Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Citat:
citat din mesajul lui costyhunny

buna fetelor!!
cam toate plecati in vacantatare as vrea si io......dar asta este.
noi suntem bn doar ca pe EDY il dor gingiile si cam face urat.
mananca fructe cate 1/2borcanel la 11 si la 15.30-16.00.i-am dat azi si putin biscuit granulat doar ca eu nu am vazut ca pe borcan scrie ca,contine GLUTINE are ceva?sau tre sa-i iau fara glutine se gasesc granulat?
astept rasp.
pupiki de la noi si vacante placute la toate

noi am asteptat sa traca de 6 luni si i-am dat dar foarte putin-asta la sfatul pediatrei , copilul nu are nevoie de biscuiti , fructele si papa care i-o dai zilnic ar trebui sa-i ofere necesarul de vitamine , proteine etc .Eu nu-i dau si nici nu-l vad prea interesat nici macar de paine -mananca foarte putin si nu in combintie cu altceva...noroc cu pastina

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Da, pana la 6 luni biscuiti fara glutine. Daca tii neparat sa-i dai ia de la Plasmon ca sunt fara glutine .
Nici noi nu plecam in vacanta. :(

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (5 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!!Va dau eu in dimineata asta!!!

Noi am revenit de prin vacanta ...nimic spetaculos,n-am reusit sa intru deloc ca mi-am uitat parola(toate parolele le am salvate in laptop aici),asa ca doar mi-am mai bagat ochiul din cand in cand pe forum fara sa scriu!

Urez Bun Venit noilor fete printre noi!!!

Noi l-am boteat pe Sebastian,cand am putin timp liber pun si poze.Ii iese si primul dintisor,asa ca e cam nervozel cateodata,dar tot cuminte.

Giulia e bine si ea,a profitat din plin de bunici pe perioada vacantei.Asteptam gradinita acum!!!

Andreea ti-am urmat sfatul legat de gradinita si mi-am "programat" soacrela sa vina la inceputul gradinitei sa-mi dea o mana de ajutor!

va pup...!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

neatza si de la mine o .
ce faceti cum sunteti?
EDY e bn doar eu nu sunt k am o masea care ma doare de mor nu stiti ce as putea sa iau dat fiind faptul k si alaptez??
pls help!!!
pupiki

Mergi la inceput

GEORG bine ai revenit.

COSTY rau tare ca te doare maseaua. Nu stiu ce si putea sa iei..... Imi aduc aminte la cumnatamea ca se punea problema de o infectie la masea si stiu ca pediatrul copilului ii spusese ca poate sa ia augmentin. Acu nu stiu ce ai tu. Daca ai suna si tu pediatrul?sa intrebi daca poti lua un alt antidolorific in afara de paracetamol....

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (5 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

GEORG sa-ti traiasca crestinul. Cum deja ii iese dintii? Saracutul incep durerile.....
E bine daca te intelegi cu soacra.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Multumesc Dana!!!Am, citit ca te-ai reintorsin campul muncii!!!
Desi red ca iti e greu ...e bine sa mai schimb din rutina zilnica! Eu de cand nu mai muncesc nici limba italiana parca nu o mai stiu.

Da..ii ies dintisorii jos,unul a spart, celalat sta la panda.Si Giuliei tot la 5 luni i-a iesit primul,asa ca ma asteptam.

Costy..de ce nu te duci la stomatolog,eu mi-am tratat dantura acum2 ani alaptand.sa treaca durerea!Am citit ca ai inceput diversificarea!!!Cumai inceput ..sa imi improspatez si eu memoria!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare si va multumesc de raspunsuri..
Danangie---augmentin sunt alergica am luat o tachipirina sa vedem ce efect are.
GEORIULY---LA dentist as merge dar majoritatea sunt in ferie si care sunt nu ma primesc fara appuntament pana in sept.nu am inceput diversificarea propriu zisa ii dao doar 1/2borcanel fruct si am incercat biscuit dar nu vrea si am ramas la fruct.
pe 23 am appuntament la pediatra si atunci a zis ca imi da ea lista cum sa incep cu mancarea propriu-zisa.
pupiki

Mergi la inceput

COSTY mergi la urgente daca vezi ca nu te lasa durerea. Macar iti desfjnda canalul. Si-apai ca sa mergi aici la Stomatolog tre' sa-ti lasi juma de salar acolo. Cum iti este azi?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Marco azi a acceptat fructa. Para. De la borcanele: Mellin. Cand am inceput sa-i dau fructa o sapt ne-zm luptat cu el de ajunsese sa planga. Am facut pausa de fructa 2 sapt si azi i-am dat de la borcanel si a acceptat-o. Eu provasem nu stiu cate ripudi de mere si pere poate poate ' oi gasi " rasa" dulceaga nik nik nik. Nu a vrut sa auda. Asta e. Ii voi cumpara borcanele. In rest mananca papa de pranz volentiere: 180 ml supa ( acum suntem la zucchine + carotte + patate) , aproape 3 lingurite de faina de orez sau mais e tapioca ( alternam) , un omogenizat de carne ( acum suntem la tacchino) ( a mai mancat: agnello, coniglio) si 5 gr ulei masline. Treptat ii introduc diferite verdure si alt tip de carne.

De Maine inca 6 zile de munca pe urma ferie o luna de zile. PA va pup

Pozici cu noi

Mergi la inceput