Aspirante optimiste> 20ani (698)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc sunt bine,la birou si ma pregatesc de plecare

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna gagici.
Ylari intrebai ce fac, sunt binisor, tot in spital doctorita nu vrea sa ma lase sa plec acasa inca, sambata imi face beta si vedem dupa aia cum iese dar ea spera ca pe sambata imi face externarea.Eu speram ca pe maine o sa plec dar am negociat usor si ea a zis sa mai stau pana luni ca nu are relevanta beta de miercuri facuta si pana vineri e prea putin, asa ca am tratat in sfarsit pe sambata sa speram ca o sa iasa bine si ajung si eu acasa la sotiorul meu iubit sa fac o baie vai de mine am un par gras dar nu ma mai spal ca e frig, sambata cand m-am spalat mi-a fost rau.
Stiti de ce sunt mai demoralizata? Ca maine fac 5 ani de la casatorie si nu sunt cu sotul si imi e asa dor de el.
Moni imi pare rau ca esti bolnavioara dar bine ca ai depistat din timp.
Va pupacesc pe toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_bb spune:

fetelor si eu astept sa vad daca imi vine sau nu menstra luni. simptome am..dureri usoare ca la menstra de luni, sani putin mariti doamne ajuta safie un bebe si la mine in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

fetelor declar z1

o seara buna tuturor va

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna gagici.
Ylari intrebai ce fac, sunt binisor, tot in spital doctorita nu vrea sa ma lase sa plec acasa inca, sambata imi face beta si vedem dupa aia cum iese dar ea spera ca pe sambata imi face externarea.Eu speram ca pe maine o sa plec dar am negociat usor si ea a zis sa mai stau pana luni ca nu are relevanta beta de miercuri facuta si pana vineri e prea putin, asa ca am tratat in sfarsit pe sambata sa speram ca o sa iasa bine si ajung si eu acasa la sotiorul meu iubit sa fac o baie vai de mine am un par gras dar nu ma mai spal ca e frig, sambata cand m-am spalat mi-a fost rau.
Stiti de ce sunt mai demoralizata? Ca maine fac 5 ani de la casatorie si nu sunt cu sotul si imi e asa dor de el.
Va pupacesc pe toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

la multi ani pentru maine, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult si nu in ultimul rand cat de curand un bebe chiar daca trebuie sa mai asteptati putin, eu maine nu cred ca pot intra ca am multa treaba la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor sunt putin speriata...mi-au aparut bubite pe amandoua mainile...ce sa fac?
medicamente de aseara nu am mai luat...

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

fetelor sunt putin speriata...mi-au aparut bubite pe amandoua mainile...ce sa fac?

7+

incerca cu niste apa termala de la farmacie, si eu am avut niste bubite putin rosiatice dar micute pe gat si pe picioare mi-au trecut dupa vro 3 zile, acum sincer nu stiu daca de la apa termala sau au trecut pur si simplu, nu cred ca are ce sa iti faca rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna gagici.
Va pupacesc pe toate.

la multi ani pentru maine, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult si nu in ultimul rand cat de curand un bebe chiar daca trebuie sa mai asteptati putin, eu maine nu cred ca pot intra ca am multa treaba la birou.

Multumesc tare mult, sunt foarte sigura ca atunci cand o sa vrea DD o sa imi dea si mie un frumusel si pe care o sa il iubesc mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

7+

Imi pare asa rau, nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mihacor, nu sunt cumva bubite de la soare? Eu fac mereu pe maini de cand apare soarele. Cand eram in Ro ma dadeam cu crema de galbenele si dispareau repede. Acum ma dau cu spray de apa termala.

Miky, imi pare rau de Z1. Ce o sa faci luna asta? treci iar pe stim?

Mergi la inceput