Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea L accepta fff bine papa, nu imi fac eu griji de asta si iasminuta mea a fost si este la fel de pofticioasa/mancacioasa....la 8 luni rodea la porumb fiert si inainte de 1 an ii dadeam cate 1 copanel de pui fiert si asa il manca
cu laptele L papa aprox asa (ca mai sunt abateri)....incep cu masa de seara care e fixa 21.30 max 22 laptic+cereale 150-180ml .....uneori mai are o masa la 4 de 150 sau la 6-7 apoi la 10-11 fructele iar la 13 inainte de nani 120 ml lapte apoi la 16-17 120-150ml lappte si la 19 lapte. cantitatile pot varia mult uneori de ex azi la o masa a mancat 90 la urmatoarea 150 apoi 90..ml. oricum nu imi fac griji cu mancatul cu el

cami, mie nu mi se pare normal ca un copil sa pape fructe abia dupa 1 an.

lucas astazi toata ziulica (cat a stat treaz ) a exersat scosul si bagatul suzetei in gurita ii iese din ce in ce mai bine

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui xeo

Suntem primii la cazut din pat!!!!
Nu-s nebuna si pazesc puiul ca pe ochii din cap.Insa a facut o tumba demna de un berbec saltaret.Mi-a stat respiratia, si-am crezut ca lesin!
L-am luat in brate, plangea mai mult de sperietura decat de lovitura...(cazuse pe moale,de la juma de metru).
Dar tot cazatura ramane.Tinandu-l strans lipit de mine ii pipaiam fiecare oscior...Ma dumirisem ca are capu' intreg,si stiu ca-s foarte elastici la varsta asta ...dar sperietura tot era justificata...

Acu' mi-am mai revenit,dar tremuram ca varga.El a dormit, s-a trezit , mananca, rade...
Nu-mi iese din cap cum s-a dat de-a dura, cu mine la juma de metru de el...Offf

Mami de fete cucuiete si bb
Tudor-d.n. 15 aprilie

nu ca am cu ce sa ma laud...dar...nu esti prima

mada, andreea,deci intalnirea ramane pt 11.00?

Catank, ce fain ca ai ales 2 ani...pierzi mult la salariu? oricum de muncit...o sa tot muncesti...cu timpul asta nu te mai vezi insa

viss, portocala e alergenica din ce stiu eu...si tot din experientza mea e bina sa incepi cu supa de legume..intai morcov si albitura..vreo sapt-doua, apoi introduse legume rand pe rand...E mai bine intai legume pt ca fructele sunt dulci si oricum le va accepta usor. sa-ti fie de bine coafura...ar tb si eu sa ma tund...

Cami, dc vii luni poate apari si tu la intalnire..in ce zona mergi?

Mergi la inceput

simo, eu zic ca totul depinde de la copil la copil cu acceptatul fructelor/legumelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Eu sunt pentru. Nu stiu cat voi sta ca am pedichiura, dar nu stiu la ce ora, insa va voi spune dupa ce vb cu sora mea.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Simo unde ne vedem? TE rog poate imi poti raspunde tu in legatura cu spray urile de tantari.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

andreea noi nu fol nimic antitan dar am serv speciale de la chicco . scurt ca scriu de pe tel si nu imi place deloc :()

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea noi nu fol nimic antitan dar am serv speciale de la chicco . scurt ca scriu de pe tel si nu imi place deloc :()

Multumesc mami pentru raspuns.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
in sfarsit mai scriu si eu ca mi-a luat o eternitate sa ajung la zi cu cititul. Se vede ca a fost urat azi - ati scris o gramada. Noi am reusit insa sa strecuram doua iesiri in parc - una de 3 ore la pranz, intre ploi (dormite toate de bb drag) si una de o ora seara (la fel cu somnic). Acum e iar in lumea viselor
Imi place ca e asa racoare dar as prefera fara ploi; mai ales duminica la botez, dar cum o fi o fi...
Azi m-am distrat copios cu ceiutul: dupa ce ieri n-a vrut cu niciun chip sa bea, azi am zis sa mai incerc o data sa stiu daca sa iau sau nu la botez. Si vreau sa va spun ca radea cu hohote dar intre rasete a ras 80 de ml de ceai. Atat de dulce a putut fi!!! (nu ceaiul, ci puiul meu!)
Am mai pus poze de ieri si azi in Picasa!
Viss, bine ai revenit, imi place sa te mai citim, si sa vad pozele voastre minunate!
Lalely si Irinuca - ati fost doua mamici foarte frumoase la botez!
Xeo, bine ca a scapat prichindelul cu bine, nici nu vreau sa ma gandesc ce-as simti daca l-as vedea...
Ally te-am adaugat la prieteni pe FB.
Catank, si tu esti pe FB? Cine mai e acolo? Pe cine gasesc mai adaug si la grupul genial "Mamici in curs de perfectionare" unde se discuta multe chestii faine si practice cu bbei de toate varstele. Mi-a placut cu 2 ani, si eu sufar ca am cerut un an, dar in acelasi timp ies mai bine daca ma plafonez acum la 3400 si daca am chef sa mai stau un an fara niciun venit, pot sta... desi ca medic parca mi-e greu sa intrerup 2 ani...
Strumphi, pupici - la noi e vremea ca la Londra acum!!!

Gata, fug si eu catre somnic, maine ma trezesc devreme sa merg sa ma tund si pregatesc de botez!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Andreea - si eu tot spre ZanzaNo inclin, dar nu sunt incantata sa-i dau cu creme din astea chimice pana la 4-5 luni; asa ca i-am luat plasa de tantari la carucior pana una alta! Mai sunt creme bio, pe baza de levantica si altele, tot la grupul asta de pe FB s-a discutat - tu ai cont FB?
Cami - ti-ai facut programari la cardiolog in Bucuresti, sau vii cu alte treburi?

Si vroiam sa va spun ca nu-mi vine a crede cum a trecut timpul si discutati aici despre diversificare... Uf, ne cresc copiii!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Catank, Irinuca v-am identificat pe FB

Pisuc Mic

Mergi la inceput