Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

DANANGIE lasa.l naibi de rucsac, dar cum naiba s-au blocat altii de si-au uitat copii...inca am ramas blocata pe tema asta

Anne felicitari ptr nepotica!
fiecare copilasi mai fac cate o pauza intre gusturi, adik s.or fi saturat de anumite chestii sau vor mereu ceva nou, dar incetisor isi revin daca in obiceiurile culinare vor da din nou de ele

o zi buna gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamariuk spune:

buna fetelor!

Mergi la inceput

danagie,ai dreptate trebuie sa fac testul coombs in fiecare luna ,dar mereu ma iau cu asistentele ca ele ori uita sa imi treaca ca tre sa il fac,ori il declina ca cica uita ca sunt negativa...si nu l-am mai facut de 2 luni ,insa am fost saptamana trecuta si am facut combs,curba glicemica si urina.sper sa nu fie probleme cu glicemia ca am o frica...

Mergi la inceput

nafi, cred ca o sa merg sa iau si eu o portie de carne de cal ca nu am mai mancat de mult si mie imi place fff mult.danagie sincer te admir ca te descurci cu 3 copilasi,super!

Mergi la inceput

roxali, chiar pe langa firenze locuiesc.o zona frumoasa,dar scumpa ce e drept. am aflat la eco ca vom avea o fetita,visul sotului meu.si deja numele i l-am ales: maria sophia...nu mai am rabdare pana in octombrie. oricum ma astept sa fie dificil dar si frumos.toti zic ca va fi fff greu , ca nu vom mai avea timp de nimic , ca sa facem acum tot ce vrem ca dupa ce vine fetita gata s-a zis cu noi...oricum suntem obisnuiti ca noi de dinainte sa ne casatorim am fost ajutati cu ”piedici”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!
vad ca e ceva miscare pe aici!!
MARIA bine ai venit!sarcina usoara si hai k mai ai putin si o sa-ti vezi micuta!
ANNE felicitari pt.nepotica,sa fie sanatoasa si frumoasa.
DANNAGIE esti tare de tot la felul in care iti organizezi timpul intre cei 4 barbatei ai tai si casa si servici(parca)tre sa iau lectii de la tine.
NAFI tare sunt curioasa sa gust si eu carne de cal
nu am mancat niciodata.cum este RICKY?
in rest noi suntem bn cat de cat aseara a mancat EDY pt.prima data 2lingurite de fructe(banana)si ii place nu face mofturi.(ca daca nu ii placea manca MAMI).
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Iata-ma ca in sfarsit intru sa anunt nasterea sufletelului nostru , Gabriel, pe 14 iulie , la 22 35 . A fost o nastere naturala , bebe a avut 3500g , 50 cm , agpar 10.
motivul anuntarii atat de intarziate , este ca a facut icter a treia zi , cand trebuia sa venim acasa , asa ca a trebuit sa mai ramana in spital 5 zile in incubator la lampa.Acum este bine , multumim lui Dumnezeu , mami are ceva probleme cu un san , dar speram sa treaca repede.Incercam sa ne acomodam cu noul membru in familie , este intr-adevar foooarte obositor , dar si foarte frumos .Nu mai am timp de nimic , abia reusesc sa mananc ceva si sa fac cate un dus, sunt si singura , sotul a inceput serviciul... dar sper ca DD sa ne dea putere si sa ne acomodam cat mai repede.
Sper sa pot intra mai des sa va mai citesc si sa va mai povestesc cate ceva despre noi.
va pup pe toate!!

39+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

ROBERTA SA VA TRAIASCA BB GABRIEL !
Lasa mamico ca incetisor iti intri in mana si ne mai povestesti cate ceva despre voi

MARIAMARIUK e normal ca un pui mic sa va schimbe viata, programul,dar merita sacrificiul
nu te lasa si v-ati toate analizele , nu neglija nik
frumos nume ati ales
unde anume pe langa FI ??

noapte buna mamici si pitici...am uitat sa va spun ca am intrat in conced, ca nu mai e nik de munca...acu chiar c nu mai d-ati de moa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

ROBERTA - SA ITI TRAIASCA PUIUL, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!

Si eu am fost singura dupa ce am nascut. am avut-o doar pe soacra vreo 4 zile si atat. Primele 4-5 luni sunt in ceata ptr mine caci eram ca o zombi , stateam la ultimul etaj cu 30 de grade noaptea , cand alaptam eram ca sub dus , pe Ricky il schimbam noaptea de 2 ori caci uda si perna la cat asuda bietul de el. ziua nu dormea asa ca oboseam sa-l tot tin in brate si ieseam sa-l plimb cu caruciorul desi abia imi taram picioarele de oboseala si nici nu vedeam cine trece pe langa mine! Ce sa mai zic...a fost atat de dura perioada aceea incat ma mir ca nu am facut vreo depresie post partum!

Dar a trecut si acum e bine si frumos desi greul exista inca nu e la acelasi nivel si m-am mai obisnuit si eu cu rolul si mentalitatea de mamica!

Astea spuse ma intorc la ale mele ( fac un pic de curat cat e mama afara cu Ricky). Nu prea sunt in apele mele caci mi-am dat fierea peste cap cu nu stiu ce si acuma mi-e greata intr-una si ma doare capul...( nu va ganditi la altceva ca doar ce mi-a trecut "chestia" )

DANANGIE - spor la treburi , e uimitor cum te descurci tu cu toate! Sa stii ca musafirul a plecat intreg si la faza cu clestii de nas si-a facut-o cu mana lui caci el i-a aratat lui Ricky si pe urma a trebuit sa suporte supliciul. Ricky invata f repede cand ii arati ceva!

De vreo 10 zile isi zice numele si la tot ce face ..zice ::Icardo...in sus ...Iccardo in jos...E dulce tare

ROXALI - concediu placut si baga odihna si distractie cat se poate.(pe rand bineinteles)

LALEXANDRA - tu pe unde mai esti ? ce face Alessa?

Va pupic si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

ROBERTA SA-TI TRAIASCA PICIUL! FELICITARI! Cum a fost nasterea? Lunga? ai avut peripetii?

ROXALI nu ruscacul era problema mea......ci ca am lasat portbagajul deschis de la masina.....

NAFI frumos.si Mattia isi zice: attia.Se vede ca prima litera o mananca toti.

MARIA dar nu mergi acolo cu impegnativa rossa? Asa acolo ar trebui sa fie scris totul si alea nu ar mai trebui sa uite.

Offf mai fetelor eu nu am mancat in viata mea carne de cal si nici nu as putea sa mananc......nu stiu de ce.....dar mi se pare prea un animal pretios......booo.....in plus....eu cand trec prin reparto cu carne de cal efectiv de la mirosul ala imi vine sa vomit......

Azi sunt obosita.......foarte obosita.....

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (5 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput