Schimbare subiect

Schimbare subiect | Autor: andata

Link direct la acest mesaj

Multumesc adminilor care s-au miscat atat de repede in cazul furtului de fotografii, anuntat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165135 . Mi-as fi dorit insa pe de o parte ca subiectul sa nu fie mutat de la discutii generale, deoarece e o problema cu care se poate confrunta oricine de aici, si pe de alta parte sa nu fi fost inchis, impiedicand astfel comentariile celor care au accesat subiectul.
Va rog, deci, sa nu mai mutati subiectul si sa aflu si eu ce au de spus ceilalti membri ai forumului referitor la aceasta situatie.
Va multumesc

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Tutu land

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Subiectul a fost corect (re)pozitionat fiind unul de natura reclamatiei, nu are nici o legatura cu sectiunea generale. In fapt acolo trebuia deschis de la inceput dar le mutam noi la o adica.
2. Fiind o reclamatie ridicata - ea a fost solutionata ca atare de catre administratie, acesta fiind rolul ei.
3. Niciodata nici o reclamatie nu reprezinta un subiect de discutie in sine nicaieri. Este o reclamatie si gata.
4. Ramane la stricta apreciere administrativa modul de administrare al acestui forum ceea ce nu exonereaza faptul ca nu am citi aprecierile si/sau sugestiile venite de la utilizatori.
5. Si acest topic este unul de natura sugestiilor si sau observatiilor nevand caracter de interes general.
6 Acest gen de probleme particulare este recomandabil sa se rezolve prin mesageria privata adresata administratiei sau moderatorilor acesta fiind rolul mesageriei private - > probleme private.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput