Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia-stefy spune:
Lory, Laura, Porumbita, multumesc pentru raspunsuri. Stiam eu ca pot conta pe voi. Am inteles ca Romanaia e printre putinele tari membreu UE in care nu e obligatoriu scaunul de masina la copii, dar in Ungaria, Austria... daca te prinde te rupe .... ca amenda e foarte mare.
Laura13 spune:
a venit dani acasa si deja sunt zombi ... doamne, cat poate sa vb copilul asta ... nu stiu cum de nu ii oboseste limba . da' tare bine e cu el, acum suntem in formatie completa.
s-a bucurat f tare cand l-a vazut pe alex si alex a fost tare cumintel in seara asta, ne-a lasat sa recuperam cu dani.
teutz ma bucur ca ai aparut. mereu imi aduc aminte cum scriai tu mesajele in word si raspundeai la fiecare in parte ... nu stiu daca atunci am apreciat asa cum se cuvenea imi pare rau ca aveti probleme, sper sa fie doar o faza trezatoare.
fetele, ma duc la somn ca iar m-a luat migrena
acum facem patul in sufra ca pe dani (la ora asta ) l-a apucat ca vrea sa doarma cu unul din noi
n usoara
iulia-stefy spune:
Va ofer o .... ca tot a dus Laura dorul.
Ma bucur ca ti-a venit cavalerul cel mare acasa. Deci nu eu ma intreb cum de poate vorbi atat un copil?
acs spune:
Lacramioara, multumesc pentru cafea!
In privinta plecarii: Noi n-am avut nevoie decat de pasapoarte pentru copii. Nu ne-a intrebat nimeni de certificate de nastere. Intotdeauna am avut asigurari medicale, dar, spre bucuria noastra, nu ne-au trebuit.
Legat de medicamente, dupa siropurile in caz de febra si plasturi / dezinfectant, avem mereu grija sa luam smecta si enterol.
Haine pentru orice situatie (soare, ploaie), jucariile preferate, crema si palaria de soare, cd-uri cu muzica si povesti pentru masina, cartea (cartile) de seara. Eu ii las pe fiecare sa-si faca ghiozdanelul, insa ii supraveghez caci si-ar lua toata casa :).
Scaun de masina sau inaltator obligatoriu. Dar noi nu plecam nici prin tara fara el (de fapt pentru fiecare dintre copii).
Ai grija sa aveti ceva de rontait pe drum si apa multa, servetele.
Daca-mi mai aduc aminte, revin.
Drum bun si vacanta placuta!
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o .... ca tot a dus Laura dorul. Ma bucur ca ti-a venit cavalerul cel mare acasa. Deci nu eu ma intreb cum de poate vorbi atat un copil? Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
pai acu' dai cafeau cand io alaptez? o savurez virtual ... hmmm ... delicioasa!
dani e la gradi ... mai, nu stiu ce are copilul asta cu dormitul la gradi!
acum e la gradinita de vara, unde poate sa NU doarma, sau sa se dea jos din pat cand se trezeste si sa se duca in sala de joaca. si tot bazaie dimineata ca sa vb noi cu educatoarea ca el NU vrea sa doarma. acasa doarme in fiecare zi, adoarme ffff repede, nu doarme mult, dar o ora tot o prinde. dar la gradi nu-i place si pace. totusi, nu inteleg DE CE
se trezeste alex ... cred si io ... n-a mai mancat de la 12.30
gasca
Laura13 spune:
sunt rupta ... ma dor toate oasele, spatele ma omoara, azi am zis ca nu ma mai ridic dupa ce am schimbat pampersul , mi-e frica sa nu se agraveze herniile ma duc la dus si nani
dani nu a dormit la gradi, drept urmare a fost zombi toata dupa-amiaza ... intra asa, intr-o vrie cand e obosit, e jale. dar cine dormea la 21.45? de cand nu am mai prins ...
gasca.
PS. azi strig iesencele: ramsan, avdanaarhire, lavinia, lorym, porumbita, bamboletta!!!!!!!!!! vesti despre fulguleti?
n usoara
Yagmur spune:
Laura, bucurie mare ca a venit Dani acasa . Cand nu doarme la gradi ce face? Intreb si eu pentru ca Luca nu cred ca va dormi: si-a si scos somnul de pranz dar mai degraba ii este teama ca va face pe el si de aceea nu doarme si cum va incepe o gradinita noua (a 3-a deja) va fi si mai emotionat; dupa ce ne mutam scot pampersul si sper sa nu faca pe el chiar in fiecare noapte. Ai grija cu spatele!
Maine merg cu Luca la posturo test. Chiar sunt curioasa cum va fi. Si voi incerca sa fac si exercitii acasa cu el pentru picioare. Macar 15 minute in fiecare zi. Daca ar coopera ar fi mai simplu dar deloc nu asculta.
Stiti cumva cand incepe gradinita? Eu stiam de 12 sept dar tot aud de 1 sept. Off, nu apucam sa ne mutam pana pe 1 cred. Eu inca spal prin casa, nu am sortat nimic, am peste 15 cutii la Breaza (si inca 20 prin casa) si nu am cu ce sa le tranport... deci in fiecare seara fac curat. Iar bona nu am gasit. Cred ca voi apela la un prieten care lucreaza mai lejer pentru inceput....
Lacramioara, merci de cafea.. eu mai vreau . Vacanta placuta!
Va pup
Yagmur si Luca
acs spune:
Manu, scolile si gradinitele isi deschid portile pentru cei mici incepand cu 12 septembrie. Succes lui Luchita la gradi si test / exercitii!
Laura13 spune:
yagmur tin pumnii sa fie totul ok cu luca.
ma gandeam azi cam cat trebuie sa iti fie d greu sa pregatesti totul pt mutarea voastra ... important e ca o sa se merite
n usoara