Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

somleac nu e cartier nou...e strada noua :)))) toate utilitatile trase in casa inafara de canalizare. pretul e superr bunnn fata de ce am vazut pana acum bineinteles ca nu e in oras...acolo sub 200.000-300.000 nu gasesti ceva k lumea. si noua acum ni se pare superr acceptabil pretul la ce ni se ofera!!
somleac ce manastire este inainte de arad???

la multi ani pt maine fluturasului adam de madu!!!


mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Na, abia acum am reusit sa revin.

In primul rand La multi ani sarbatoritilor.

Deea si Miki multumesc mult, tare m-as bucura daca ati putea una dintre voi sa-mi trimita ( na am si eu o pata pe creier, de fapt mai multe dar se scuza ca-s batrana). Astea nu-s pe marimi?

Miki prea multe nu-mi mai amintesc, stiu ca atunci a stat 2 zile la incubator, avea perfuzii ca era si in pericol sa faca hipoglicemie ca a fost foarte mare, de respirat a respirat singura deci nu a avut nevoie sa fie intubata, dupa doua zile a dus-o cu mama in salon. Imediat dupa nastere eu m-am dus si am vorbit cu neonatoloaga si ea mi-a explicat ca pana la 20 min sunt sanse de recuperare totala. Dupa 20 min e cu cantec. Daca e numai din cauza anesteziei eu zic ca nu vor fi mari probleme. Ea cat timp nu a respirat? Totusi nu inteleg daca a fost o sarcina asa pretioasa de ce nu a facut cezariana? Cu prima fetita ce s-a intamplat? Sa stii ca eu am observat ca neonatologii au tendinta sa puna prognosticuri catastrofale ca sa fie aparati in caz ca intervine ceva, si sa justifice spaga.

BB yasmi super pret, bravo, felicitari pentru hotarare. Ce finisaje va dau in banii astia? Daca e cartier nou aveti grija la utilitati, sa fie si finalizarea lor trecuta in contract, respectiv strazi, iluminat public, canalizare ...etc. Am niste prieteni care au patit-o, casa la cheie, totul super dar in jurul lor transee, trebuiau sa lase maisina departe de casa si sa-si puna cizme de cauciuc sa ajunga la casa. Incalzirea cum o veti avea?

Pisucmic sa aveti maine o zi minunata.

Simonacip can vad ca va plangeti de grase la 60 kg imi vine sa va . Atunci astea cu adevarat grase ca mine ce sa mai zicem?

Na au adormit si teroristii mei , care pe unde ma duc sa-i culeg sa-i pun in paturile lor.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011


o sa fac tot posibilul sa ajung sa iau o caciulita, ce preferi alb sau roz ? sau amandoua ? astea erau variantele care le aveau de unde am luat eu..si nu erau pe marimi, sunt micute si se intind cred cat e nevoie..
pt restul iti trimit pm, nu vreau sa mai umplu paginile aici cu problemele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si-o cafea !!!

Eu as baga si-un tutun si inca o galeata de cafea m-a trezit de m-am innebunit azi noapte mandra mea piscoata, nu stiu ce-a avut, furnici in pantaloni, habar nu am... mi-a si vomat pe la ora 4 dimineata, da si schimba, curata... de la ora aia eu am dormit iepureste , cate 5 min si la 6 jumate gata, s-a da alarma, donsoara tot o chicoteala a fost si mami nu mai putut dormi deloc ma doare capul rau , ieri m-am simtit aiurea, fara vlaga, fara stare... si carnea pe mine ma durea, as fi stat numai in pat sa lenevesc si sa nu fac absolut nimic asa as mai dormi, macar 24 ore continuu sa ma satur si stiu ca-i vina mea ca m-am mutat inapoi sa dorm in acceasi camera cu piscoata dar ce sa fac daca sotul sforaie asa de rau de nu pot dormi, dintre 2 rele am ales-o pe cea mai mica... zic eu, dar nu stiu... ma gandeam sa ma intorc inapoi in pat cu Nick azi, ca gata a facut piscoata 3 luni si e fata mare si sa o lase mami singurica, dar daca o fi sa planga dupa mine, da-i si ridica-te si fugi in camera alaturata la ea... off nu stiu ce sa fac, sincer e o mare problema la mine

Alta problema pe care nu stiu cum s-o interpretez si de ce se intampla ... poate ma ajutati si voi cu o idee ceva

De vreo sapt piscoata mea plange dupa baie!!! deci nu inainte, nu cand o dezbrac, nu cand e in apa , ci exact dupa ce o pun in prosop ea incepe a urla de parca as taia-o bucati !!! zici ca se ineaca si nu mai respira de cat urla si se inroseste si scoate ochii afara bulbucati de cat de tare urla cat o tine gura aia a ei scumpa , plange si ii curg siroaie lacrimile nu stiu ce sa ii fac ?? nu stiu de la ce a pornit.... ea era fata cuminte si chiar ii placea baita , nu imi facea probleme deloc, ba chiar cand vedea ca aduceam cadita cu apa radea si chicotea si statea cuminte in baie si dupa cand o imbracam... deci acum nu imi dau seama de ce urla cand o scot si o pun in prosop sa o sterg sa o imbrac ???!!! ce s-o fi schimbat, ce s-o fi intamplat de nu ii mai place ? o mai fi vrand sa o tin mai mult in baie si nu ii pace ca am scos-o de acolo sau ce ? eu nu mai inteleg ? Dupa ce o imbrac printre plansete si urlete o iau in brate si gata ii trece sa ma vedeti cum imbrac, ii pun pampersu... o iau in brate sa o mai calmez , apoi o pun iar pe pat sa ii pun body ul , iar urla , iar plange si se zbate..si tot asa pana o imbrac toata zici ca-i la nebuni dar mi-e mila de ea sa o las sa urle in halul ala ca ramen fara voce si mai si raguseste sau mai stiu eu ce s-o intampla plus ca daca vad lacrimi pe obrajorii ei ma topesc toata si nu ma lasa inima sa o las sa planga si sa urle in halul ala
Deci voi ce credeti ca ar putea fi ? unde gresesc de o saptamana de zile de nu ii mai place sa o imbrac dupa baita ???

Ma duc sa imi savurez cafeaua , poate imi trece si durerea asta de cap ca de nu il iau si ma duc sa caut sa il schimb

Va pup si o zi buna cu soare va doresc !

PS: Miki, ma gandesc la voi si ma rog sa ii fie bine micutei

Pisuc , ma gandesc la tine , sa aveti o zi superba si asteptam impresii si pozici dupa

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Miki, sanatate pruncului si curaj si speranta parintilor si voua va doresc
m ati emtionat tare...eu din cand in cand trag o tura de cand mai plec prin oras cu treburi si l las cu mama si cand ma intorc il pup si l iubesc cu mai mare foc...plang cand ma gandesc ca trebuie sa ma intorc la lucru cred ca f curand pt ca nu ne descurcam altfel
Multumesc fetelor, pt raspunsuri
Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi..si noi avem tot fosa acum si e foarte ok. E ecologica, dar tot tb golita la un an...Chiar ieri au fost la ai mei si le-au golit-o...2 minute dureaza totul, nu e nimic complicat...Noi oricum vrem sa ne punem canalizare ca e langa noi deja...dar nu e nici o tragedie fosa, asta voiam sa spun...Pretul mi se pare f fain. Noi am dat 128 000 pe ea...dar nah, e bucuresti...Noi suntem imediat dupa placutza de iesire din oras...tot ce era in oras ridica pretul cu 20-30 mii...Nu merita, chiar prefer linistea si aerul mai curat...

Strumpfi, neata. sa nu-i fie cumva prea fomica....daca nu..incearca s-o iei asa ff incet nici sa nu-si dea seama ca o ridici din caditza, ii canti ceva usurel...poate nu realizeaza ca e scoasa din baie. Cu somnicul, dormi cu fata linistita, vorba ta sa te ridici apoi la fiecare miscare, sa alergi de la o camera la alta...Eu zic sa alegi confortul. Mie mi se pare langa copil...mai ales ca Nick sforaie...si al meu sforaie uneori, il intorc pe o parte...adica merg in camera la el si-l intorc ca noi de mult nu mai dormim amandoi...eu dorm cu Arsenie si momentan asa lasam lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la noi!
Eu m-am tratat cu un capuccino in dimineata asta, dar din cauza vremii de afara, cred ca merge si o cafea.Planuiesc sa o fac acum repede cat mai dorm baietii ca sa o savurez linistita.

Pisuc, va doresc petrecwere frumoasa si Petru sa fie linistit, asa cum e el de obicei.

Yasmi, este foarte bun pretul. Sa va inarmati cu rabdare. Dureaza ceva constructia, iar firma, oricat de seriosi ar vrea ei sa fie, tot va avea intarzieri. N-au cum, apar tot felul de chestii. Sa fiti atenti la finisaje ce treceti in contract: termopanele de exemplu sa fie de calitate, izolatia exterioara... Cat despre teren, 400 mp e super de ajuns. Vorba fetelor, stii ce greu se intretine si curtea...

Simona, am vorbit atunci cu tipa despre amenajare, mi-a dat niste idei interesante. . Mergi la coafor si rezolva cu parul. Si eu cand nu-s multumita de cum arata parul, sunt tare stresata.

Strumphy, al meu de la inceput a plans la imbractul de dupa baie. Si eu ma stresam si incercam sa-l imbrac cat mai repede si el plangea si mai tare. Acum il bag intr-un scutec de finet, ca-i moale si apoi in prosop, il infofolesc, il giugiulesc, eventual ii bag o suzeta in gura si sta cuminte acolo la caldura. Apoi incep incet sa-l sterg pe picioruse, ii pun pampersul si apoi trec si la partea de sus. Ma ajuta mult suzeta . Chiar si asa, in unele seri tot il mai apuca plansul.

Ma duc sa spal niste vase si apoi mai fac o cafeluta si va mai citesc, daca nu se trezesc baietii


Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata Alina...asa e cu intarzierile in constructii..la ordinea zilei...bravo c-ai vb cu ea, e important sa ai cateva idei
Cum e Luca? Mai plange cand il plimbi in carut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gata! Am spalat vasele si mi-am facut cafelutza . I-am controlat pe baieti, dorm cap in cap unul in fata celuilalt . Desi tati a fost racit, sper sa-i fi trecut, ca prea ii respira copilului in nas . Eh, sa nu fiu ca-n povestea cu drobul de sare!

Simo, nu mai plange in carut, ca nu l-am mai pus. Am incercat cu scoica si s-a indragostit de ea. Asa ca punem scoica pe cadru si la plimbare!

Si pt ca am vazut ca a fost mai de mult o discutie legata de scoica: nu-mi fac prea mari probleme din cauza pozitiei, sunt multumita ca sta copilul la aer. Si-apoi nu stam cu jumatea de zi. Maxim 2 ore jumatate si am tot citit ca scoicile astea sunt facute cu cap. Si mai e ceva, nepoata mea, a stat numai in landou si tot a avut o deviatie de coloana. A facut gimnastica vreo cateva luni pe la 7, 8 ani si s-a rezolvat. Asta e, nu cred ca-i putem feri de toate cele.

Cu ce detergent mai spalati rufele copiilor? Eu mai am ceva Dermalin, pt vreo luna, dar dupa ce il termin as vrea sa iau un detergent normal. Voi ce folositi?

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Strumfitza, exact asa o pateam si eu cu puiu meu...
noi ne intorceam din parc pe la 21 si el se trezea usurel, nu zicea nimic la baita dar dupa ce iesea din baie se punea pe un plans exact cum descri tu, se potolea doar in brate si cum il puneam la san. de fapt, am tras eu concluzia ca pana la 21.30-22.00 i se facea foame rau ceva de genu' mie mi e foame si voi imi faceti baie??' Cum nu vroiam sa i dau papa chiar inainte baie, pe la 19.39-20 ii dau acum sa manance chiar dc nu respect intervalul orar de 2ore jumate si acum e chiar linistit dupa baita mai suge un pic si doarme dus pana la 4 dimineata. mi am dat seama de faza cu foamea ca i am dat odata ca sa i distrag atentia in timp ce ma luptam cu el sa l imbrac un biberon cu ceai anticolici si l a terminat in 5 sec. acum vezi si tu, sper sa te ajute.
mult soare va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumph, si andra mea facea la fel cand era mai micuta..in secunda cand o scoteam din apa incepea sa urle de ma dureau creierii..pana in secunda cand era imbracata si pusa la san..asa ca am schimbat, ii dadeam un san inainte de baita si celalalt dupa..si nu mai plangea..deci era clar de foame sau de oboseala, stia ce urmeaza dupa baita si nu mai avea rabdare, vroia sa sarim peste etapa nesuferita de imbracat acum de cand i-am bagat si un bibe de lp ii dau san inainte de baita si dupa bibele cu lp..si e multumita..
tu incearca sa schimbi ceva in rutina voastra si ai sa vezi ce o nemultumeste..

Mergi la inceput