Aspirante optimiste> 20ani (698)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Neata,poftiti la cafea
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
mihacor spune:
neata...
aseara atat de tare m-am speriat mi-au aparut si pe picioare...milioane...am fugit la urgente...mi-au iesit de la penicilina...chiar daca am luat doar una alaltaieri...
sper ca azi sa ma pun pe picioare,ca nu mai imi place asa...

la toate
7+
miky82 spune:
Neatza fetelor! multumesc de cafeluta, eu mai pun putin lapte![]()
M-am strecurat un pic de sefu sa va salut am mult de lucru la birou...
Ce mai faceti, va stept cu noutati, o sa mai trag cu ochiul pe aici.

pe toate si un weekend placut
draguta spune:
mihacor cum au depistat ca bubitele au fost de la penicilina, ti-au facut ceva analize? te si mancau bubitele?
dana0000 spune:
Si eu va salut si va reamintesc ca azi e vineri![]()
Urmeaza weekend-ul!
@Mihaelafalt La multi ani pt aniversarea celor 5 ani de casatorie si la urmatoarea aniversare sa aveti un copilas in brate!
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
mihacor spune:
pai doar s-a uitat la ele...si m-au intrebat ce am mancat si daca am facut alergie vreo data de la ce am mancat si am zis ca nu...mi-a zis ca sunt sigur de la penicilina,chiar daca nu am mai facut vreodata de la ea,si sa stii ca mi-au disparut de pe maini,dar acum am pe picioare...sper sa imi treaca...si mi-a zis sa ma duc sa imi iau feistil crema...dar sincer eu nu mai vreau sa ma dau cu nimic si sa mai iau nici un medicament ca doctorii astia sunt sclintiti...plus ca ginecologul meu a zis clar sa nu ma dau cu nici o crema si sa nu iau nimic in afara de acid folic...
dar na...eu am avut incredere in medicul de familie...si el m-a intrebat daca am facut vreodata alergie de la penicilina si am zis ca nu...asta e...
in schimb greturile si durerile de mijloc sunt de la sarcina si tre sa ma invat cu ele...e rau...nu pot sa mananc mai nimic,si imi vine sa vomit doar cand vad unele chestii...eu nici nu ma duc in bucatarie...
numai ca de maine incep lucrul si eu lucrez in bucatarie...

7+
ancadragoman spune:
durerile de spate nu sunt bune la nicio sarcina,no-spa iei?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Mihacor, nu sunt cumva bubite de la soare? Eu fac mereu pe maini de cand apare soarele. Cand eram in Ro ma dadeam cu crema de galbenele si dispareau repede. Acum ma dau cu spray de apa termala. Miky, imi pare rau de Z1. Ce o sa faci luna asta? treci iar pe stim? |
Gaby as vrea sa fac inseminare luna asta dar doctora vine luni si eu o sa fiu in a 5a zi si ma gandesc sa nu fie prea tarziu pentru luna asta, cu toate ca primele 2 luni am facut stimulare din ziua a 5a acum sa vad ce zice, ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa fac niste analize inainte si sicer habar nu am cum este procedura asta cu inseminarea, de altfel si sotul ar trebui sa mearga sa isi faca spermograma.
tu ce mai faci? cum mai esti?