Aspirante optimiste> 20ani (698)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

draguta
lorena frumos vis, sa dea DD sa se implineasca cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Lorena bafta, avem nevoie de o veste buna, Doamne-ajuta ca visul tau sa devina realitate
Cixinica

fetele doar noi mai suntem aspirante, cele care postam?

sunt atatea fete care nu au mai intrat demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Cixinica, pe mine m-a intrebat de la inceput daca e posibil sa fiu insarcinata. I-am spus ca sigur nu sunt. Numai asa am inceput tratamentul pt tiroida. Plus ca mi-a recomandat protectie maxima pentru perioada de tratament si mi-a spus sa nu raman insarcinata. Eu aveam valoarea putin marita la TSH si mi-a spus ca pana nu ajunge la 1 sa nu ne apucam de bebe. Si am intrebat-o si riscurile daca raman insarcinata daca am probleme cu tiroida si mi le-a spus pe toate. Cel mai tare m-a speriat ideea ca poate sa aibe retard mintal. Si la fel mi-a spus si mie, ca daca raman insarcinata trebuie sa fac lunar analizele pentru tiroida. Am rezolvat si dilema mea, i-am trimis email dr obstretician si astept raspunsul lui . Mi-e tare frica sa il sun sa nu il prind in timpul vreunei nasteri, sa raman cu sechele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Eu ma pregatesc sa ma duc la doctor si nu stiu de ce dar imi este asa frica .
Sper sa fie totul ok.

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

dreambaby

irmaria curaj, te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

salut fetelor!

Multumesc de cafea! La aceasta ora as bea o cafea si cu ochii. Nu mai pot de somn. S-a pus pe ploaie iar!

Dreambaby - eu iti sugerez sa urmezi cu strictete ce spun doctorii. Nu e de joaca mai ales cu sanatatea copiilor chiar nu te poti juca. E greu sa astepti atat, dar sanatatea copilului e mai importanta ca orice.

Va pup fetelor pe toate!

Mergi la inceput

Draguta si un cat mai repede
Cixinica, nu vreau sa te sperii dar aseara am auzit povestea unei prietene apropiate care are tiroida, a ramas insarcinata si dupa 6 luni de cand a nascut a trebuit sa se opereze pentru ca a alaptat si nu a mai luat tratamentul pentru tiroida. Pe de alta parte, sotia unui coleg de-al sotului a nascut, are o fata de 19 ani si desi are noduli la tiroida nu a ajuns inca la operatie (si nici nu ia vreun medicament in momentul de fata). Eu incerc sa stau cat mai linistita si sunt sigura ca totul o sa fie bine.

Mergi la inceput

EllaR, pana nu imi spun toti medicii ca e ok nici nu ne apucam de bebe. Daca tot am asteptat 4 ani, nu e bai daca mai asteptam cateva luni. Plus ca mi-e frica sa nu mai fie nevoie de alte analize, alt timp pierdut inutil. Prefer sa merg cu toate in paralel, sa mai vada si alt medic analizele si tratamentul (pana la urma asta e meseria lor, nu?). Si ma bucur ca am descoperit ca am o vecina asistenta, e f tare pe domeniul asta, a lucrat aproximativ 12 ani la terapie intensiva (aseara mi-a spus o gramada de chestii interesante).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Dreambaby eu am un nodul mic de 6,2mm iar analizele de sange sunt in parametrii normali, dr. mi-a zis ca daca urmez tratamentul in cateva luni aar trebui sa se retraga si sa am o tiroida curata ramanand sa o tin sub obervatie cam la 6 luni. Tot ce imi doresc e sa scap de nodul si sa am un sanatos.

Mergi la inceput

Cixinica, mie analizele de sange nu mi-au iesit prea bine . TSH e putin marit, ATPO (anticorpii care ataca tiroida) sunt prezenti. Dar eu nu am noduli. Mie dr endocrinolog mi-a spus sa iau tratament 6 saptamani (2 saptamani deja au trecut)si sa revin la control, sa refac analizele sa vedem daca a scazut TSH. Eu zic ca o sa fie mai mic, pentru ca deja incep sa simt efectul tratamentului.

Mergi la inceput