Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

Buna dimineata fetelor!!
nimeni pe aici?ati petrecut prea mult in wekend?
ce ati mai facut?
plecati in tara sau in ferie?
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua de la noi dragi burtici si mamici!!!

In week. am fost plecati iarasi la surori si ne-am intors aseara super epuizati ....deci, suntem in recuperari.

Ne-a invadat de tot canicula....drept urmare stam linistiti acasa cu o Cola, cu gheata sub nas si un bebe super agitat.

Pt fiecare!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Neata fetelor!
ce slaba miscare pe aici...aparte ca e cald si toate sintem pe afara dar vad ca incet renunta fetele la forum
va be...
Anne-superb baietelul tau
ce frumos tort
ma bucur ca merge bine fizioterapia
succes in continuare
Kemsy-eu ziceam ca e racoare la mine in oras in tara-intre timp s-a facut cald-si eu care speram ca pe cind mergem o sa fie mai racoare
da de in august o sa fie mai racoare un pic
aici e cald de disperi...cind anunta 40 de grade....unde sa te mai ascunzi
noi am fost duminica la mare,acolo se suporta altfel caldura,stam pe lettino sub umbrella sau in apa,la plaja deloc si tot ne intoarcem ca racii acasa
a fost super,ne-am simtit tare bine
Costy-cum mai esti cu sani? s-a mai potolit cu colicile?
poze daca vrei sa pui noi avem album comun
osa-ti trimitem datele si tie pe pm si iti facem album
intri si aolo gasesti albumul tau si dai aggiungi foto
in rest ne gasesti acolo care avem poze in albume
Brambu-sper ca nu te superi ,am uitat sa-ti spun dar eu am pus linkul pe prima pagina
cind intru acolo mai pun cite-o luminare si de aceea l-am pus sa il gasim repede
poate l-ai scos tu .....poate te deranjeaza...scuze....
Roberta-nastere usoara sa ai si un bb sanatos
te asteptam cu vesti si poze binenteles
mai pune poze sa va vedem si noi ,sinteti tare frumosi
Mamii- La Multi Ani !
pt maine pt Alex
nu stiu daca intru asa ca nu vreau sa sar peste urari
Stefy-sper ca esti bine
vezi ca ne lipsesc cearceafurile tale
cind ai timp mai scrie si tu 2 rinduri
Nafi-sedere placuta la rieti si poate aveti noroc de putina racoare
vacante placute per chi e in partenza
Daviduco-un salut si un pupic si iti doresc sa ai parte de o nunta de vis
stiu ca e in august,nu mai stiu data dar cine stie daca ne mai auzim pina atunci
asa ca iti urez Casa De Piatra Si Fericire!
Dana-ai grija cum conduci,stiu cum e sa te grabesti dar gindeste-te mereu sa fii in siguranta
cind ai timp mai pune poze sa va vedem
o vara frumoasa turturor
nu stiu cind mai intru,va salut cu drag

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

O mare de la mine!
Am ajuns acasa asta noapte la 2.30 am dupa ce ne-am tarat pe autostrada soarelui apus de ne-a venit rau. numai lucrari plus un accident de am stat pe loc juma' de ora!

Noroc ca Ricky a fost cuminte chiar daca s-a trezit de fiecare data cand incetinea masina sau se oprea. Putea musiu sa doarma doar la peste 100 km/ora!

La 3 am am vazut si noi patul si la 7 am ne-a dat trezirea! Asa ca suntem cam zombi si asteptam sa il ia somnul de pranz ca sa mai furam si noi o ora de odihna.

Fug sa ca am o groaza.

Si aici e cald, asta noapte erau 27 de grade cand am intrat. fiind toate inchise nu se aerisise deloc. spre dimineata insa era mult mai bine.

A dat o grindina acum 2 zile care mi-a omorat toate florile din fioriere

Pe mai tarziu fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Salve mamici si pitici

Am intrat si noi sa va salutam.
Nu avem noutati-sedinte de fizioterapie si cam atat.
Luni speram sa ajungem si la pediatra .
Este atat de cald ca nu rezist nici 5 min afara.
Ieri am mai facut ceva achizitii, pentru Giuliano evident, cateva tricouri , pantalonasi , chestii de stat in casa -cu reducere de 50%.
In rest punem apa in piscina si balaceala la maxim.
Va dorim o zi buna!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Asa e YOANA multe nu mai scriu aici...se pare ca FB e "mai la indemana".

Eu dupa cum unele stiti luni pe 4 iulie am inceput munca. Inceputul a fost foarte dur. Na, dupa apraope 4 ani de "time out".....e greu tare sa reincepi, sa te concentrezi, sa iti gasesti ritmul.Acum ma descurc mai bine. Incep sa inteleg mai multe si sa fiu mai rapida.
Naspa ca nu mai pot aplica regula mea de facut curatenie. Nu mai am timp de nimic. Sunt foarte obosita de uneori imi sta plansul in gat. Dar asta e. Ma doare si sufletul ca in sept va trebui sa-l las si pe Marco la nido pana la 16,00....dar altfel nu stiu cum sa facem.......e greu tare. cu banii va fi jale....intre banii ptr asilo la toti 3...mutuo della casa.....certi finanziamenti.....bolete.....spese.....offf......vom vedea cum ne descurcam.trimit si revin

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 8 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

salutare fetelor!!
eu sunt bn cu sanii si EDY cu colicile care incet incet ne dau pace.
si noi sapt.viitoare am vrea sa mergem la ''achizitionat''cate ceva pt.mine si pt.EDY.
pt.mine cateva tricouri k nu-mi mai vin din cauza SANILORsi mai vedem ca sa gaseste de cumparat si ce nu trebuie.
dati-mi si mie linkul pt.album
Va multumesc.
pupiki la toate

Mergi la inceput

Buna dimineata feteleor!!
nimeni pe aici?nu mai intrati deloc?
aici e o caldura de moriiiiiiiiiiii!!!!!!!
haide-ti la o si la povesti.
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
Caldura mare monser!!!!Afara s-a mai racorit dar in casa e jale ce zapuseala!!!!
yoana, cand te aud de plaja si lettino, umbra si apa...
nafi, v-ati revenit cu somnul?Cred ca ati murit la Rieti, era printre localitatile mentionate cu temperatura f ridicata, chiar cand ati fost voi acolo. Pacat de floricele, nu reusiti sa le "resuscitati"?
anne45, cate sedinte de fizioterapie face Giuliano pe saptamana?Bine macar ca profitati de piscinuta si de balaceala, cu caldurile astea nu se poate altceva.
costyhunny, ai sa vezi ca se regleaza "productia" de lapte si isi revin cat de cat sanii. Cam in cateva luni. Iar cand intarci o sa ii cauti prin sutien (sau poate nu )
Iti trimit imediat datele albumului pe Pm, daca nu ti le-a dat altcineva.

Noi decolam maine, aproape am terminat cu bagajele, mai sunt chestii de ultim moment de adaugat. Sper sa avem un zbor placut
Ne mai auzim saptamana viitoare, ca la socri sigur intru mai des, ca o sa fie plictiseala...Pupici!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

costyhunny, du-te in contul tau, la profil si activeaza Pm-ul, altfel nu iti pot trimite mesaj

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput