Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ah, ce dor mi-era de motate!!!!

HAI MAMUTZ! HAI CU BEBE FRUMOS SI SANATOS!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Vasi..am vopsea de sprancene de la kallos..sunt multumita de ea si intotdeauna iese bine.

Andri..eu voi pune bona cand incep serviciul..adica la 2 ani. nici atunci nu prea as vrea dar nu am incotro,trebuie sa merg la serv,avem nevoie de bani. sau poate gasesc vreo gradinita cu prog prelungit.
dar oricum am nevoie de cineva sa o ia si pe cami de la scoala..deci tot la o femeie ajung.
acum nici nu ma gandesc,sunt dependenta de ei si invers,merg peste tot cu ei . asa cum spuneam,relaxarea o fac acasa,la cumparaturi mergem toti. chiar daca trebuie sa merg la banca,la posta,la dr,la serv..ii iau cu mine si ne descurcam.

Mimo..si Eduard plangea cand avea vreo 3 luni, in masina. dar gaseam cantecele,vorbeam cu el..reuseam cumva. in cel mai rau caz ambalam motorul..spre disperarea politistilor ideea ca e trebuie sa insisti,sa faci drumuri scurte pt inceput..sa ii pui o jucarie in scaun..cu timpul se invata si va fi ok.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

HAI MAMUTZ, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS, FRUMOS SI MANCACIOS

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

ha?? Mamutz ?

Hai Mamutz!! hai cu vestile bune!

Mergi la inceput

Zumzu..de www.toyplex.ro/Transport_bebe/Produse_de_interior/Premergatoare/Bright_Starts/Bright_Starts_Centru_de_joaca_Bounce_Baby_6837" target="_blank"> aici am luat centrul de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Hai Mamutz!!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

HAI MAMUTZ! NASTERE SI REFACERE USOARA SI BEBE SANATOS!!

lucia - te-am notat si pe tine si acum inchid pravalia ca am sarit de 10 cutii;

ma duc la calcat ca nu se mai vede soarele de mormanul de rufe..

Mergi la inceput

ce dor mi-a fost de o galerie !

Bai nene, eu sunt praf, si mai sunt si singura acasa in noaptea asta. M-am trezit de dim, totul ok, ca de obicei...pe la 15 m-a luat o durere la sanul drept, paca ma durea muschiul asa. am zis ca poate am dormit pe ea, ca s-a mai intamplat o data si mi-a trecut a doua zi. durerea era din ce in ce mai mare, sanul din ce in ce mai umflat. pe la 17 sotul zice sa iau pompa sa ma mulg ca poate am prea mult lapte...yeah right...ce stie el . hai mai totusi sa incerc, ma durea tare. m-am muls, am scos rapid 90ml, sanul s-a mai dezumflat, ma mai doare doar putin , am asa o jena daca il ridic, daca il apuca asta micu cu manutele, etc. dar m-a luat o stare de super super oboseala, mi-e frig rau, sunt imbracata cu pulover gros, ciorapi, pantaloni lungi. ce naiba oi avea ?
Cred ca sar peste baita in seara asta, ca sunt asa de moale ca nu cred ca il pot tine. si-asa e marait si ma rog de el sa dormim un pic amandoi, dar nu are chef de somn.acum e pe salteaua de activ...dar nu sta el mai mult de 20-30min acolo.
Parca ma dor si toate oasele asa...

mimo eu am plecat cu andrei cu masina de cand avea el aproape 2 luni. dormea imediat cum il puneam in scoica.cu timpul a inceput sa se uite pe geam, mai plange cateodata, dar doar daca e f obosit. are si jucariile lui acolo...tie ti-e teama sau care e faza?

aoleu ce terminata sunttttttt

Mergi la inceput

magnetism ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

O sa incerc si eu Simo vopseaua de la Kallos. EU folosesc balsamul de la ei.

NAstere usoara MAmutz si un bebe sanatos.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput