Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Si sa va spun raaaapid si cum am nascut

Marti la 23.30 m-am internat cu dilatatie 3, si cu contractii, dar neregulate (eturi de contractii la 5 min si seturi de contractii la 10 min). Dupa ce m-a intenat , medicul mi-a rupt membranele , mi-a pus o perfuzie cu oxitocina si a zis ca-n 2 ore nasc.

Eu eram cu frica la maxim pt ca stiam ce urmeaza ... mi se facuse o frica ingrozitoare de dureri .Vorbeam cu sotul si jeleam.

Contractiile regulate s-au ivit imediat si pana la 12 deja erau la 2 min. In disperarea si frica mea, m-am gandit sa fac epidurala,

Asa ca la 12.30 nopatea,cand aveam dilatatie 5 , al meu sot umbla sa-mi ia cateterul pt epi.

La 12.45 a venit anestezista si mi-a montat cateterul+ doza de anestezic. Toata tarasenia a durat vreo 10-15 min (m-a intepat de 2 oari, pt ca nu nimerise din prima )

Durerile mi s-au micsorat oarecum, dar nu de tot pt ca tanti anestezista mi-a bagat o doza mai mica de anestezic ...asa ca mare branza nu am facut.

La 1.15 deja ajunsesem la maxim de dilataie si m-am apucat de impins, la 1.30 a iesit barosanul meu si restul e deja istorie.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

cristelle25 vezi ca ai o "bara" in dreapta pe picasa care iti arata cu verde cat spatiu ai ocupat si cu alb cat a mai ramas
Crisspy
ps: azi sunt pupacioasa
ps1: calculatorul meu de 2 sapt da rateuri mari se inchide brusc cand mi-e lumea mai draga ...plus erori ...trebuie sa chem dr la el

32+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Am vazut-o ...oricum am sters albumul ..o sa incerc sa pun poze mici sa vedem daca pot

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Arianna ,sper ca nu eu..

39+ cu Vlad Rafael

cu siguranta tu

33 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Si sa va spun raaaapid si cum am nascut

Marti la 23.30 m-am internat cu dilatatie 3, si cu contractii, dar neregulate (eturi de contractii la 5 min si seturi de contractii la 10 min). Dupa ce m-a intenat , medicul mi-a rupt membranele , mi-a pus o perfuzie cu oxitocina si a zis ca-n 2 ore nasc.

Eu eram cu frica la maxim pt ca stiam ce urmeaza ... mi se facuse o frica ingrozitoare de dureri .Vorbeam cu sotul si jeleam.

Contractiile regulate s-au ivit imediat si pana la 12 deja erau la 2 min. In disperarea si frica mea, m-am gandit sa fac epidurala,

Asa ca la 12.30 nopatea,cand aveam dilatatie 5 , al meu sot umbla sa-mi ia cateterul pt epi.

La 12.45 a venit anestezista si mi-a montat cateterul+ doza de anestezic. Toata tarasenia a durat vreo 10-15 min (m-a intepat de 2 oari, pt ca nu nimerise din prima )

Durerile mi s-au micsorat oarecum, dar nu de tot pt ca tanti anestezista mi-a bagat o doza mai mica de anestezic ...asa ca mare branza nu am facut.

La 1.15 deja ajunsesem la maxim de dilataie si m-am apucat de impins, la 1.30 a iesit barosanul meu si restul e deja istorie.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Wooow..ce rapid!!! Bravo!!!Toata admiratia

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:

Neata !
Am fost si eu la recoltat si stupoare , o parte din analize numai sunt decontate de CAS si a trebuit sa le platesc, pana diseara am rezultatul la ele si miercuri iese urocultura

32+ Ruxandra Ioana

Neatza fetelor
Adra, unde ai fost sa-ti faci analizele? La stat sau undeva la privat?

Altfel....Felicitari Mamutz!! Bun venit bb Nectarie! Sa fiti cu totii sanatosi sa sa va bucurati unii de altii!
Bun venit acasa Anaemi! Si acomodare rapida cu bb Petru. Daca tie ti-e greu...noi ce-o sa ne mai facem??

Va pup pe toate acum, ca plec la cosmetica

37+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza fetelor!!!!

Va multumesc mult mult mult pentru urari. Sincer e tot ce mi-am dorit mai mult: primul copil sa fie baietel si al doilea fetitza. Chiar m-a binecuvantat Dumnezeu cu doua comori...nu pot cere mai mult decat sa le dea Dumnezeu sanatate, noroc in viatza si multa multa minte! (Ceea ce doresc si puiutilor vostrii)

cristelle exact la fel am patit si eu. D-aia mi-am reluat vechiul album de pe webshots si am pus acolo o pozica cu printesa mea AICI. Sper sa se vada!

Mamutz felicitari mamico!!! Sa iti traiasca bb Nectarie sa creasca mare, sanatos si sa va bucure inimile (si ochii la fete mai incolo)

Citat:
citat din andra_bell

Chiar m-a impresionat desi ma enerveaza de mor ca-mi da chilotii jos pentru fiecare eco (este ecografistul de la Sanador, nu ginecologul meu), iar sotul se strica de ras si se declara multumit ca inca sunt atragatoare, se pare, din moment ce ma dezbraca doctorul

Poate ca e si el singur si te place

Arianna ma bucur ca esti bine! Bb ce face, te chinuie?

Anaemi bine ai revenit acasa cu bb Petru!!! Refacere cat mai usoara si acomodare cat mai lina la amandoi! Uite d-aia a fost nevoie sa stea putin copii cu bunicii, sa ai timp sa te refaci. Acum cand ei vor veni, si tu ai sa fii mai relaxata si copii vor vedea asta! Hai capul sus!te strangem tare tare in brate!

crisspy ce iti mai face nazdravanul? tot cu frica de spital? La noi a mai trecut aia insa l-au muscat furnicile de picioare si i s-au cam umflat...si il manancaaaa.. Vine la noi si ne cere : mami/ tati vreau ct-ct-ct= scarpinat (). Face si singurel, dar...mai frumos facem noi!

Felicia,de (Gabriel) si 35+ cu bulina Anamaria AMR 5 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:

Corry cand mai ajungi la dr?

32+ Ruxandra Ioana

Cred ca joi, peste o saptamana.

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Va pup pe toate acum, ca plec la cosmetica

37+ cu Miruna-Maria

Pai sa ne arati si noua fac astia din tine!

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Arianna ma bucur ca esti bine! Bb ce face, te chinuie?

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

...nup....am cea mai cuminte fata eu ...acum.....sunt sigura ca isi scoate parleala cand iese

33 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Cred ca joi, peste o saptamana.

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Cred ca ne luam de mana. Si eu am tot joi programarea!

By the way, stie cineva unde e Roberta,Savvy, Mihahegarty???? La apel, burtici!!

Azi e ziua cea mareHai Laura!!!

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput