Nasterea la Arcadia -Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

FETELOR cand am aflat ca sunt gravida pe la 3 luni desi nu stiam ce comoara o sa am facusem o listuta cu numele posibile daca era fata alesesem asa...AURORA(rasarit)BEATRICE(calator)CARLA(puternic)CLARA(senina,stralucitoare)IZABEL(consacrata Lui Dumnezeu)REBECA(splendoare)...trebuia apoi sa ne decidem ptr care dintre ele dar astea mi-au placut cel mai mult...eu credeam ca o sa fie fata cu toata ca imi doream baiat...poate o sa va ajute cu ceva....mamici de printzese

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

MADA, LALIC IONELA!Multi ani inainte!Sa fiti iubite si fericite!
Mada colacel de pus la gat am gasit pe Okazii:
http://www.okazii.ro/catalog/55412122/colac-pentru-bebelusi.html
Mai sunt si alti vanzatori insa cu colacei mult mai scumpi.Era sa il trimit inapoi ca am zis ca nu-s bune dopurile la el ca sareau imediat ce umflam colacul insa trebuiau bagate inauntru sa nu desfaca.Sunasem vanzatorul si mi-a explicat cum sta treaba.Au si roz chiar daca nu apare in foto.Eu i-am luat bubulinei roz ca intrebasem vanzatorul daca au.
Noi am venit mai inainte de la plimbarica.Am papat si parca ne e putin somnic asa si mie si bubulinei.Va pup!

Mergi la inceput

DADAINA ce simpatici sunt colaceiide la cate luni pot fi folositi?si cum fac sa dau comanda?

Mergi la inceput

Claudita colaceii se pot folosi de la nastere pana ce ajunge bebelusul la 11 kg.
http://www.okazii.ro/catalog/55412122/colac-pentru-bebelusi.html
Ca sa dai comanda pe situl Okazii e putin mai dificil insa in alta parte eu nu am gasit colacei.Adica trebuie sa iti faci un cont si sa apesi pe butonul "cumpara acum" din dreptul produsului ce vrei sa il cumperi.Dupa ce ai facut acest pas vei primi datele vanzatorului in email (nr.telefon si adresa de email).Il instiintezi ca ai licitat pentru produsul x, ii dai adresa de livrare (a ta, prin email sau telefon) si platesti colacelul ramburs cand ajunge la destinatie prin metoda de livrare aleasa de tine: posta sau curier rapid.Vei plati colacul + transport cand ajunge la destinatie.Inainte de a apasa pe butonul "cumpara acum" cel mai bine intrebi vanzatorul dupa ce iti faci cont, daca mai are produsul dorit pe stoc si apoi faci tranzactia.Zic ca e mai civilizat asa pentru ca licitatiile sunt comisionate si vanzatorul plateste pentru fiecare apasare pe butonul "cumpara acum" o anumita suma de bani.Dupa ce iti raspunde la intrebare vanzatorul si iti zice ca e produsul disponibil faci tranzactia.
Poti pune o intrebare vanzatorului acolo jos pe pagina produsului ce il vinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Dada, dar partea interna /marginea care vine in contact cu gatul copilasului nu ii lasa urme, sanu fie plastic nasol, rigid, sa il zgaraie.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

DADAINA eu am dat comandaam trimis si m-au sunat sami confirme ca luni imi vor trimite coletul prin posta romanaabia astept....multumesc mult

Mergi la inceput

Mada nu au nici o margine sa zgarie bebe in interior.Si eu cand a venit colacelul prima data la asta m-am uitat.E finisat bine interiorul nu are volanas din ala de plastic pe interior sa jeneze.E ok!Eu am dat din intamplare peste clipurile alea pe you tube si am zis ce chestie...trebuie sa fie si la noi colacei si uite ca am gasitMa gandeam sa nu ii jeneze colacelulinsa a mea se simtea super bine cu el in jurul gatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Neata gagici, vad ca nimeni nu s-a trezit, eu sunt treaza de la 7, din cauza programului zilnic nu pot dormi de loc in weekend.
Nu stiu ce sa mai caut pe net, la ce sa ma mai uit......nu mai am rabdare..........mai am o luna de servici dupa care concediuuuuuu...........oare ce voi face toata ziua acasa? ine ma invata pe mine cum se pune semnatura si cum se baga pozici???ca nu am gasit reguli de utilizare la forum. Pe alte forumuri de la facultate unde intram mi se parea mai simplu, da aici pana intruuuuu........

Voi simtiti intens miscarile din burtica? La mine nush ce face fata asta.tumbe cred simt cum se rasuceste, imi umbla burta in toate directiile........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza Lalic, uite am facut si noi la 9 ochisori, a dormit tare bine gaza mea..se pare ca plimbarile prin copou ii fac bine..sper sa fie asta secretul!

Dada, tu unde folosesti colacelul, direct in cada? Si cat tii fata, ca ma gandesc ca apa asta de la robinet e destul de dura si cu clor.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput