Gravidute&Mamici de IASI (127)
Raspunsuri - Pagina 9
kmy_black spune:
andreea_mdm
am incercat sa te caut pe facebook cu id-ul indicat, adik acelasi k si aici si nu te gasesc
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
aeperju spune:
Bunaaaa!
Doua vorbe despre noi: Andrei e bine, joaca joca si iar joaca cat e ziua de lunga, Maria e simpatica foc (stam in fundulet mai nou). Deci suntem bine. La Piatra, seara e deja racoare bine de tot, se ca duce vara de la noi.
Va dorim numai bine tuturor!
Pupici!
alynta27 spune:
Buna! Azi fac cinste ca asa se cuvine! Serviti va rog din meiul meu virtual: !
Maria m-a pupat de dimineata, la fel si Matei. David e la bunici.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Buna! Azi fac cinste ca asa se cuvine! Serviti va rog din meiul meu virtual: ! Maria m-a pupat de dimineata, la fel si Matei. David e la bunici. Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
la multi ani!!!!!
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
alynta27 spune:
Multumesc fetelor!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kmy_black spune:
asha mi s epare si mie logic, k atunci este nasterea!
bebe strumph
inutsa spune:
Salutare!
Nu prea dau pe forum, pe motiv de laptop "aranjat" de domnisorica. Ba imi arata monitorul, ba nu, e ca la loto.
Noi suntem bine, crestem cu totii. Bia e o dra in devenire, Doamne, cate ii mai trec prin cap, nu ma pot obisnui ca a "sarit" din bebelusenie. E destul de cumintica, ne intelegem din ce in ce mai bine, putem purta conversatii, eu pe limba mea, ea pe limba ei bebeluseasca , dar ma intelege si o inteleg.
Bebele e si el bine, creste. Acum iau tratatment pt contractii urate avute cateva zile, dar colul e lung si inchis.
aly LA MULTI ANI cu intarziere!!!
ani sanatate!
Sunt pe fuga, mi-e f somn. Sper si maine sa imi mearga laptopul
de si34+
bebe din burtica