Aspirante optimiste> 20ani (698)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Neatza!

histamina sa-ti traiasca flacaul, ce a mai trecut timpul!
multi tuturor si o zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor. Beau si eu putina cafea in dimineata asta... Vroiam sa va intreb ce ma sfatuiti voi sa fac. Luna trecuta am facut analizele inainte de sarcina, am inceput si tratamentul de tiroida dar dr obstretician venea abia pe 01 iulie in Bucuresti si nu am apucat sa ma duc la el cu dosarul de analize. Acum nu stiu ce sa fac: sa ma duc la el saptamana asta cu dosarul sau sa astept sa termin tratamentul de tiroida? (cand termin tratamentul ma duc iar la endocrinolog, iar fac analize, e posibil sa reiau tratamentul pt tiroida...). Nici nu vreau sa il deranjez prea tare pe dr obstretician inutil. Va multumesc si o zi cat mai linistita!

Mergi la inceput

Mihaelafalt, incercam doar sa te inveselesc, sa uiti de spital si de analize . Ma bucur ca ai ajuns acasa si insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb cum pot sa apar pe lista de aspirante optimiste? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetele

vreau sa va spun ca iar am visat azi noapte dar de data asta un lucru minunat: nascusem un baietel dragut foc si sanatos si incercam sa-l alaptez.....o senzatie minunata, un sentiment pe care nu-l pot explica in cuvinte, minunat... m-am trezit pur si simplu euforica, extrem de fericita, sunt parca de pe alta lume

am visat ca il culcam, il hraneam....offf asa de real parea
Doamen ajuta-ma sa-mi indeplinesc visul, ajuta-ne pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Lorena, eu inainte de fiecare examen pe care l-am avut pana acum (bac sau facultate) visam tot felul de subiecte posibile sau rezolvam subiecte in vis. Si asta pentru ca eram stresata, aveam emotii inainte de fiecare examen si constientul meu lucra noaptea. Sa nu iti mai spun ca de multe ori chiar am visat subiectul care mi-a picat a doua zi . Bucura-te de vise, pentru ca iti fac ziua mai frumoasa. Si doamne ajuta sa avem si noi un cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele
Lorena frumos vis, mai ai mult pana la testare?poate deja este bebe

Mergi la inceput

draguta

zilele astea ma testez
spert sa fie pozitiv

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

dreambaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

dreambaby ai intrebat dr.endocrinolog daca poti ramane insarcina cat timp faci trat. de tiroida? Eu am intrebat-o si mi-a zis ca nu este recomandat cat timp am nodulul sa raman insarcinata dar daca se intampla va trebui sa-mi fac analizele de tiroida in fiecare luna. eu cred ca poti merge la medicul ostretician, dar ii spui si ce ai facut la endocrinolog

Mergi la inceput