Cum mai fura statul roman
Raspunsuri - Pagina 3
libelula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius nici o deosebire cu exceptia ridicarii de numerar - aceasta exceptie fiind comunicata oricarui doritor de cont de trezorerie anterior momentului deschiderii contului. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
si asta nu este abuz? mie una asa mi se pare. de ce nu pot ridica banii din trezorerie?
si nu, nu ne-a fost comunicata inainte de deschiderea contului. desi acest lucru nu ne-ar fi ajutat cu nimic.
marius spune:
Au fost comunicate conditiile sub forma de nota informativa - dar poate s-a trecut peste aceasta informatie. Oricum avand afaceri cu statul este una din conditiile de afaceri daca se doreste bine daca nu, asta e.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
libelula spune:
| citat din mesajul lui marius Au fost comunicate conditiile sub forma de nota informativa - dar poate s-a trecut peste aceasta informatie. Oricum avand afaceri cu statul este una din conditiile de afaceri daca se doreste bine daca nu, asta e. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
la noi a fost prima si cred ca si ultima.
in plus, angajatul primariei care ne-a virat banii ne-a spus ca "a doua zi ii putem scoate din trezorerie"
marius spune:
Pai cunoasterea conditiilor de utilizare a unui cont bancar nu le comunica nu stiu care angajat de nu stiu unde, nu?![]()
libelula spune:
| citat din mesajul lui marius Pai cunoasterea conditiilor de utilizare a unui cont bancar nu le comunica nu stiu care angajat de nu stiu unde, nu? Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
pai daca nu era sigura de ce zice, nu era mai bine sa taca din gura?
marius spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui libelula
pai daca nu era sigura de ce zice, nu era mai bine sa taca din gura? |
Si tu te iei dupa gura targului sau verifici ceea ce nu stii direct la sursa?
libelula spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Si tu te iei dupa gura targului sau verifici ceea ce nu stii direct la sursa? Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
cand imi spune contabilul sef dintr-o primarie asa ceva, tind sa iau de bun. mea culpa!
Soleil spune:
| citat din mesajul lui marius 1. Glumesti - toate platile (decontarile interbancare) au loc prin BNR si nu se inchid sub 24 de ore. |
Nu glumesc deloc. Intamplator, vorbesc despre lucruri pe care le-am vazut in realitate, nu despre lucruri pe care le-am auzit de la unii sau altii.
Acum m-am uitat pe siteul BNR. La sistemul de compensare SENT , pe langa alte banci, vad ca participa si Trezoreria.
Iar sistemul SENT - plati de mica valoare - are 3 sesiuni de compensare zilnic. Asadar exista posibilitatea ca decontarea - fie ea interbancara - sa fie facuta sub 24 de ore.