Salutare!
Laura, mamica frumoasa si inimoasa, ai doi pui superbi! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii!
Porumbita, felicitari pentru burtica, sarcina usoara si o bebelina sanatoasa! Cat de scumpi sunt Mario si Radu! Sa va fie de bine mutarea in Grecia!
Yagmur, sa va fie si voua de bine mutarea aproape de noi! Le vei face tu pe toate pe parcurs, in timp. Important e sa fiti voi linistiti.
Alexia a inceput azi gradinita si e foarte incantata. Aseara imi spunea ca de-abia asteapta sa-si revada colegii si pe doamnele educatoare, iar azi, cand ne intorceam de la gradi, nu-i tacea gurita. Mi-a povestit ce au facut, ca are si o colega noua cu care se intelege bine, tot, tot. Nu-mi vine sa cred ca pustoaica mea e deja la grupa mare. Unde fug, nenica, anii astia atat de repede?!
Maia merge bine in picioare, se catara peste tot, o imita pe sora-sa in toate cele si e indragostita de tzitzi.
Va pupez pe fiecare in parte!
Ruxandra - cu mare intarziere ... motilium era pt voma.sanatate.
Laura - cu mare drag, sa stii ca si eu as vrea sa scriu mai des, dar asa nu le am cu povestile ... daca ar fi vreo problema ceva pe la mate ar fi mult mai bine .Nu ne lasa balta, incet incet fulguletii inainteaza ... eu cand am un pic de timp intru repede sa vad ce s-a mai intamplat, dar nu scriu ... cred ca ar trebui macar un salut sa stie lumea.
gasca. Sanatate!
Saryta si restul fetelor, saru' mana.
Laura, superba ultima poza.. minunant arati. Stralucesti toata.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)