Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:


HAI MAMUTZ!!!


GABIVALCEANU- pai sa stii ca nici eu nu ii masez regulat, numai la baita care la noi e de doua ori pe saptamana (la K, la P e in fiecare seara ca de obicei e literalmente negru in fiecare seara dupa parc). In rest si eu ii ating, ii miros, ii gust permanent Scarmaneala din aia - sotul e specialist spre disperarea mea care urlu - omori copilu!!! si deliciul copilului care nu mai poate de ras.

MISSMJ - nu prea suna bine ce zici tu acolo, de obicei mastita suna cam asa, san umflat, frisoane, febra, stare de rau. Poate ai inceput diversificarea prea in forta si deja ai inlocuit cateva mese de lapte si sanul a produs in continuare ca pentru alaptat exclusiv? Nu stiu, zic si eu.... Fa dus cald si mulge sub dus, sa se desfunde canalele, daca cumva sunt blocate cu lapte. Apoi pune comprese reci daca il simti fierbinte si pulsatil asa.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MISSMJ, Doloress zice bine. Tu sigur ai febra. Ia repejor un paracetamol ca ai voie (e si antiinflamator) si pune copilul numai la tzitzi ila la greu si in timp de suge apesi cu degetul in nodulii durerosi. Vezi ca nu mai iese tot din sin cu pompa, ca s-au strangulat canalele probabil daca te doare si ti-e rau! Sa te mai auzim ca n-ai lapte!

Eu ma lupt cu o febra la Ilincutza post-vaccin de azi-dimi. Si, interesant, a facut si un eritem fesier oribil, prima oara Ilinca are curu` rosu. Dar rosu-rosu tot, aspru, parca e arsa. Cred ca a cam dat si singele. Sunt sigura ca tot de la kkat de vaccin. Acum, voi ziceati la un moment dat de niste creme-minune, Ralukara parca, nici nu mai stiu, ca eu eram pe atunci in perioada flower-power cind totul se reducea la spalat la fundoaca cu apa si dat cu ulei de masline maximum... Help.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, fetele ziceau de Sudocrem si Pasta Petrini din ce am retinut. Nu mai stiu daca mai erau si altele. Si funduletul lasat pe cat posibil la aer.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Gabi, si noi am avut o data o iritatie urata. A trecut cu sudocrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MISSMJ, si mie-mi suna a mastita de zici tu acolo. San angorjat, dureros, simptome gen gripa, febra, frisoane. E posibil sa se si inroseasca sanul. Ce poti tu face acum - sa il tii pe bebe la san, sa te asiguri ca sanul se goleste, masaj sub dus caldut, cum ziceau si fetele mai sus. Atentie ca mastita inseamna o infectie. Asa ca ar fi bine sa dai o fuga sa te vada si un medic, daca pana maine simptomele nu se amelioreaza, A! Si odihna trebe, atat cat se poate.
Pupici

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

am gasit 2 articole interesante: unul despre eczema si probiotice, altul eczema si omega 6:
http://www.drgreene.com/blog/2005/04/15/probiotics-baby-eczema

http://www.homemade-baby-food-recipes.com/eczema-and-baby-food.html
(pe la jumatea paginii vb de omega)

mimo-parca tu ai recomandat o gama de probiotice; multumiri; am citit despre ea, cica ar fi f buna pt bebelusi.

gabi, eu am retinut de la ralu, parca, crema Triderm. cica are si un pic de cortizon in ea, asta. acum sper sa fi retinut bine si sa nu ma tradeze neuronul

missmj -sanatate, sa treaca; si mie, tot a inceput de mastita imi suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Fetele, multam. Sa caut miine, ca acum, la farmacia din deal de pe stinga, singura nonstop... n-au decit algocalmin.
I-am dat cu crema cupru-zinc. Nimic. Plinge, nici nu suporta pampers, e exact ca arsa. Apoi, la sfatul mamei, i-am dat cu ceai de musetel cu bicarbionat. A luat foc! Fugi, spal-o repede. Apoi, pediatra a zis s-o dau cu miericica, glicerina. Niciun rezultat, ba parca dimpotriva. Apoi, m-am enervat si-am spalat-o iar si n-am mai dat-o cu nimic. Am culcat-o greeeu de tot, in jelanii, cu fundul gol. Si o calareste si febra, alt tambalau: ca sa nu-i pun supozitor, ca e kkcioasa si sigur il da afara. Bine. Sa-i dau cu seringuta. I-am dat, si-a facut scirba rau si a vomitat o gura. A vomitat tot paracetamolul sau nu? Probabil ca tot, intrucit febra n-a scazut deloc. Dar i-am dat abia peste 6 ore doza noua, de fapt i-am pus un supozitor din ila de 125 mg... eu ii tinem cu mina fundu` strins sa nu faca vreun kk... nu va zic al meu ce strins era de stres. Si tot asa...

In alta ordine, Flagrant, interesant ce zic acolo... Eu nu maninc mai nimic din ce recomnada, ca toate-mi par ca-i fac alergie Ilincai... Poate ulei.

Puuuup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna fetelor!!!

Apar si eu asa cum am disparut , sper ca ma mai primiti...
Eu nu stiu cum le faceti voi pe toate, eu abia acum am reusit sa ajung la zi cu cititul, noroc ca a venit mama o saptamana, ca altfel nu aveam nici o sansa. Sper sa fiu mai activa pe viitor, avand in vedere ca de luni incep munca , poate reusesc sa intru de acolo.

Tudor e bine, azi ne-am masurat, cantarit dar fara vaccinat. Ne-a amanat ca avem o brosiolita, asa ca luam Oscilo pana marti si revenit. Avem 9,9 kg si 74cm la cele sale luni implinite :)

Ne-am diversificat si noi, papam cereale, legume, fructe si de ieri si carnita de vitel. De pui ne-a zis dr sa ne ferim inca un pic daca n-avem surse naturale.

missmj pune comprese reci si ia un paracetamol si neaparat fugi la doctor, nu te juca... eu is patita...

am citit atat si nici nu mai stiu ce vroiam sa zic...

aaa, voi ce biscuiti ati gasit fara zahar? daca ati zis, scuze...

revin ca m-am ametit si am si scris o gramada :)

Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

ref ca cereale, eu pun 2 masuri= 2 lingurite(de la laptele praf) in biberon.

masaj facem mai mult in joaca, dupa baie nu am nici o sansa. sfarsitul baitei e intotdeauna o tragedie... ne place apa tare de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

vreti sa termin eu capitolul?

mmmbine, imi dau si cu parerea despre bona si tac :) si eu sunt pro gradi/ cresa dar de pe la 2 ani. eu din pacate nu pot sta atat acasa si am cautat o cresa dar am fost total nemultumita de ce am gasit in zona.
cand am intrebat de activitati s-au uitat crucis la mine si mi-au zis ca ei mananca si dorm, ce activitati la varsta lor?! asa ca pana la 2 ani stam acasa cu mamaia :)

va

Mergi la inceput