Nasterea la Arcadia -Iasi (8)
Raspunsuri - Pagina 11
lalic spune:
Dintre mamicile care au nascut, imi spuneti e adevarat ca fetitele se nasc mai repede??Care dintre voi a nascut inainte de 40 sapt ?Ca eu as vrea sa nasc in august pe la vreo 38 de saptamani.......pana vb cu dr. mea mai vroiam niste pareri
Maria Sofia
oana.irina spune:
La multi ani Ionela si voua! La cat mai multe aniversari impreuna pana o sa intregiti familia cu nepoti si stranepoti!
Lalic, felicitari! 14 ani! Ce frumos!
Citat: |
Oana, da, scaunele moi pot fi semn de travaliu... organismul se pregateste ( ca el nu a aflat ca se face clisma la spital si rezolva singur problema. Dar e ca treaba cu dopul gelatinos.... nu e nastere iminenta |
Uf! Nu-mi doresc decat sa ajung pana pe 9 la control. Si atunci voi fi trecut de 36 de sapt.
35+ cu Maria Antonia
madline82 spune:
Multumesc fetelor de urari! La multi ani fericiti si voua, lalic si ionela!
In general, pe acest forum mamicile de fete au trecut de 40 sapt, au ajuns si al 41! Deci mitul cu fetele vin mai repede ramane in picioare!
Clauditza, cum iti ziceam ,da ca la arcadia le-a facut baita totala din prima zi ce rost are tu acasa dupa 2-3 zile sa ii faci partiala? Noi tot baita totala i-am facut , scufundat de-a binelea in apa, apoi ii curatam buricutzul! Toate asistentele de acolo sunt si ele mamici sa stii, deci nu neaparat ca fac ca la carte.
Eu in pretravaliu nu am avut simptomul cu scaune moi/diaree, alte mamici raman cosntipate..l anoi nu a fost nici una nici alta..si colac peste pupaza mancasem si cirese cu cateva ore inainte!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalic Dintre mamicile care au nascut, imi spuneti e adevarat ca fetitele se nasc mai repede??Care dintre voi a nascut inainte de 40 sapt ?Ca eu as vrea sa nasc in august pe la vreo 38 de saptamani.......pana vb cu dr. mea mai vroiam niste pareri Maria Sofia |
Eu si verisoara mea trebuia sa nastem odata. Eu am baiat ea fetita. Fiu-meu s-a nascut la 37 sapt fetita ei la 40+. Eu spun ca e mit. Nu are legatura sexul copilului cu nasterea inainte sau dupa termen
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 23+ cu
oana.irina spune:
Lalic initial tot la numele MARIA SOFIA, ne-am oprit si noi, insa acum cateva luni s-a mai nascut o fetita in familie pe care o cheama chiar asa. Deci... am inlocuit Sofia cu Antonia, care inca nu e definitiv. Ma mai gandesc inca la Natalia, Ilinca, Ioana.
Nu am facut diaree, e scaunul mai moale (eu fiind vesnic constipata) insa ma simt ciudat, am burta atat de tare, abia respir. Ma si ustura un pic pielea in partea de jos, probabil de cat e de intinsa. Ma streseaza starea asta ca nu stiu ce e cu mine.
35+ cu Maria Antonia
clauditza89 spune:
OANA da ma simt bine insa nu ma mai pot misca aproape deloc...probabil m-am trezit mai batranasaude somn...oricum da vin marti la curs...si cat despte indigestia ta nu stiu ce sati spun..eu experienta 0 dar uite de pe un site Semnele care anunta nasterea
De obicei, semne clare ale nasterii sunt:
• Ruperea apei;
• Pierderea dopului gelatinos;
• Ruperea membranelor;
• Presiunea pelvina;
• Durerile de spate asemanatoare celor menstruale;
• Tuse sau voma;
• Diaree sau constipatie;
• Intensificarea contractiilor Braxton Hicks;
Daca in momentul in care gravida isi schimba pozitia sau face cativa pasi contractiile inceteaza, atunci acestea reprezinta un semn de travaliu fals. In schimb, daca pe langa pierderea dopului gelatinos cervical apar si sangerari sau crampe, acestea pot fi semne ale unor probleme mai grave. In acest caz medicul trebuie contactat imediat!!!!
cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU
clauditza89 spune:
CAT DESPRE BAITA dupa ce mi-ai explicat am ajuns la concluzia ca ati actionat din instinct si cred ca e cel mai bine...eu sunt terorizata inca si asta probabil ca se apropie nasterea iar eu am impresia ca nu stiu absolut nimic si imi este frica ca nu ma voi descurca...dar oricum am sa va povestesc eu cum am facut si ce-am facut...cu siguranta voi face vreo boacana dar nu care sa pune siguranta bebelului in primejdie...ci din contra...si FELICITARI INCA ODATA TUTUROR CUPLURILOR...MULTA SANATATE,IUBIRE SI INTELEGERE VA DORESC O FAMILIE CAT MAI UNITA SI CAT MAI MARE!!!
cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU
lalic spune:
Buna fetele.Si eu am auzit cam des in ultima vreme combinatia Maria Sofia, dar tot imi schimb preferintele????am vrut Anastasia, dar cineva a pus numele asta, am vrut Iasmina, iar baietelul meu a spus ca la scoala are vreo 3 Iasmine, pana la urma raman la Maria Sofia, ca Maria era stabilit de mult timp si cel de Sofia mi se pare ok.
Cand am fost insarcinata cu baiatul am crezut ca o sa am fata si vroiam sa ii pun numele Amina, dar Maria Amina nu prea merge.
Maria Sofia