vor trece cu bine de aceste incercari.
Te rog nu ezita sa scri aici

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Se pare ca sunt prima care a ajuns acasa de la intalnire?

M-am simtit extraordinar de bine, parca ne stiam de-o viata, fetele sunt niste frumoase, iar bebelusii unul mai dulce decat celalalt.Mandreeac, simona si alexina au facut poze

va pupic

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:

roxy din cate imi aduc aminte lia nu avea nici un copilas. ci o sarcina pierduta dupa noi parca.

ba mai are un copil. un baiat dar care este mai mare si acum mai vroia un bebe. eu asa stiam.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput