Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 2
scumpi spune:
Sorry 12 iulie voi merge la eco, pe 14 plec in Ro... numa cu gandul la vacanta ce sa-i faci
Sebastian, baietelul nostru iubit si bebe 2
dianalaura spune:
FEtelor sa aveti noapte buna, eu ma retrag pentru ziua de azi!
diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
dia_filipas spune:
Neatza!!!!! Trezirea!!!
Poftiti la o , ceiut, laptic!
Iooi, ca azi e ultima zi de trezit la 5.30...nu mai pot!
Mada ai "maritat" dulapul?
Miere FELICITARI PT. FIFITZA CU FUNDITA! Frumos nume!
Pica sincere condoleante pt. prietenul tau!
Cristi07 nu dispera. Nici Miruna nu a vrut sa ne arate nimic pana pe la 20 si ceva de sapt. Doar se banuia, da' nu statea zgaiba... Oricum, felicitari pt. vestile bune de la eco! Ce frumos il descrii pe Radu! Doamne da sa fie asa...macar una la mine sa fie calma si linistita.
Cam atat am retinut. Eu de maine is in concediu, acasa laptopul imi cam face feste, plus ca tre sa stau dupa Miruna, asa ca nu stiu cand mai intru. Va pe toate!
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
18+ cu bb2
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeeee
dia sarutmana de cafea
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +20
dia_filipas spune:
Lia, tu cum de te trezesti de buna voie la ora asta? Esti matinala de obicei?
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
18+ cu bb2
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dia_filipas Lia, tu cum de te trezesti de buna voie la ora asta? Esti matinala de obicei? Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008) 18+ cu bb2 |
azi la 4 cand a plecat tati
si-am mai dormit de la 6-7.30
ma antreneaza puiu ptr cand o sa vina
nu pot sa dorm
asta imi e sarcina, am insomnii
si noaptea stau la tv
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +20
alinuknuknuk spune:
'neata fetelor!
Dia mercic pt cafea
Ioi ce active sunteti...eu sapt trecuta am instrainat calcularetul de acasa..si pana imi instlez net-ul pe noul laptop (habar nu am cum sa o fac-tre sa cer ajutor specializat) o sa intru doar de la serv.
Miere felicitari pt bebelina! Sanatate si bebelina la termen!!!
Cristi da rusionosi mai suntem, bebicvul meu ne-a aratat putica de la 13S si asa a ramas.
Ruxi bafta pentru ca cele doua liniutze sa devina MAXIM de ROZE. Stiu ce inseamna sa astepti un rezultat pozitiv..la mine au trecut doi ani si ceva...
Diana of ce serv greu ai avut si tu!
acu citesc din urma si revin
17+
anna-mama spune:
Neata,
Pica, imi pare tare rau pt colegul tau, Dumnezeu sa-l odihneasca!
Firicel, multumim frumos. Noi am fost www.psarogiannis.com/en/index.htm" target="_blank">aici Mergem de trei ani aici, este o statiune ideala pt copii mici, erau omul si copilul mic pe plaja. Pe Vladut l-am dus prima oara la 6 luni aici.
Eu nu am luat inca nimic pt bebe, avem deja probleme de spatiu si pana gasim o varianta nu prea mai avem unde sa depozitam lucruri suplimentare. In plus sper sa si aflu curand ce am in burtica sa stiu spre ce ma orientez
Ioana, eu inca nu l-am simtit pe bebe, dar si la Vlad l-am sintit pe la 18 s, asa ca mai astept
Arleza, multumim , are pe cine sa mosteneasca, sottul meu e blond cu parul cret, iar eu cand eram de varsta lui Vlad eram la fel de ondulata si de blonda
Brambu, sa porti sanatoasa si fericita rochitele Nu m-am intalnit, din pacate, cu nimeni mi-as fi dorit sa o cunosc, dar nu aveam nr ei de tel si nu am vazut pe nimeni care sa corespunda Sper sa intre si ea sa ne povesteasca cum a fost si sa ne arate pozici.
Corina, multumim Felicitari pt miscarea din brtica Sper sa te simti bine si sa mergeti in concediu in septembrie, sa te relaxezi
Mihaela felicitari pt miscarile simtite, sa fie sanatos bebe!
Georgia, cum te mai simti azi? Sanatate multa!
Ruxulic, felicitari, Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Cristi, felicitari pt rezultatele bune d la eco
Nu am mai ajuns dupa rezultatele de la dublutest ca am plecat la tara ieri, sper sa ajung azi In rest, mai am de asteptat vreo 3 saptamani pana la urmatoarea eco si mi-e un dor de bebe
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR