Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
avdanaarhire spune:
Laura, tare mindri trebuie sa fie toti trei baietii tai - si cei mici si cel mai mare - de o mamica asa frumoasa. Sa fiti sanatosi!
Laura13 spune:
ruxandra, yagmur, diamat, lory, aka, chinico, roxanica, danutz, saryta, dandusa, danita, kikineata, acs, iulia-stefy, porumbita, teutz, avdanaarhire, mamica fffffffff draga mie cu care am vb pe privat in ordinea aparitiei ... va multumesc. ca ati incercat, ca ati vrut, ca v-ati rupt din timpul vostru pentru a fi alaturi de initiativa mea.
totusi, am senzatia ca am esuat.
so, ma retrag cu gratie , voi fi prezenta in masura in care vor fi si alte mamici pe aici.
nu stiu de ce ne-am "ratacit" pe alte drumuri si carari, am mai citit din inceputuri (partial ca sa mai vad cum era dani la varsta lui alex, partial ca sa vad cum era grupul nostru de mamici) si repet ce am mai spus: am crezut ca vom ajunge pana la majorate in formatie largita. imi pare rau ca nu s-a intamplat. dar imi e f greu sa mai vb de una singura (sau asa am senzatia).
mamicile si fulguletii
diamat spune:
dragelor,
imi pare tare rau ca nu am intrat la party-uri, va urez tuturor sarbatoritelor [si ati fost cateva ] numai bine
lauroooo,
tu esti in cic, acasa cu bbmic, toata ziua pe net, exact asa cum eram si noi acum vreo 4-5 ani. de unde, bre [adeju-bre], timp, ai? spune tu de unde .
ruxandra_sb spune:
URGENT:
care era mendicamentul anti-vomitiv mai prietenos decat Metroclopramid???
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb URGENT: care era mendicamentul anti-vomitiv mai prietenos decat Metroclopramid??? Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) |
nu stiu, parca lizzy stia, da un tel. pare rau
Yagmur spune:
Laura, ce poze frumoase am vazut de la botez; ai doi baieti superbi, iar poza cu tine si Dani este extraordinara; eu sper sa te mai citesc aici.. oricum stiu cum sa dau de tine
Ruxandra, nu mai stiu cum se chema; sorry
Danutz, cu mare intarziere iti urez La Multi Ani si aici desi stiu ca nu ai timp sa intri des
Si vestea cea mare: ne-am mutat; inca nu e gata, voi dormi pe saltea o vreme, dar e apartamentul nostru si sper sa fie bine...
Pupici tuturor si inceput norocos de gradinita celor mici!!!!Yagmur si Luca
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamat dragelor, imi pare tare rau ca nu am intrat la party-uri, va urez tuturor sarbatoritelor [si ati fost cateva ] numai bine lauroooo, tu esti in cic, acasa cu bbmic, toata ziua pe net, exact asa cum eram si noi acum vreo 4-5 ani. de unde, bre [adeju-bre], timp, ai? spune tu de unde . dianocica si d (4+) nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata ) cu mine, PM va rog |
bre am timp ca alex e cuminte (in primul rand) si in al doilea rand ma mai ajuta tanti geta.
da' acu' fara sa fiu rea (sper io) cate 2-3-5 min pe zi s-ar gasi de scris doua vorbe, nu?
yagmur ma bucur atat de mult pt voi! sa va fie de bine mutarea.
de citit ma mai citesti ca nu "parasesc" forumul, doar ca voi scrie in masura in care voi avea cui
pap si fug sa il iau pe dani de la gradi ... va spun cum a fost
lory32 spune:
Laura, superbe pozele de la botez!Sa iti traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa fiti fericiti impreuna!
Ruxandra, noi folosim ca antivomitiv Nux Vomica CH 30, 3 granule/3-4 ori pe zi.
Pup fetele!
dandusa spune:
Laura,
v-am admirat indelung,santeti frumosi cu totii!asa dor mi s-a facut de un pui mic,mititel...,imi imaginam ca-l tin pe Alex in brate si ca ma joc cu el.prin jur pe la mine,nu mai am nici un puisor asa mic,vine unul in Ian si abia astept sa-l miros
noi santem in vacanta la Buc deocamdata si timp de net nu prea am pentru ca plimb copilasii prin locuri noi,ii aduc la pranz osteniti sa pape si sa doarma si dupa amiaza o luam de la cap,dar cand voi reveni la C-ta o sa ai cu cine vorbi!
chiar zilele trecute vorbeam cu o mamica de fullgulet despre Raducu meu si asa am realizat ca eu n-am prea povestit de el pe aici,asa ca i-am promis si ei,iar acum iti promit si tie ca voi scrie mai multeee.
Adevarat,ca nu-i timp...,nici la mine nu-i,dar daca se vrea,se gaseste,ai dreptate!
Ruxandra,
si debridatul ajuta in stari de voma.
Manu,
nu cred ca stam pana pe 17 sa vedem Antipa,poate data viitoare.multumesc!
ps:si noi avem saltea in 'sufragerie' si-i asa fain ca nu ma mai stresez ca-mi cad copiii in joaca lor de-a salteluta,de fapt,de-aia am si renuntat la pat.stam asa de mai mult de un an si-i f ok.nu ne-a tras curentul pe niciunul,cum ne prezicea soacra mea:D
dandusa spune:
Porumbita,
felicitari pentru fetita,sa ajungeti cu bine la termen!
sant curioasa,cum de ati ajuns la Atena,in ce domeniu lucreaza sotul tau?(daca poti spune)