Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)
Raspunsuri - Pagina 4
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Raportam o noapte cu multe treziri acum el doarme bine mersi, dar eu nu mai pot
Si noi la capitolul mancat stam foarte, foarte prost. Azi dimineata abia a mancat fructele, acum ii pregatesc somon (preferatul lui) cu legume - sper sa am succes. Si daca tot ati discutat de gris, cred ca incerc si eu azi
Inainte sa-l culc l-am dat pe gingia de sus, care este super umflata, cu Calgel ... acum vad ca doarme bine, deci tind sa cred ca toate fitzele lui sunt de la dinti... oooffff... sa iasa repede
V-am citit, dar neuronul meu este obosit, n-a retinut mare lucru.
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5623188814819769282
ana_25 spune:
summer mersi mult pt informatie! Si eu ii dau la Maia cam mult Vigantol ,6 picaturi! Nu o sa-i mai dau deloc,sa vad daca isi revine cu mancatul! Chiar nu stiam ca o doza prea mare de vit D3 scade apetitul! Multumesc!!
oramona sa-l folositi sanatoase!! E f bun de plimbari pana in parc! Si al meu e ff usor,doar ca se lasa pe spate!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
Am gasit intr-un articol : "Excesul de vitamina D poate slabi starea generala de sanatate. Simptomele ce pot sa apara sunt constipatia, greata, varsaturi, diaree, deshidratare, pierdere in greutate inexplicabila, slabiciune a muschilor, dureri de cap, oboseala, iritabilitate si nervozitate. "
Maia este constipata,sapt asta a varsat cam mult,nu are forta in maini si ii e greatza de orice ii bag in gurita!! Sa fie oare de la Vigantol???
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
bebecris26 spune:
Buna ziua dragi mamici si bebici!
David a avut doua zile cam 2 scaune pe zi normal si 3-4 moi. De obicei face de 2-3 ori pe zi, normal, nu inteleg de la ce ar putea fi.. nu am schimbat, adaugat nimic nou in alimentaie, nu sunt semne ca ar mai iesi ceva dintisori (are doi jos) si gingia de sus nu e inflamata.
Oramona, sa folosoti cu placere carutul
La multi ani sarbatoritilor mici de zilele acestea!
La multi ani Oficce! Sa-ti dea Domnul multa sanatate si fericire!
eveline spune:
ANA - Posibil da, posibil nu...nu poti sti daca nu faci analize...cred ca ti si-a acrit de ele off.... Oricum, noua 2 pediatri, la care am fost la ctrl cu Darian cand cu inimioara, ne-a zis sa-i dam, unul 5 si unul 6 pic de vigantol...DAR doar pana vine caldura. In momentul cand va fi cald si-l scoatem la soare, sa revenim la doza de 2 picaturi, razele soarelui fac restul. Poate ar trebui sa treci si tu la 2 pic/zi, chiar sa renunti de tot la vit D daca e cu posibil rahitism n-are sens. Ideea e sa nu fie supradozaj, dar nici sa nu aiba deloc nu-i bine.
ORAMONA... oare in toate Kaulandurile e oferta???!!! Vreau si eu...eu tot la plimbari scurte ies cu D sau la cumparaturi...deocamdata nu-mi trebuie dintr-ala in care s adoarma, cea mai mare parte a timpului petrecut afara e in curte la noi.. Azi merg sa vad...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
nicopic spune:
Fetele,
Grisul/orezul se poate oare prepara si cu LM?
summertime si fetitei mele ii place sa-si bage boticul in cadita cand facem baie...de fapt nu mai sta locului deloc..se intinde dupa dus..se ridica in picioare..se invarte de colo, colo...
Nico, mami Larisa 15/09/10
poze
bebecris26 spune:
Bebe de Office si parca mai era un bebe cu o iritatie urata la fundulet, a trecut? Asa am patit si noi de la scaune dese, pt prima data in aproape 9 luni. A trecut in doua zile cu spalari dupa fiecare kk, uscat bine si dat cu bepanten.
eveline spune:
ORAMONA - Tot eu...de la ce firma e caruciorul??
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
cameluska spune:
Buna fetelor,
Eu ii dadeam Ioanei 4 pic Vigantol pana acum 2 sapt cand am fost la control si mi-a spus sa reducem la 3 pic ca acum sta mai mult pe afara. nu stiu daca a avut sau nu efect (probabil ca nu) dar a pus 500 grame in 15 zile, are 8 kg acum, ea care punea un 200-300 grame pe luna (o fi de la gris ca ii dau destul de des cam 3-4 ori pe sapt, e hranitor, ei ii si place).
Consider ca se poate face gris si cu lapte de mama, doar e tot lapte.
Eu ii dau lapte de vaca dar cumparat de la automat, nu e pasteurizat doar ca e testat, analizat. Probabil ar trebui sa-l combin cu putina apa, ca e cam gras are vreo 4% grasime.
bebecris, si la Ioana s-a mai intamplat sa fie stricata la burtica dar fara sa-mi dau seama de ce, avea si normal si 2-3 f moi in aceeasi zi, urmareste sa vezi cum evoulueaza sa nu tina 2-3 zile, probabil nu i-a picat ceva bine. Legat de iritatie, chiar ieri mi-a facut kk (probabil la scurt tim0p dupa ultima schimbare) dar chiar nu mi-am dat seama si cand am schimbat-o era deja uscat prins de fundulet, rosie la fundulet, pasarica, am spalat am dat cu crema preparata de la farmacie si crede-ma dimineata nu a mai avut nimic. Cand s-a mai intamplat sa fie iritata si nu stiam de astfel de prep, aveam de la Mustella (cu Bepanthen nu mai trecea) si dura 2-3 zile pana se vindeca :( asa ca is tare multumita ca am gasit o crema buna si la un pret super 8.5 ron.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
oramona spune:
Evelin- babideal. Scuze ca iti raspund tarziu, dar am avut de facut mancare si hranit pisoiul mic.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#