Gravidute&Mamici de IASI (127)
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa Am schimbat semnatura Am vazut acum ca eu sunt prima pe lista gravidutelor, , acusa se apropie momentul... de si31+ bebe din burtica |
Si eu spre marea mea rusine nu am reuist sa-ti vad burtica!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Katyuscha21 spune:
salut iesencele mele
am aparut si eu pe aici se vede ca am pierdut ft multe discutii si chiar noi gravidute
INUTSA FELICITARILE MELE si sarcina usoara in continuare
Katyuscha21 spune:
mai da pe ici nu mai intra nimeni????????????? cam bate vantul pe aici ce vant ca e viscol frate ...unde sunteti mai mamici????
Anilansa spune:
Buna dimineata.
Va servesc cu o cafea (slabuta)si din partea lui darius si o felie de tort.
Ieri Darius a implinit 3 ani, am baiat mare ... iam facut ziua la gradinita... iam luat pahare si farfurioare cu BEN 1o, tort, suc, sampanie pt copii... iau cantat la multi ani si a primit cadou din partea copii. a fost bine
Apoi a urmat tura 2 acasa cu bunicii .... si azi tura 3 cu prietenii
eu ieri am simtit stresul din zilele astea si ieri am avut dureri de burta si burtica sa intarit ... sotul sa speriat un pic dar l-am linistit ... m-am odihnit 2 ore si a fost bine,
Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
Buna fetelor....
Eheee trece timpul, copiii cresc...noi...dupa iei
FETELOR am avut parte de o surpriza incredibila luna aceasta...ghiceste careva?
DA, SUNT INSARCINATA CRED CA AM VREO 4-5 SAPTAMANI insa sper sa fie cu noroc, pt ca am scurgerile alea maronii care sper sa se opreasca pana luni cand trebuie sa sun la o alta doc. care ii tine locul doc. mele ca a intrat in concediu...Am sunat vineri seara si am prins-o pe ea si i-am spus de scurgeri si a zis ca e prea devreme sa ma indoape cu hormoni...marti ar trebui sa fac un eco.
Byu cu CASIAN ANDREI
Poze
inutsa spune:
Ce vesti bune pe aici! Felicitari, byu !!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
ani LA MULTI ANI lui Darius!!!!
de si31+
bebe din burtica
Anilansa spune:
Buna dimineata
Byu, multumim... sa fie intr-un ceas bun,felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos ... sper din tot sufletul sa nu fie nici o problema cu scurgerile maronii de care spui.
inesa.multumim. Voi ce mai faceti? Tu cum te simti? Inesa ai facut analizele pt 32 de sapt ... ce analize trebuie facute?
Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
byu, felicitari!! sa ai o sarcina cat mai usoara!
La Multi ANisori Darius!
La Multi Ani Matei! Simo, sa va traiasca baiatul si felicitari pt bb2!
Noi mai rar pe aici, ne pregatim sa plecam la mare acusi in august.Din pacate insa cu urechea nu stam bine, treb. sa revenim la control la mijlocul lui august si daca tot nu e ok treb. sa punem aeratoare.
Cristina, mamica de Alessia Stefana
byu spune:
Multumesc fetelor,din pacate mai am o problema, care speram sa nu ma apuce iar....dar...sper sa se rezolve cumva...
DPN-ul meu ar fi 4Aprilie
LA MULTI ANI BOGDAN-ANDREI
Byu cu CASIAN ANDREI
Poze