Mergem in UE, deci am fi acoperiti. Dar voiam sa stiu ceva preturi inainte sa ma arunc catre o asigurare. E ok ca pret. Multumesc!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
diuna, eu am retinut faptul ca acel card poate fi folosit in UE, DAR in sistemul sanitar de stat al tarii respective. daca nu am inteles eu bine, sa ma corecteze cineva.
si, asa cum stim, in general la hoteluri si resorturi, sunt medici/cabinete medicale, dar cred ca sunt in sistem privat. iar daca hotelul/resortul sunt amplasate in cine stie ce "pustietate", la o distanta maricica fata de prima localitate, cu spital si medici "de stat", parca tot mai sigur e sa ai acea asigurare de sanatate...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Foarte bun subiect
Si eu ma gandeam sa mergem doar cu cardurile europene de sanatate. Mergem in vacanta o luna in Spania, vom sta la niste prieteni. Cand mergeam prin agentie, mereu cumparam si asigurare de sanatate. Din fericire nu am folosit-o. Acum ma gandesc serios sa luam si asigurare de sanatate, dar nu stiu de la ce firma.