Aspirante optimiste> 20ani (698)
Raspunsuri - Pagina 7
gabyv spune:
Miky, eu bine, astept ... (nu am facut stimulare luna asta, asa ca...)
Nu stiu cum sunt procedurile de inseminare, dar cred ca ar fi fost mult mai bine sa faca al tau spermograma inainte de stimulari, ca poate el este factorul ![]()
Oricum din cate stiu eu, sunt si scheme de stimulare din a 7-a zi.
Oricum succes si sa ne tii la curent 
Eu ies, vorbim mai pe seara 
mihacor spune:
anca nu iau no-spa ca nu sunt in romania...si medicul mi-a zis ca durerile de spate pot fi si de la pat si sa nu iau inca medicamente ca mi se obisnuieste corpul cu ele si in lunile de sfarsit cand o sa am mai mari dureri ,o sa le iau degeaba...am incercat sa imi fac patul mai tare din rosturi,acum sa vad...adevarul e ca spatele ma doare dimineata cand ma trezesc si inca vreo 2 ore...dupa aia nu mai am dureri...
7+
ancadragoman spune:
nu este durere de mijloc?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
mihacor spune:
sincer nu stiu nici eu...uite de azi dimi de cand m-am trezit am robotit prin casa si nu am mai stat pe pat...si ma doare doar putin burtica atat...
7+
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Eu ma pregatesc de beta pe maine si sunt stresata, abia astept sa scap, plus ca sunt un pic suparata ca sotul se comporta astazi de parca nu ar fi nimic special, ma suna vorbeste cu mine dar nimic special, eu i-am zis ca il iubesc si el nimic nici o reactie.
Sper sa nu ma imbat cu apa rece dar cred ca el reactioneaza asa acum si diseara vine la mine.Nu stiu ce sa mai zic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ancadragoman spune:
te intreb pentru ca pot fii contractii ...nu are cine sa iti trimita no-spa de aici?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
mihacor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman te intreb pentru ca pot fii contractii ...nu are cine sa iti trimita no-spa de aici? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
acum de exemplu nu mai am nimic in afara faptului ca mi-e greata si am un gust in gura de metal si orice fac ,el ramane...
7+
EllaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetelor. Eu ma pregatesc de beta pe maine si sunt stresata, abia astept sa scap, plus ca sunt un pic suparata ca sotul se comporta astazi de parca nu ar fi nimic special, ma suna vorbeste cu mine dar nimic special, eu i-am zis ca il iubesc si el nimic nici o reactie. Sper sa nu ma imbat cu apa rece dar cred ca el reactioneaza asa acum si diseara vine la mine.Nu stiu ce sa mai zic. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
La multi ani! Aniversarea viitoare sa va intampine macar cu un
in burtica.

Legat de sot poate ca era intr-un loc in care nu prea putea vorbi. Poate ca e asa de stresat ca nu mai costientizeaza alte lucruri acum. Sunt sigura ce se va recompensa el intr-un fel.
te pup si lasa ca o sa fie bine

mihacor spune:
deci m-am documentat putin pe net si se pare ca penicilina are reactie alergica incrucisata cu cefalosporinele.si eu am luat cefuroxim pt infectia urinara acum 2 saptamani...plus ca penicilina trece prin placenta...deci ,concluzia :nu mai iau medicamente ...
7+