Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)
Raspunsuri - Pagina 3
office spune:
Buna dimineata! Multumesc inca o data tuturor pentru urari!
M nu vrea sa manance nimic din ceea ce ii este dat cu lingurita..vrea doar bucatele pe care sa le poate tina in mana!cum sa-i dau eu gris cu lapte sau orez cu lapte?mi-ati facut o pofta cand ati dicutat despre asta...
Mosulika ce slaba esti!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
ana_25 spune:
Buna dimineata!
I-am facut si eu Maiei mai demult gris cu lapte,dar nu i-a placut! Dar de fapt ce-i place ei?? NIMIC!!!
Of,cand va aud ce papa bebicii vostrii si cat... ma apuca plansul. Noi ,iar,avem doar o masa solida pe zi doar legumele le mai papa cat de cat,in rest nu vrea nimic! Doar lp.Nu vrea nici un fruct,nici cu biscuiti,nici cu cereale,nimic! Am primit cereale faine din Germania,credeti ca le-a mancat? Nu! stau si expira in dulap! OOooofffff!
Edit: am incercat sa-i dau pufuleti,grisine,biscuiti,paine.... nu a vrut nimic,nu le duce la gura pt nimic in lume! le arunca!!! imi vine sa mor de ciuda! Nu am mai vazut asa copil,jur!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
eveline spune:
Si noua ne expira cerealele in dulap, de aia am ajuns a-i dau gris cu lapte. Ii mai dau si orez si taitei cu lapte. Eu prefer laptele din magazin, cu toate ca am matusi (de-ale sotului) ce au vaca la tara...femeile sunt ok da eu stiu ce are vaca???!!! Asa ca folosesc lapte pasteurizat sa-mi iau de grija...chiar daca are mai putini nutrienti, eu oricum nu-l folosesc pt el ci pt cereale. Ii mai dau seara paste cu branza si orez cu fructe.
De unde cumparati fructoza??
Lui Darian ii mai dau apa, insa cu lingura. Biberonul nu-l accepta si din cana se uda, inca.
I-am dat pepene rosu...stiti cum faceau bebeii aia de pe youtube cand mancau lamai???...asa face D de la pepene ... a fost distractiv
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
summertime spune:
Oramona, am intrebat doctorul in mod special despre lapte de la vaca si a zis ca nu, e prea gras, e atat de gras incat s acreasca vitelusii si ridica colesterolul mult la bebei si a zis ca depunerile incep de acum. A zis sa folosesc lapte cu 1,8% grasime. Si la unt a zis nu.
Ana, vorbeau fetele pe facebook si gasisera niste articole cum ca dozele mari de vigantol pot interfera cu pofta de mancare a bebelusilor, vezi poate se aplica si la voi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=60507&whichpage=1&SearchTerms=vigantol%2Cpofta
oramona spune:
Ana, tare rau imi pare ca Maia nu papa iar , un mare pup pentru amandoua.
Summertime, multumesc de raspuns. M-am gandit eu ca-i gras, ca nici eu nu vreau sa-l beau si prefer cumparat. Oricum il folosesc numai la branza, dar ramanem la cel din comert, mai slab si mai sigur.
Si sa va zic, ca tot uit ce achizitie am facut. M-am tot gandit daca sa luam sau nu carucior sport si am zis pas ca bebe e mare si e suficient cel pe care il avem. Alaltaieri il suna pe tatic un colog de munca ca e la Kaufland si sunt carucioare sport la reducere de la 150 ron la 37,47 ron si daca vrem. La pretul asta am vrut sigur si e tare dragut, simplu , gri cu margine rosie si usor , iar gaza e super incantata de el, mai ales ca daca se impinge cu piciorusele in picioarele mele se deplaseaza caruciorul,asa de usor merge
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
summertime spune:
Si am mai aflat de un siropel care a facut minuni la o fetita nemancacioasa, in sensul ca azi i-a dat si maine a inceput sa pape normal, s enumeste Multistanostol
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Ana, tare rau imi pare ca Maia nu papa iar , un mare pup pentru amandoua. Summertime, multumesc de raspuns. M-am gandit eu ca-i gras, ca nici eu nu vreau sa-l beau si prefer cumparat. Oricum il folosesc numai la branza, dar ramanem la cel din comert, mai slab si mai sigur. Si sa va zic, ca tot uit ce achizitie am facut. M-am tot gandit daca sa luam sau nu carucior sport si am zis pas ca bebe e mare si e suficient cel pe care il avem. Alaltaieri il suna pe tatic un colog de munca ca e la Kaufland si sunt carucioare sport la reducere de la 150 ron la 37,47 ron si daca vrem. La pretul asta am vrut sigur si e tare dragut, simplu , gri cu margine rosie si usor , iar gaza e super incantata de el, mai ales ca daca se impinge cu piciorusele in picioarele mele se deplaseaza caruciorul,asa de usor merge Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true# |
vreau si eeeeuuuu carut sport!!!
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Ana, tare rau imi pare ca Maia nu papa iar , un mare pup pentru amandoua. Summertime, multumesc de raspuns. M-am gandit eu ca-i gras, ca nici eu nu vreau sa-l beau si prefer cumparat. Oricum il folosesc numai la branza, dar ramanem la cel din comert, mai slab si mai sigur. Si sa va zic, ca tot uit ce achizitie am facut. M-am tot gandit daca sa luam sau nu carucior sport si am zis pas ca bebe e mare si e suficient cel pe care il avem. Alaltaieri il suna pe tatic un colog de munca ca e la Kaufland si sunt carucioare sport la reducere de la 150 ron la 37,47 ron si daca vrem. La pretul asta am vrut sigur si e tare dragut, simplu , gri cu margine rosie si usor , iar gaza e super incantata de el, mai ales ca daca se impinge cu piciorusele in picioarele mele se deplaseaza caruciorul,asa de usor merge Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true# |
se lasa cumva pe spate? sau e din acela basic cu cadru si panza?
oramona spune:
Nu se lasa, e din panza, dar la asa banuti.Si eu m-am uitat sa vad cum sta cu spatele, dar prin cartier pe aici cred ca-i ok, ca mergem in parculet unde numai in carucior nu sta.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#