Iul-Aug2011-Bv Mariaruxi! Hai Ramyy&Dya!(70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Fecian, daca nu esti ok, de ce nu lasi treba pe alta data?
Stai si odihneste-te!

Acum, este randul meu sa ma plang.
Nu am avut dureri mari pana acum, dar azi mi-au pus capac.
M-a luat o durere in partea de jos a spatului, care radiaza in partea dreapta a sezutului.
Dar durere groaznica(de abia am coborat scarile, in casa....nu stiu cum le mai urc.....)
Aveti vre-un remediu, ceva....
Sa bag un Uscosin?

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Din pacate nu prea pot sa imi permit lucrul asta: am de terminat ultimul capitol plus una bucata fecior vapaiat care are tot timpul ceva de facut cu mine:
- de pictat (la sfarsit toti eram pictati, masa la fel, numai foaia de desen nu)
- de facut avioane (l-a mancat pe tac-su undeva si i-a luat o macheta de avion care evident nu a avut timp sa fie facuta cum trebuie si ii cad aripile...si da-i si pune-le de fiecare data cand pica ...ba mai nou cum nu le gaseste zice ca i le-am furat eu)
- de facut, sine trenuri, spus povesti (toate cartile le-a luat azi), construit castele si rauri si ce doamne iarta-ma nu... Si cum ma chinuiau toate alea pe mine mai sare si piticotul in brate

Oricum ai da-o nu poti sa iti mai permiti luxul de a sta cum vrei tu o data ce ai un copil (sau mai multi).

Nu zic ca azi nici ca nu am avut timp sa fac deloc curat in casa!
Am reusit sa fac rapid o prajitura pentru weekend si cam atat!

Tu mamicule ar trebui acum sa stai si sa te relaesi...fa ce vrei tu sa faci acum ca dupa nu o sa ai timp nici sa respiri (cel putin pentru o perioada)

Pupici multi

Felicia,de (Gabriel) si 35+ cu bulina Anamaria AMR 5 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Bun regasit, si scuze ca n-am citit prea mult din urma. Mutumesc dragutelor care mi-au urat de bine, mi-au telefonat si trimis mesaje, chiar ca ajuta!

Va scriu un pic ce si cum, dar nu stiu cat de coerent va fi ca sunt obosita, am dormit mai mult nu la spital... Asadar eu am avut o saptamana foarte grea la serviciu, unde incerc sa aduc pe o linie de plutire niste proiecte a caror rezolvare depinde de mine, ca sa las lucrurile in ordine... In acelasi timp am dat zor acasa sa teminam cu curatenia dupa renovari si amenajari, pana se intorc Sophia cu mama, asa cum ne-am propus. Am ajutor si acasa si la serviciu, nu am facut fizic nimic exceptional, dar totusi oboseala si stresul vad ca si-au spus cuvantul... Ieri am avut si la serviciu contractii, si la 7 min, dar cum doctorul meu imi tot zice ca BH sunt mai dureroase cu a doua sarcina nu chiar m-am ingrijorat. Ajunsa acasa spre seara m-au apucat insa niste dureri crunte, ca la ciclu, dar cu dureri de spate, si contractii si la 3 min, desi neregulate (3-7-5 min), am sunat medicul si m-a chemat imediat la spital.

Asa ca pe la 8 seara eram instalata la sectia de urgenta a maternitatii cu suspiciune de travaliu prematur... Conditiile de la spital exceptionale, roiau in jurul meu, toate echipamentele necesare erau acolo in rezerva, unde pe loc mi s-au facut toate analizele: non-stres pt bebe, ecografie, control pelvian, recoltare de secretie, sange, urina, monitorizare contractii. Mi-au facut inclusiv un test din secretia recoltata numit FFT (preterm labor test), care poate indica la gravide pana in 34s daca exista imineta de nastere sau nu. Asadar bilantul a fost: FFT negativ (valabil cu bataie pe 7 zile ca n-o sa nasc), colul scurtat de 1cm, moale dar inchis, dilatatie 1 cm. Bebe sanatos si f activ, 2.200g, dar f infipt in col si jucaus, ceea ce nu ajuta situatia. Mi-au pus o perfuzie toata noaptea cu ceva medicatie, dar mai mult de hidratare, si incet mai spre dimineata chiar mi-au disparut contractiile. Mi-au dat drumul cu recomandarea de repaos la pat, si va trebui marti sa ma duc la medic la cabinet sa compare evolutia colului si functie de asta sa dea verdictul final daca raman la pat pt restul sarcinii sau doar cu reducere de activitate... Interesant si f pozitiv mi s-a parut ca bebe era nr.1 in toata agitatia, au cules in secunde toate datele sale (greutate, pozitionare, ritm cardiac) si erau pregatiti inainte sa se determine daca e travaliul adevarat sau nu, de protocolul de preluare al unui pre-term baby la sectia de prematuri. Ideea e ca la "varsta" mea nu se streseaza asa tare de iminenta nasterii, fac tot ce se poate pt intarziere (desi cu f putin medicatie la mijloc), dar daca e sa se intample ei doar se pregatesc sa intervina prompt pt mama si copil. Recunosc ca m-am speriat putin de toata povestea, ca io nu m-am dus sa nasc, dar totul e bine cand se termina cu bine. Asta este, imi cunoasc prioritatile si imi revizui planurile; am crezut ca le pot face pe toate, ca m-am simtit exceptional toata sarcina, da' daca nu mai pot - o las mai moale pana vine bebe. Sa vad ce se mai intampla acuma pana marti, dar stau f cuminte....

Multumesc inca o data pt sprijin moral, va pup si liniste la toata lumea. Mai arunc cate un ochi sa vad daca se intampla ceva actiune peste weekend!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Concluzia: cumintica sa stai in pat. Ma bucur sa aud ca ai avut o eperienta buna la spital..asta arata pentru ce platesti asigurarile medicale.

Inca o data welcome back si sa astepti cumintica pana la 38+ macar

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Fetelor intru si eu sa fac prezenta . Am citit mai mult pe diagonala..
Ramona imi pare tare rau pt tot ce ti se intampla , imi pare rau ca mai mult de o vb buna nu pot face nimic sa te ajut.
Anaemi bine ai venit acasa! Petru e un scump!
Roxy si strumfita ta e superba.
Ca toti bebelusii de altfel , felicitari inca o data noilor mamici
Laura si Mamutz
Nu prea am retinut altceva.
Fecian , felicitari pt fetita , e minunat sa ai baiat si fata, poate o sa aiba si Lissa aceeasi bucurie.
si acum sa incep eu cu plangerile , daca imi dati voie, ultimele zile am tot umblat ca sotul meu a intrat in concediu si de cand asteptam ca sa ma pot duce pe unde mai aveam de facut achizitii , ca ma saturasem sa pandesc magazinele doar on-line. Asa ca nu am stat acasa nici cat cioara in par. Rezultatul ? pe langa satisfactia ca am cumparat tot ce imi propusesem , DURERIIIIII, de spate , de burta , contractii , si tot tacamul , daaar cu toate astea , bebe inca nu a venit . Si cat m-am ferit pana acum de a face orice , iar acum nu mai tin cont de nimic si iata ca tot nu vine. Maine facem 38 de saptamani si sincer deja vreau sa vina .Dar asta e , acum , cand o vrea Dumnezeu , numai sa fie sanatos!!!
Va pup pe toate si va urmaresc sa vad care bebe se hotaraste sa mai vina...? Dya ? Cristelle? Lissa?
Mihaa? haideti fetelor ca eu nu mai am rabdare

37+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Roberta miscarea cica face bine si induce travaliul.
Oricum se simte sindromul cuibului! Hai ca nu mai e mult.

Oricum nu ramanem noi nenascute.

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Acum, este randul meu sa ma plang.
Nu am avut dureri mari pana acum, dar azi mi-au pus capac.
M-a luat o durere in partea de jos a spatului, care radiaza in partea dreapta a sezutului.
Dar durere groaznica(de abia am coborat scarile, in casa....nu stiu cum le mai urc.....)
Aveti vre-un remediu, ceva....
Sa bag un Uscosin?

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Genul asta de durere il am zilnic. O data ce m-am pus jos nici ca nu ma mai pot ridica dar nici bine nu imi e. Singurul lucru care are efect e statul pe o parte. Poti incerca si tu

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si eu zic ca in maternitate trebuie profitat de orice ajutor. e momentul pt odihna si somn mult, odata ajuse acasa si cu cel mai cuminte copil tot e greu la inceput. de asta sunt acolo oameni platiti, si care se si pricep, ca sa fie bine si pt bebei si pt mame

sincer eu cred ca pt bebe cel mai rau e sa aiba o mama surmenata si deprimata

intrebare

pt ele cu naturala, in locuri fara fitze, cat dati?

si la cezariana - cat dati la anestezist fata de ginecolog? 50%? 25%?

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Hello burticutze!

Eu v-am urmarit ieri insa nu am mai reusit sa scriu nimic pentru ca mi-a fost foarte rau! am avut niste contractii de toata frumusetea.... la un moment dat simteam nevoia sa merg la baie foarte des desi nu era necesar si acolo ma taiau niste dureri de simteam ca nu mai ajung inapoi in pat! Am reusit sa adorm la un moment dat si asa m-am mai linistit!

Astazi parca totul a disparut ca prin minune si m-am trezit vulcan de energie de nu mi-au stat picioarele pana acum! Am fost foarte fericita ca am mers la shopping si am reusit sa cumpar pentru spital, nu de alta dar prin ce-am trecut aseara ma gandesc sa stau cu el la usa.

Acum ca sa fie treaba treaba dupa shopping am iesit cu prietena mea si cu bebe al ei la o plimbare prin parc iar cand am ajuns acasa m-a lovit cheful de treaba ! M-am calmat bagand ceva la spalat si acum incerc sa stau potolita! Ciudati hormonii astia de sarcina!

Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Arianna medicul meu a zis ca in situatia noastra (cu cerclaj) sunt doua posibilitati, una sa-ti desfaca cerclajul si sa incepi sa te dilati f repede si na nasti usor si doi sa nu te poti dilata deoarece colul a stat f mult timp legat, cusut cu firul acela si s-a screlozat.
Sa speram ca noi vom fi cazuri fericite.

Cristelle25 asa am citit si eu pe ici pe colo, cum ca nasterea prin cezariana e calea cea mai usoara pt bebe iar cea naturala ar fi mai benefica pt mama.....

Adra_bell in cazul meu bebitza nu va iesi cand e pregatita pt ca am diabet gestational si nu o putem lasa mai mult de 38 de sapt .

Corry 28 ai mare dreptate, medicul meu mi-a dat f multa incredere si m-a ajutat enorm sa duc sarcina pana aici, ai voi fi mereu f recunoscatoare ca a fost om inainte de a fi medic si a facut totul pt mine si bubulina.
Sunt convinsa ca va fi la fel si la nastere si m-am gandit ca maine sa-i spun ca ma las pe mana lui pt ca numai el poate lua cea mai buna decizie.

Maine dimi la 10 merg la Elias pt TNS si cand ma intorc sper sa va pot spune ce s-a hotarat, am nevoie de o certitudine .

Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o noapte linistita !

Alina 36+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Bine ai venit pe lume Sophia!!! refacere rapida mami si mult laptic.
Eu zic sa o trecem pe mami si pe Sophia pe prima pagina, paote asa prinde curaj. Ce ziceti?

Krissy, ai grija de tine si multa multa odihna

fecian,mie imi zici...ma mir cum de nu le zic vreo doua la toti" binevoitorii" .
Eu am rugat pe toata lumea sa nu ma mai intrebe cum ma simt sai cand vine bb ca nu stiu zau cat ma mai abtin sa nu le raspund urat. Serios!!! Raspund la telefon cu" n-am nascut"...mai dar nici macar nu sunt inca la termen...teoretic.

Corry, cum esti?

ooof, mami a mea nu s-a simtit f bine azi din cauza caldurii. A fost si este fff cald, 34 de grade dar se simte ca si cum ar fi 40. Deci tensiunea ei a luat-o razna cu toate ca merge aerul conditionat in casa... . Acum i=a mai scazut...of of! Inca un stres acum.

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Eu sunt de acord sa le postam pe prima pagina pe mamy si bebe Sophia Adrianne. Bine ati venit, dragelor. Sa fiti fericite si sanatoase.

Azi am umblat pe la cumparaturi, apoi am avut mosafiri...pana acu'vreo ora....sunt cam zombie, dar fericita ca am reusit sa cumparam saltea pt.patutul primit pt bebe, plus inca ceva lucrusoare pentru el-nu multe si nici fitzoase, dar mi-s atat de dragi ca as dormi cu ele langa mine.... Saptamana viitoare cred ca o sa fiu tot un spalat si un calcat si un aranjat de camera...

Acu fug la nani, ca daca ma gaseste sotul pe net la ora asta, jar mananc!

Va pup pe toate!
Sooomn usooor!

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata fetelor,

In primul rand vreau sa-i urez BUN VENIT PE LUME SOPHIEI, FELICITARI DRAGA MAMI- SA VA BUCURATI DE PRINTESA SI SA FIE SANATOASA! .

FECIAN tare drag imi e sa "te citesc" .

ANAEMI Petru este un dulce, si are o gurita de zici ca-i rujat . Sa va traiasca!

ALINUFF ma bucur mult ca esti optimista si ca Antonia papa bine si s-a acomodat acasa. Va doresc multa sanatate, refacere rapida si sa va bucurati maxim unii de altii .

CORRY, RAMONA

Noi suntem bine acum, mai avem episoade slabe de colici dar fara urlete, acum am o dilema daca pana acum ma stresam ca puiutul nu doarme din cauza colicilor- acum prea doarme . MI-a dormit azi noapte 5 ore, a papat apoi iar 4 , pana sa incep sa-i dau infacolul se trezea ceas la fiecare 3 ore.....Ma tot gandeam daca o fi ca deja intram in luna a doua si doarme mai mult seara sau or fi picaturile astea nu stiu.

Cine sa ma mai inteleaga , o sa urmaresc greutatea sa vad cum ia, oricum joi mergem la primul control oficial la circa, si acolo o sa o bombardez pe dr. cu intrebari .

Va pup pe toate

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput