Cum mai fura statul roman

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

nici o deosebire cu exceptia ridicarii de numerar - aceasta exceptie fiind comunicata oricarui doritor de cont de trezorerie anterior momentului deschiderii contului.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

si asta nu este abuz? mie una asa mi se pare. de ce nu pot ridica banii din trezorerie?
si nu, nu ne-a fost comunicata inainte de deschiderea contului. desi acest lucru nu ne-ar fi ajutat cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Au fost comunicate conditiile sub forma de nota informativa - dar poate s-a trecut peste aceasta informatie. Oricum avand afaceri cu statul este una din conditiile de afaceri daca se doreste bine daca nu, asta e.

Mergi la inceput

Citat:

Au fost comunicate conditiile sub forma de nota informativa - dar poate s-a trecut peste aceasta informatie. Oricum avand afaceri cu statul este una din conditiile de afaceri daca se doreste bine daca nu, asta e.

la noi a fost prima si cred ca si ultima.
in plus, angajatul primariei care ne-a virat banii ne-a spus ca "a doua zi ii putem scoate din trezorerie"

Mergi la inceput

Pai cunoasterea conditiilor de utilizare a unui cont bancar nu le comunica nu stiu care angajat de nu stiu unde, nu?

Mergi la inceput

Citat:

Pai cunoasterea conditiilor de utilizare a unui cont bancar nu le comunica nu stiu care angajat de nu stiu unde, nu?

pai daca nu era sigura de ce zice, nu era mai bine sa taca din gura?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui libelula

Citat:

Si tu te iei dupa gura targului sau verifici ceea ce nu stii direct la sursa?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui libelula

Citat:

Si tu te iei dupa gura targului sau verifici ceea ce nu stii direct la sursa?

cand imi spune contabilul sef dintr-o primarie asa ceva, tind sa iau de bun. mea culpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Citat:
1. Glumesti - toate platile (decontarile interbancare) au loc prin BNR si nu se inchid sub 24 de ore.

Nu glumesc deloc. Intamplator, vorbesc despre lucruri pe care le-am vazut in realitate, nu despre lucruri pe care le-am auzit de la unii sau altii.
Acum m-am uitat pe siteul BNR. La sistemul de compensare SENT , pe langa alte banci, vad ca participa si Trezoreria.
Iar sistemul SENT - plati de mica valoare - are 3 sesiuni de compensare zilnic. Asadar exista posibilitatea ca decontarea - fie ea interbancara - sa fie facuta sub 24 de ore.

Mergi la inceput