Romanii din Marea Britanie (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Letitia firma prin care venea bulgaroaica era englezeasca dar cred ca avea ca si angajate numai bulgaroaice sau naiba stie, or fi avand si romance dar nu am nimerit eu niciuna ... nu cred sa fie prea multe englezoaice sa munceasca pentru 6-7 lire pe ora cat le revenea lor, sotul a spus ca el platea 12 lire pe ora si bulgaroaica odata mi-a sugerat sa anulez contractul cu firma si sa vina ea asa cu 10 lire pe ora ca ea prin firma de la mine ia numai 6 lire/ora si i-am spus ca nu am cum ca era o clauza in contract ce spunea chestia asta , ar fi trebuit sa platim firmei 500 lire. A gasit sotul o englezoaica, recomandata de o colega de birou, prietena de familie si sefa lui acum in acelasi timp care sta intr-un cartier vecin cu noi , apropo noi stam in nordul Londrei , Harringay , langa statia de metrou Turnpike Lane pe linia Piccadilly si l-a auzit cat ma conversam eu cu el zilele trecute cu agentia asta de cleaning si a spus ca are ea o vecina englezoaica...am uitat sa intreb cat cere pe ora, dar cred ca vreo 15 lire pe putin, dar vorba sotului daca face in 2 ore cat facea bulgaroaica in 3 e ok , nu ca ar fi o foarte mare diferenta de la 12 la 15 lire, am fi dispusi sa platim, dar sa vedem, acum ca mi-am adus aminte sa ii trimit un mail, e inca la birou la ora asta Daca nu gasesc nimic pana in weekend ma las pagubasa, o sa fac eu tot si asta e ... oricum, din martie de cand eram in utlima luna de sarcina am luat pe cineva sa ma ajute la curatenie ca eram cu ditamai burtoiul si ma durea rau spatele si imi erau umflate rau picioarele si nu mai puteam sa ma aplec si sa sterg eu fiecare coltisor , eu sunt cam exagerata cateodata cu curatenia, mai bine spus am fost... acum fac si acum dar nu ca inainte de a avea pe bebe, inainte daca vedeam o scama pe undeva ma aplecam sa o culeg sau vedeam praf pe undeva ma crizam si imedait il stergeam, acum nu mai sunt asa exagerata, m-am calmat... mai bine petrec timpul cu piscotica mea decat sa frec si lustruiesc fiecare lambriu sau coltisor , nu vine nimeni cu inspectia si daca vine si nu-i place e liber sa plece

Acum sa vedem pe cine imi gasesc, daca gasesc bine, daca nu la fel de bine, o sa fac eu tot , incet incet... il mai pun pe domnu sot in weekend sa dea el cu aspiratorul dar lui nu ii place, tre sa ma rog de el, daca i-as spune sa citeasca ceva imediat ar spune da, numa cu cartile in brate sta si restu bai , bucatarie o sa fac eu , mopul tot lu` domnu Smith o sa ii revina cred daca m-ar auzi ce am in plan imediat imi gaseste pe cineva Oricum, daca gasesc o romanca buna si harnica de incredere te anunt

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

A, pai la firma am dat vreo 15 lire/ora si iti spun ca au facut de mintuiala. Femeii de serviuciu i-am dat 10 lire in mina dar s-a porcit a 2a oara si a facut si asta treaba de mintuiala. Englezoicele sint puturoase, eu prefer pe cineva din europa de est ca sa fiu sincera, dar nu am gasit. Si eu m-am cam lecuit de ele, fac eu cit pot si asta e, il mai pun pe sot.

Eu sint pe cale sa achizitionez un steam mop care se presupune sa fie foarte eficient si usor de folosit. O sa-ti spun daca e bun de ceva.

Pai eu cred ca stai la vreo 45 de minute de mers cu masina de mine. Eu stau pe linga Stevenage. Daca cumva gasesti pe cineva de incredere da-mi si mie de stire te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara,imi cer scuze ca dau buzna,la voi,dar vin cu o rugaminte,Mario,este un pui de om,care are nevoie de ajutorul nostru,daca puteti,daca vreti,orice ajutor cat de mic conteaza!

detalii,gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167347&nm=Mario-un-baietel-de-4-ani-are-nevoie-de-inimi

va multumesc si-mi cer scuze daca am deranjat!


MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M


Viata...





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Salutari tuturor!

si eu sunt in Anglia de un an si am un baietel de 1 an si 3 luni. Luna aceasta as vrea sa raman din nou insarcinata. Nu am fost niciodata la GP aici in UK si sunt putin ingrijorata ca nu voi sti ce sa fac daca voi ramane. Unde trebuie sa merg prima data? La GP? Sau la midwife? Ma puteti ajuta?? Multumesc!!

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Luna aceasta as vrea sa raman din nou insarcinata

Nu inteleg, cum vine asta? De ce tocmai luna asta?

Da, la Gp mergi prima data. Te sfatuieste el ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

:)))) pai ce e asa de greu de inteles? peste cateva zile sunt la ovulatie si vrem sa incercam. avem noi niste calcule si de asta am vrea acum, sa vedem daca reusim :)
multumesc de raspuns oricum ;)

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Ah, succes atunci. M-am gindit ca e o/un typo, ca ai vrut sa zici "anul asta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

pai noi incercam, sa vedem daca si reusim, daca nu mai este si o luna viitoare... oricum la primul ne-a iesit din prima :)
eu prima nastere am avut-o prin cezariana, desi eu imi doream f mult sa nasc natural. nu ca nu as fi putut dar doctorul nici nu a vrut sa incerce sa imi declanseze nasterea (era trecut de termen cu 10 zile) asa ca a recurs la cezariana. inca mai imi doresc sa nasc natural si am inteles ca aici te lasa sa incerci o nastere naturala dupa cezariana, asa ca ma bate gandul... voi ce ziceti? :)

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Nu ca te lasa sa incerci o nastere naturala, chiar iti recomanda. Ei ar face orice sa nu iti faca cezariana, ca e scumpa. MissJJ e specialista in domeniu, nu numai ca a nascut aici de 2 ori dar si studiaza in domeniul medicinei acum. Ea o sa-ti dea sfaturi bune si mai sint fete care au nascut aici. Eu am nascut in Romania prin cezariana si daca ar fi sa mai nasc odata tot prin cezariana as vrea sa nasc. Oricum nici nu s-ar putea altfel ca am probleme cu tensiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Mya stai linistita ca nu-ti va sugera nimeni cezariana daca nu-i ultima solutie. Eu am nascut aici de 2 ori. Prima oara am stat 2 saptamani peste termen, aveam un burtoi urias, nu s-a atins nimeni de mine desi era evident ca eram coapta. Apoi a trebuit sa-mi declanseze nasterea cu hormoni, am nascut natural, a fost foarte greu dar a trecut, totul OK acum. A doua oara tzac pak, a fost floare la ureche. Personalul foarte atent, grija maxima pentru orice aspect, rabdare si numai vorbe blande mereu. Eu am fost multumita.

Prima oara mergi la GP, apoi midwife o sa se ocupe de tine. O sa faci maxim 3 scannuri, principalele analize de sange, nu vor fi asa amanuntite ca in Ro. In ultimul trimestru o sa mergi iar si la GP de cateva ori, cred ca de max 2 ori..pt o verificare de tensiune si analiza de urina (dipstick test), te mai masoara, mai asculta inima copilului cu testul doppler. O sa primesti un caiet al gravidei si mai multe pliante si carticele cu tot felul de informatii. Midwife o sa te sune sa stabiliti prima intalnire, de obicei vine ea acasa la tine si-ti explica amanuntit ce si cum. Ea va aranja pentru tine datele pentru ecografii. Vei primi scrisoare prin posta cu detaliile. Cam asta imi vine in minte acum. La mine a fost o experienta foarte frumoasa.

Multa sanatate si .....succes!

Mergi la inceput