Aspirante optimiste> 20ani (698)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sora mea are hitotiroida si a luat tratament toata sarcina,Eutirox parca si fata este f bine

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

anca si eu iau eutyrox, mi-ai dat o speranta pentru o eventuala sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Si eu tot Euthyrox iau . Endocrinologul mi-a spus din start ca pot face copii, dar o sa monitorizam constant tiroida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

stie cineva cand il pot gasi pe dr. ion ionut de la giulesti?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor...va pupacesc pe toate si va tin pumnii tuturor fetelor care urmeaza sa se testeze...vad ca vorbiti de afectiunea glandei tiroide, si eu am hipotiroidie din 2007, se sune ca afectiunea tiroidie poate duce la sterilitate atat timp cat nu este tratata corespunzator, mie mi-au trebuit ceva ani sa o satbilizez, aproape 4 ani si am ramas insarcinata, in sarcina am facut tratament cu eutirox dar ma simteam rau si la 4 luni de sarcina am schimbat medicul si am trecut pe iodthyrox si mi-a priit foarte bine, am avut fluctuatii de tsh toata sarcina, si mi-am facut 1000 de ganduri ptr ca citeam pe net sau in carti de specialitate ca dozajul necorespunzator si tsh-ul mare ( eu am avut in sarcina tsh-ul 20 , 5 luni de sarcina, abia in luna a 6-a mi s-a stabilizat la 4,64) duce la retard mintal, retard in crestere, greutate mica la nastere, nastere prematura....ei la mine a fost totul ok, am nascut la 39 de saptamani si 2 zile, un barbatel de 3800 gr si 54 cm, perfect sanatos...asa ca sa nu va mai faceti probleme ca daca aveti acesta afectiune a glandei tiroide se va intampla ceva...important este sa nu va stresati , sa aveti o alimentati bogata in legume ce contin iod, si sa vaeti incredere in Bunul Dumnezeu ca cat de curand va va implii marele vis de a devenii mamici...va imbratisez cu mult drag si va doresc mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Dragelor in 2 zile incep testarea de ovulatie. Eu folosesc Oview,sunt multumita de ele doar ca sunt doar 5 si mereu se termina in ziua cand e pozitiv testul. As fi vrut sa imi iau altele sa fie la set mai mare gen 7. Aveti idee daca exista?
Daca nu o sa imi iau 2 pachete
Astept 2 liniute la ovulatie si dupa 2 saptamani la cel de sarcina...ce ziceti,sunt optimista?

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

EllaR, pana nu imi spun toti medicii ca e ok nici nu ne apucam de bebe. Daca tot am asteptat 4 ani, nu e bai daca mai asteptam cateva luni. Plus ca mi-e frica sa nu mai fie nevoie de alte analize, alt timp pierdut inutil. Prefer sa merg cu toate in paralel, sa mai vada si alt medic analizele si tratamentul (pana la urma asta e meseria lor, nu?). Si ma bucur ca am descoperit ca am o vecina asistenta, e f tare pe domeniul asta, a lucrat aproximativ 12 ani la terapie intensiva (aseara mi-a spus o gramada de chestii interesante).

Ma bucur tare mult ca ai si vecina care sa lucreze in domeniu, face mare lucru.
Am inteles de la cineva care are probleme cu tiroida ca e recomandat consumul de dulceata de nuci, cotine iod natural.

Va si sper sa aveti parte de cat mai repede toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Lorena - sper sa ti se arate un cat mai repede. Visul tau e atat de frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna si de la mine
Lore sa incepem galeria? Sau mai asteptam o zi -doua?

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

De Lia mai stiti ceva?

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput