Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura13 spune:
mamaana
chinico trimis PM
sunt pe fuga tare rau de tot, sapt asta va fi ca la nebuni, joi e botezul, vineri petrecerea
Laura13 spune:
suntem atat de agitati sapt asta ... ceva de speriat, atatea de facut si timp ioc . alexutzu plange in fiecare seara la san, urla mai bine spus, de 2 zile nici kk nu mai face,acum bea lapte praf in fiecare seara sunt trista, obosita, socrii sunt aici, maine incepe sa se umple casa peste zi, vin musafirii, nu dorm la noi dar vor sta toata ziua aici ... trebuie mancare, curatenie si de toate si se simte in lapte. maine ma apuc de galactogil, sper sa o scot la capat sapt asta, apoi cand ne linistim sa revenim la san exclusiv. sper. logic ca am luat-o razna si cu fumatul ... si toate se aduna si alex e cel ce sufera ... din cauza mea si a noastra [:((]
avdanaarhire spune:
Buna dimineata, tututor. Nu stiu sa pun poze cu vreo cafea aburinda, dar as face-o.
Laura, toate trec. In special agitatia.
Aseara am fost si noi la Strumfi. Celeste s-a distrat pe cinste. In rest, ne luptam cu alergiile.
Sa aveti o zi minunata, fetele.
danutz spune:
draga Manu
Sa dea DD sa vi se aseze lucrurile si sa te bucuri de Luca asa cum trebuie!
va pup
Yagmur spune:
La Multi Ani, Mamana... cu intarziere
Iar pe voi, dragele mele, va invit la petrecere ; avem de toate: fursecuri, alcool, tort, salate pentru doamnele suple....
Va multumesc de urari
P.S. Suntem bine, ne mutam duminica printre cutii, dar ce conteaza, incepe noua gradinita luni.. sper sa fie totul bine
Laura, tin pumnii sa treaca saptamana asta incarcata... ai grija de tine
Yagmur si Luca
avdanaarhire spune:
La multi ani azi tuturor celor ce sarbatoresc. Dam si noi o felie de tort pentru ca si Celeste e Maria.
Astazi dimineata nici nu se trezise bine, nici nu deschisese bine ochii, dar mi-a spus : Azi ma cheama Maria, mami, nu-i asa ?
acs spune:
La multi ani Marii, Anute si Mariani :)
Va ofer si eu cate o felie virtuala de tort si un pahar de ce va doreste inima :)