Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Felicitari tuturor mamicilor.

Fetelor am intrat sa va cer o parere, ieri am fost la ultimul eco si surpriza bebelina mea are circulara de cordon la gat. Eu eram foarte hotarata pentru nasterea naturala, chiar foarte naturala fara anestezie sau alte calmate. Dar dupa ce am citit pe net ce complicatii ar putea aduce aceasta situatie ma gandesc ca ar fi mai bine sa fac cezariana?

Voi ce stiti? ce credeti ca ar treb sa fac?

Dr. mi-a spus sa nu ma sperii si sa asteptam sa vedem cum se manifesta bebelina in travaliu si luam atunci o decizie dar parca daca tot e sa fac cezariana as hotara dinainte.

38+ Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Vai fetelor !! Sunt pe prima pagina cu motate cu tot Multumesc mult, dar sigur or sa mai nasca alte fete inainte ..nu stiu de ce am impresia ca puturosul meu vrea sa stea 42 de saptamani
Adra foarte frumoasa poezia
Babylicious , eu analize nu am facut la 37, 38 de saptamani ..de fiecare data cand ma duc la doctor fac test de urina , cantarit si luat tensiunea...Nu am facut analize de streptococi si alte minuni ..mai bine ..cred ca ma apucau alte pandalii
Ramona, rezista iubita , hai ca mai e putin
Alexia..mmm.. buna cafeaua...multumim..Sa stii ca eu cand am fost la analize in primul trimestru, am si mancat si baut cafea de dimineata inainte si nu s-a intamplat nimic, adica nu a iesit nimic naspa..

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Pardon, am zis Babylicious vroiam sa zic Oxidoni
Babylicious vroiam sa iti zic sa nu iti faci griji ca o sa ai rezultate ok

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Hello burtici, manici si pitici!

Semnez si eu azi condica de prezenta fericita odata cu implinirea celor 36 de saptamani! vai cat de putin a mai ramas ! acum intru in panica ca nu apuc sa ma pregatesc cu tot ce mi-am propus!

Va pupicesc pe toate!

p.s.: multumesc Oana pentru mail! si Felicia pentru sfatul privind pompa! nu stiu daca o sa investesc chiar asa de mult sa iau medela, dar sigur ma voi gandi responsabil la asta!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Mihutzas, eu stiu ca si la noi la odisee au fost fete care au avut bebe cu circulara de cordon si au nascut natural.. da nu imi amintesc decat de Anamaria (la una din sarcinile anterioare)
Cand e dubla circulara, stiu ca e mai nasol..acum ce sa zic ..imi dau si eu cu parerea ...eu as incerca sa vad cum e bebelina in timpul travaliului si dc sunt motive de suferinta as vrea cezariana ..Oricum e decizia ta si instinctul o sa iti zica cel mai bine ce sa faci (parerea mea)

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

Semnez si eu azi condica de prezenta fericita odata cu implinirea celor 36 de saptamani! vai cat de putin a mai ramas ! acum intru in panica ca nu apuc sa ma pregatesc cu tot ce mi-am propus!

Va pupicesc pe toate!

p.s.: multumesc Oana pentru mail! si Felicia pentru sfatul privind pompa! nu stiu daca o sa investesc chiar asa de mult sa iau medela, dar sigur ma voi gandi responsabil la asta!

Cu drag,

Felicitari Alexutza pt numarul de saptamani!!

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

Va pupicesc pe toate!

Cu drag,

Felicitari Alexutza pt numarul de saptamani!!

39+ cu Vlad Rafael

multumesc din sufleeeeeeeetttt!
sunt asa de fericita si emotionata cu fiecare zi ce trece!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Neata la toata lumea,

Alexia merci de cafea, din pacate nu pot sa beau, dimineata un iaurt degresat si o feliuta transparenta de paine, pe motive de diabet.
Nu cred ca e problema ca ai mancat, pe mine nu m-au intrebat decat cand am facut glicemia
Oana, o zi buna cu rezultate bune
Adra, frumoasa poezie
Oxidoni, eu am facut analizele uzuale de sange (care sunt catastrofale dar sunt o anemica, asa am fost mereu), apoi analizele de urina, toxoplasmoza acii se face in fiecare luna, si analiza de urina am facut-o tot asa lunar; si ultimele analize mi-a dat sa fac pt HIV, sifilis, Hepatitele amandoua B si C si alte minunatii de genul asta plus analiza legata de coagularea sangelui
Un gand pentru babyblue, sper ca sunteti bine, curaj
O zi buna tuturor

Mami de Emma Alessia si + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui vn_edelweiss

Neata la toata lumea,

Alexia merci de cafea, din pacate nu pot sa beau, dimineata un iaurt degresat si o feliuta transparenta de paine, pe motive de diabet.
Nu cred ca e problema ca ai mancat, pe mine nu m-au intrebat decat cand am facut glicemia
Mami de Emma Alessia si + 38

am si glicemia de facut , si aia cu coagularea sangelui...ma duc maine dimineata mai bine sa stau fara gija...
ce or face fetele Anamaria? Roxy?

32+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

mesaj de la Anaemi : " ne pregatim de externareeeeeeeee! Sunt super fericita , mai ales ca nu ma asteptam sa ne dea drumul azi ! Pupici multi ptr toata lumea !"

32+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput