Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ce fain de voi ca sunteti acasa vreau si eu
noi suntem tot in spital nu ne dau drumul nici azi astia s-au atasat de noi
o zi frumoasa tuturor

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI

Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

ce fain de voi ca sunteti acasa vreau si eu
noi suntem tot in spital nu ne dau drumul nici azi astia s-au atasat de noi
o zi frumoasa tuturor

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Dar nu ti-au zis cand va dau drumul? sau decizia se ia de la o zi la alta in functie de evolutia lui Roby? sper sa fie bine cat mai curand si sa va intoarceti in casuta voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua FETELOR,

PISELINO sa dea D-zeu sa va dea drumul mai repede din spital si sa se faca bine Roby.

NAFI frumoase poze, frumoasa familie si superrrrr perdelele. De unde ai luat asa model??E super modelul.

Dupa amiaza ne ducem la pic-nic. Ale credea ca dim merge la pic-nic si cand am asezat patura pe iarba...se asezase in pozitia turcului si cerea papa. Ci sono rimasta male sa ii vad fatzuca dezamagita. Nici macar un biscuite nu aveam cu mine.

Noi avem asa o stare mai naspa......de mult nu mai suntem asa....eu cu alin......am facut ceva socoteli si sarà molto dura din sept cu banii............asa nu.i bun......asa nu-i bun......off......

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 8 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
nafi, nici noi nu-l luam des, in seara aia insa chiar nu aveam chef sa ma ridic la 5 minute din pat, si l-am luat Unde ati scos rechinul azi?
pisselino, acum pentru ce sunteti la spital, ce proceduri ii mai fac lui Roby?Sper sa va dea drumul cat mai repede
danangie, unde ati fost la picnic?Te cred ca va fi dura cu banii, la ce scumpe sunt cresele!!!!Eu ma cam perpelesc in pat pana sa adorm, cu griji de astea...Bine macar ca ai un serviciu...ca e greu sa-ti gasesti ceva azi...

Noi am fost la gratarel, L s-a comportat bine, a mancat bine, si-a balacit putin talpile in apa...si am venit acasa, unde doarme si acum
Seara placuta!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

pai nu stiu cand ne da drumul ca trebuia sa iesim sambata si robi a facut 2 crize asa ca ne mai tin.sper totusi ca pana marti miercuri sa iesim.
super modelul de perdele nafi
brambu sei incinta? ce frumos bravo tie ma inchin in fata curajului tau de-as avea si eu macar un sfert din caracterul tau
va pupam fetelor

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pisellino - multa sanatate lui Robi. Si tie, mami, putere sa mergi mai departe, sa ii fii alaturi.

Despre curajul meu ... nu-i al meu, D-zeu are alte planuri cu noi si ne-a pus la aceasta noua incercare. Speram insa sa ne rezerve si un final fericit de data aceasta.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata,

In primul rand urez cu intarziere si scuze

La multi ani Roxali!

La multi ani Georgiana!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Petro, Ioana, care ati mai plecat singure, fara soti acasa, doar cu "copcilul"....v-a mai trebuit ceva sa iesiti din Italia si sa intrati in Romania? V-a mai intrbat cineva, ceva....cred ca plecam singurei acum acasa si sa stam mai mult sa imi fac si eu cumva analizele si sa mai rezolv din treburi.

Anne, Giuliano doarme cuminte cu voi in pat, adica nu se ai trezeste? Daca e doar de caldura, poti incerca in prima faza sa pui patutul lui langa patutul vostru, cu o bara luata, deci sa fie in continuare (daca ai de lemn). Daca nu, incearca sa il culci in patut, sa stie cand se trezeste ca acolo a adormit, apoi cateva nopti, clar se va trezi des, dar sa dormi eventual cu el in camera, ca sa te vada...apoi incet-incet, sa il lasi singur de tot. Zic asta, pt ca e o trecere mare de la dormit c voi in pat, direct singur in patut si singur in camera.
Noi am incercat sa il culcam singur de la inceput, pt ca eu nu pot sa dorm cu el in pat, el se trezeste indiferent unde doarm si cu cine, asa ca macar sa dorm cu sotul, ca de trezit oricum ne trezim inca noptile.

Lavinia, ziceai ca e constipat Eduard (chiar asa ce de "Eduarzi").
E constipat sau doar face greu? Te intreb pt ca si eu credeam la un moment dat ca e constipat, da nu era, ci facea doar mai greu, pt ca il durea burtica si pt ca ii era greu sa fac besinute. Noi am tras mult cu astea...Si s-ar putea sa planga la inceput la sn pt ca ii vine pea mult lapte si nu poate inghiti asa repede, incearca putin sa te mulgi, doar putin, cat sa nu mai vina laptele asa repede, sa nu mai curga singur, sper ca ma intelegi cum zic. Mai poate sa planga si din cauza durerilor de burtica, mai ales ca daca ii vine asa repede laptele, tunci nu poate inghiti tot, mai ia aer, cand suge si uite asa iar il doare burtica.
E destul de rar sa fie constipat cand e alaptat, asa stiu eu...

Giani, a mai fost vara ta la voi?

Nafi, am reusit sa vad pozele pe fuga, si mi-a sarit in ochi ce priveliste frumoasa aveti la camera....flori, super fain. Ricky vad ca creste mare si frumos ca mamica lui, sa nu zic ca tat-su, ca apoi ma iei la bataie.

Ioana, cred ca esti toata ziua in priza cu pitica. Foarte fain ca ati gasit bilete sa mergeti acasa.

Roxali, uite mai, ca nu ne nimerim acum de intalneala, toata lumea e cu concedii, etc, dar eu sper sa reusim odata

Petro, ce mai face burtica, au venit rezultatele, e fetita, sigur. Ce mai face Silviuta?

Andreea, voi cum mai sunteti, ati fost pana la urma la mare, sau sunt tot raciti picii?

Daviduca, ALI!!! Treci si pe la noi, esti iar cu treaba, mamico?

Laura, voi stiti mai bine ce si cum, dar in Israel ii da cetatenie sau de ce zici de evrei? Nu e tot cetatean roman, doar nascut in alta tara?
Parca si Ally. zicea ca a inceput piciul sa se intoarca.... Fetelor, de acum sa va tineti, sa nu ii mai lasti singurei in pat, nesupravegheati nici o secunda, ca imediat se rostogolesc. sa vedeti ce fain e de acum, o sa fie tot cu privirea dupa voi, o sa incearca sa se intoarca sa va urmareasca...fain

Alessa meu, e un cuminte de numa, doar ca clar inca noaptea se trezeste, dar in rest chiar nu mai am de ce sa ma plang.
Se urca peste tot, si acum am deschis calculatorul sa scriu, pt ca altfel nu mai am cum. Toata ziua rade, se distreaza copios sa imi arunce pernele de pe pat si sa traga cuvertura jos. Acum nu se mai opreste din povestit, nu ii mai tace gurita, zice mama, cand vrea ceva, spune aide (haide), si de astea de ale lui. E un scump.

Asa, si acum daca mai citeste cineva si finalul
I-am luat niste sandalute, dar mi se pare ca il jeneaza in spate, adica neaparat trebuie sa ii dau sosete si am impresia dupa ce le dau jos ca ii lasa urma....asa se intampla si la voi? Eu m-am tot uitat, nu sunt mici si nici nu il strang...Oare din cauza ca e finuta pielea lor? La papuci mai grosi nu am patit asa, insa atunci nici nu era caldura asta...

Nu mai am timp sa recitesc nimic, asa ca rog sa scuzati greselile si sper ca nu am scris ceva fara inteles

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Dana, era sa uit de muschetari.
Vai de mine...

mereu te citesc cu placere si imi dai asa avant cand va ca sunteti asa bine, adica nu ma mai plang de una alta, cand ma gandesc ca nici macar tu nu te plangi cu trei, apoi eu cu unul ce sa mai zic

Sper sa fie bine acum ca incepi munca. Cu banii....ce sa mai zic, greu e peste tot, nici nu ma mai gandesc...Nu stiu voi daca reusiti sa puneti ceva deoparte...noi acum doar ca platim toate cele si traim bine...in rest nimik.
lasa ca or veni si vremuri mai bune

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

si ca sa monopolizez totata pagina

Voi cu ce tineti inchise dulapurile, ce anume ati cumparat, ca noi tot ce am gasit pana cum, nu rezista in fata lui Alessa, imediat se prinde cum se desfac si are asa putere ca nu rezista nimic. Multe dulapuri une ajunge el sunt goale si imi tin lucrurile adunate cine stie pe unde, ca sa nu ajunga la ele

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput