Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu nu am. somn toata lumea doarme si eu ma joc pe tel:)) am citit tot dar raspund di
i ca mi se descarca tel si laptopul nu il mai deshid, eu am avut un super scaun de la miniblu cu nspe pozitii. poop. mi se inchide

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

neataaa

m-am trezit de dimineta cu o intrebare.
cand se inttroduc cerealele in alimentatie? se introduc mai intai la o masa? cate masuri? ce cereale folositi? ce tetina?

dupa cum vedeti sunt mai multe intrebari
yasmi, deea stiu ca voi vorbeati de subiectul asta. mai luminati-ma si pe mine putin.

ce vreme urata! cica e iulie si sunt 15 grade

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza
vai ce vreme..am ramas socata cand m-am rdicat diminteata din pat..parca era ceata afara

Alexina ce te intreseaza cerealele de acum....se dau dupa 4l, maai micutelor....

pai, poti incepe cu 1-2 lingurtie la masa de la 10....ca firma trebuie sa ei din cele pt 4l ,fara gluten, sunt de orez sau porumb....dar sa nu fie cu lapte in ele....
sunt milupa-astea au si cu arome
hero -pe astea le-am folosit cu succes la stefy pana la 3,8ani
nestle....
daca pui o cupa in biberon seara si tetina e de 6l stiu ca trec prin ea...daca ingrosi laptele trebuie o tetina cu gauri mai mari sau speciala...nu stiu ce bibe foloseti tu..eu la canpolul meu chiar daca o sa am tetina de peste 6l, cred ca tot trebuie sa o gauresc cu ceva...sau poate exista si la firma asta o tetina speciala

dar stiu de la Stefy ca, gaura facuta cu o forfecutza de mine e sfanta....la ea cumparasem de la chicco tetine speciale de cereale si piureuri si tot nu putea sa traga ...asa ca am luat simple si le-am gaurit eu

eu ma gandesc la introducerea cerealeler dupa 4l si ceva....
mai ales ca in preajma vaccinului nu se introduce nimic....si cum vaccinul o sa-l facem pe 13iulie....ca pe 7 cand facem 4l nu face dr. vaccin..face doar miercurea..si acasa nu vreu sa o chem ca trebuie sa o aduca si duca sotul meu ...plus ca vine si cu asistenta...e pisici..prea multa trambalare....asa pun fata in scoica si ma duc eu la ele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Simo unde ne vedem? TE rog poate imi poti raspunde tu in legatura cu spray urile de tantari.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

scuze, aseara am fost nevoita sa inchid rapid

Ne vedem in fata parcului??? pe aleea aceea larga si umbroasa din fata parcului?? Ce ziceti? Eu folosesc aroxol solutie, dar am fol si pastile la Matei...doar ca nu pun in priza langa locul unde doarme el...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Ally te-a adaugat stefy la prietenii ei
ce va mai plimbaciti prin italia....una doo la milano...da cred ca-i o placere sa mergi cu masina pe autostrazile lor
sa va distrati frumos de zilele voastre

Alexina ..care alee cu tei..aia cu blocul pe o parte...mai eu zic mai bine la terenurile de tenis ca sigur ne gasim asa..

si scaunul de la bertoni de care am zis are mai multe pozitii..pe finutza de pe la 5l a inceput sa o puna in el
a felicitari pt kg lui Teea..pai ne-ati intrecut..noi la 3luni jumate avem kg voastre
aoleu casc de am impresia ca imi sare maxilarul..gata ma duc la nani
pup pe maine

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

da aia cu blocurile langa dar hai bine la terenurile de tenis

am fugit si eu ca ma scurg

Ally mersi pt accept pe FB :)

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

ok.la terenuri...e ora 11 sau 12?

Alexina, incepi sa inlocuiesti o alta masa cand ai terminat cu prima de inlocuit...si ai terminat cand fata nu mai vrea deloc lapte in completarea ei..tu cresti treptat cant de supica/fructe si o scazi pe cea de lapte...cand nu mai vrea deloc lapte inseamna ca ai inlocuit masa...cam 150 gr, da.

Mergi la inceput

grija mare cand gauritzi tetinele. se pot sparge cand ti-e lumea mai draga si puiul se poate ineca.

Abia astept sa ne vedem...sper sa reusesc si sa ma vopsesc sa nu apar asa ca...ratzusca cea urata

Ally, ce frumos ca sunteti toate surorile acolo...super Voi in ce oras? Sa-ti fie de bine infrumusetarea, a rezistat bine puiul!

Mergi la inceput

Lavi...n-am mai topit nimic din pacate. Sunt tot grasuna...am zis ca peste o luna ma apuc serios...sa faca 5 luni macar si sa incep sa-l diversific...ca mor cand nu am laptik pt el...in 2 sapt-3 sper sa rezolv si sa ajung la ce-mi doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatza fetelor!

yasmida , am chiulit ieri dar cu motiv, am fost sa alegem decorul pentru botez, sa vorbim pentru tort, am mai fost si prin oras cu niste prieteni...si azi evident sunt franta, ca aseara nu aveam somn pe la 3 dimineata si asta se vede pe mine azi poze nu mai pun, zic si eu ca ally, si mie mi-a fost sters albumul de 2 ori, nu chiar de 3 si mi se pare aiurea, mai ales ca nimeni nu a zis "domne eu am fost, am gresit"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Neata
de dimineata nori grei pe cer si frig- nu cred ca mai mult de 14 grade, dar se pare ca avem noroc si se inseninaza !!! asta inseamna ca iesim in parc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi !!!

Deci am dormit atat de mult incat am o mare durere de cap ...Bebe inca doarme...Sa culcat la 22.30 ...apoi s-a trezit dupa 8 ore, respectiv la 6.30 pt papa si imediat somn pana in momentul asta in care tot doarme....sunt 12 ore de somn pe capul lui. Eu m-am culcat pe la 1 ca nu aveam somn si m-am uitat la un film. Mai stau putin si ma apuc de bagaje....ca tareeeeee sunt multe, chiar daca sunt doar pt 3 zile.

Simonelu, surorile mele nu sunt fix din Milano...Una este din Solaro iar cealalta din Sarono..dinferenta de 8 min intre ele(cu masina), deci la cam 30 min de Milano. Ma super, mega, ulta, extra oftic ca nu o sa am si eu posibilitatea sa ma intalnesc cu voi .

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput