Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Pai bine ma Laurica fara frica, tu ai avut frica? Am plans, nitel, nu mult ca-s mare . Ce e ansa aia pe ochi ca n-am auzit pana acum?

mamaaaaaaa!!! si ce frica am avut de cezariana ... si a fost intemeiata , mai rau (pt mine) decat la nasterea naturala.
pai alex dupa ce ca a avut dubla circulara, o bucata de cordon (ansa in termeni medicali) era peste cap si peste ochi si exista riscul sa fie strangulat cordonul si sa nu mai ajunga la el cele necesare ... asta a fost un alt motiv sa grabim cezariana si sa nu nastem natural.
dar ce mai conteaza ... cand totul se termina cu bine si bb e sanatos si frumos

gasca

Mergi la inceput

sunt ostenita si cu o "astenie de primavara" . am o stare ciudata in seara asta.
dani nu a vorbit cu noi azi. de' ... a fost la iarba verde, a mancat 3 felii de pepene la bustul gol , a fost in expeditie in padure unde a cules mure ca sa isi faca limba mov , s-au jucat pe maulul raului cu pietre, au "pescuit", au jucat badminton, nu au servit somn deloc si totusi au reusit sa nu se "omoare" intre ei (vb la plural pt ca e si sora mea cu copiii la onesti).
deci pe frontul de est, cu baiatul mare totul e perfect.

vad ca strigarea mea ramane fara raspuns ... chiar asa ... nici macar o mamica?

gasca, n usoara

Mergi la inceput

roxanica s-a intamplat ceva?
diamat trimit PM.

nu stiu ce sa va mai zic ... am senzatia ca "lucrez" la munca-n-zadar. mai perseverez vreo cateva zile, poate, poate.

deci gasca si n usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Laura, eu sustin demersul tau ! Nu, nu s-a intamplat nimic, te referi la poze sau la faptul ca tot am intarziat cu mesajul despre noi??
Ruxandra , am trimis pe mail-ul comun invitatie pe picasa, nu stiu ce m-a apucat acum paranoia la batranete...Am vreo trei albume pe-acolo.
fetelor, nu stiu, nu apuc sa povetesc mai multe, sunt singura cu amandoi copiii si numa' usor nu e, dar totul e sub control...deocamdata. revin.

Laura, editez sa-ti spun ca nu am mare experienta, din pacate, cu alaptatul, la Maria am reusit pana pe la 8 luni, dar pot sa-ti spun ce sa NU faci: nu-i da lapte cu biberonul, nu-l cantari pentru proba suptului ca ajungi sa innebunesti. Sunt niste momente critice, cand devin agitati la san si ai impresia ca nu se satura, dar daca le depasesti, ai castigat batalia. Te pup si putere multa!

Mergi la inceput

roxanica am avut senzatia ca ai sters un mes ... probabil m-am inselat
diamat

fug afara cu alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Intru si eu dupa.... o lunga pauza, cu o rugaminte la voi. Vrem sa plecam in Ungaria si Slovenia si vreau sa stiu de ce am nevoie pentru calatoria cu Stefy cu masina. Acte si alte lucruri care stiti voi ca mai trebuie. E prima data cand plecam cu ea.
Ce stiti despre reguli de calatorie cu copii asa mici?

Laura, sa-ti traiasca flacaii, am admirat pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Draga Iulia, noi am fost cu Delia in Bulgaria pentru prima data anul asta de Paste.Ca acte, i-am luat pasaportul si certificatul de nastere pentru orice eventualitate, noi am avut asigurari medicale pe care ni le-au facut la agentia de turism. Delia nu prea are rabdare in masina,nu doarme mai deloc, se plictiseste destul de repede, asa ca i-am pus pe un laptop desene animate si asa am tinut-o ocupata o parte din timp.Ce-i drept, pana la bulgari nu a fost foarte mult de mers, iar singurul drum mai lung pe care l-am facut pana acum cu ea a fost la Busteni, cu opriri dese, cu desene, dar ne-am descurcat.Scaun de masina obligatoriu,pernuta si paturica preferata, jucariile preferate, carti de citit si olita.Va doresc drum bun si concediu placut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Salutare!
Intru si eu dupa.... o lunga pauza, cu o rugaminte la voi. Vrem sa plecam in Ungaria si Slovenia si vreau sa stiu de ce am nevoie pentru calatoria cu Stefy cu masina. Acte si alte lucruri care stiti voi ca mai trebuie. E prima data cand plecam cu ea.
Ce stiti despre reguli de calatorie cu copii asa mici?

Laura, sa-ti traiasca flacaii, am admirat pozele.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

mi-era dor de tine si de cafelele tale de dimineata :)

pasaport, noi nu am avut cerficat de nastere la noi, dar nu se stie niciodata.
medicamente ... eu i-am luat de toate: panadol, nurofen, smecta, hidrasec, saruri de hidratare, ceva pt alergii, ceva pt julituri/lovituri ... ma rog, cam de toate de care am si in casa. nu am avut nevoie de ele, dar mai bine sa le am decat sa caut intr-o limba pe care nu o inteleg ceva contra febrei
cand pleca florin cu el la caracal singuri ei doi, foloseau cu succes laptopul cu desene. in rest noi folosim muzica de copii.
scaunul de masina musai, la noi poate nu primiti amenda, dar in afara ma astept sa se respecte.
aparat foto
si nu mai stiu, ma mai gandesc, daca mai imi vin idei scriu

maine vine dani acasa
l-am intrebat dimineata daca se bucura, a spus ca NU, pt ca merge la gradi. aceeasi intrebare dupa-amiaza, a spus ca DA, pt ca are training nou cu care merge la gradi sa le arate prietenilor. nu mai inteleg nimic
ma rog ... probabil va fi mai dificila reacomodarea, mai ales ca a fost la bunici, unde totul a fost exact cum isi doreste el

fara alte noutati, azi am batut cartierul in lung si-n lat, maine fac mancare dimineata, musai baie la pranz ca dupa-amiaza sa iesim cu dani prin copou, cred.
ce ma distreaza ... imi fac programul intre supturi

n usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Draga IULIA am trecut prin mai multe vame si nu o data, nu nea cerut nici o data certificatul de nastere al copiilor, dar e bine sa-l ai ca nu stii peste ce frustrat dai. Daca stii ca Stefi are ceva probleme cu drumul ei medicamente care stii ca-i dai deobicei. Scaun auto nu am avut nici pentru unu si nu nea intrebat de ele, nici la bulgari, nici la greci si nici la moldoveni.Masina are centuri pe spate si ii prindeam in ele pe autostrada In Grecia circulam cu ei fara probleme. Nustiu cum este la altii.Pe drum copii n-au avut timp sa se plictiseasca, seau luat masinutele cu ei, erau preocupati de locrui noi. Acum depinde de la copil la copil. Nu trebuie sa-ti faci grji copii iubesc calatoriile si zic ca si Stefi va fi foarte fericita.
Drum bun si cale libera.

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare la ceas de noapte!
Am auzit strigatul Laurei si nu puteam sa nu raspund. Sunt tot timpul pe fuga, nu mai am timp de nimic si nici chef de multe ori. Unde naiba fug zilele astea asa nu pot sa-mi dau seama!
Noi suntem bine acum, am trecut printr-o enterocolita cam nasoala. Prima data a facut Alexia, apoi am luat si eu si Maia. Cu Maia a trebuit sa ma internez in spital cinci zile, perioada in care a mancat doar san. A slabit mititica, iar rutina noastra de acasa a fost data peste cap. Acum am terminat cu regimul alimentar.
Avem o perioada cam dificila cu Alexia, care a inceput sa-si manifeste gelozia fata de Maia. E greu, dar ne inarmam cu rabdare si ii spunem/aratam ca o iubim cat putem de des, desi se pare ca nu este suficient. Zilnic o necajeste, o ciupeste, o loveste cu cate ceva. Daca face Maia ceva, in secunda doi face si Alexia acelasi lucru. In curand o sa se transforme si ea in bebelus. I-am explicat de nu stiu cate ori ca nu este nevoie sa se poarte ca un bebelus ca sa o iubim, pentru ca noi am iubit-o cand era bebe, iar acum o iubim si mai mult, ca e fetita mare. Maia merge binisor in picioare, iar Alexia cum o vede ca pleaca singurica se baga in fata ei sau tipa in spatele ei, ca sa o faca sa cada. Daca tipa Maia, Alexia tipa si mai tare. Imi zbarnaie creierii cateodata. Mi-am facut timp si am iesit doar cu Alexia in parc, am mers doar cu ea la film sau la vreun loc de joaca, la cumparaturi in Cora sau la Ikea, ca sa nu aiba senzatia ca ma imparte tot timpul cu Maia. Efectiv nu stiu ce sa mai fac si sper ca perioada asta sa treaca mai repede. Atat de bine a acceptat-o pe Maia la inceput, incat nu mi-am imaginat ca se va ajunge la o situatie ca cea de acum.
In rest, am fost la mare, a fost bine, ne-am vazut cu oameni dragi.
Ma rog, cam atat despre noi.

Am apucat sa vad pe diagonala pozele, foarte frumoase, copii deliciosi, mamici frumoase, tatici mandri nevoie mare.

Laura, referitor la alaptat, primele 4 luni mi s-au parut mai grele la Maia, din cauza colicilor care apareau taman cand incepea sa suga la san. Ma chinuiam cu feonul, sa-i incalzesc burtica, sa poata manca, ea tipa, greu. Eh, cand au disparut colicii, parfum, nenica! Copilul sugea linistit, iar eu m-am relaxat. Acum e indragostita de tzitzi si eu mor de dragul ei cand suge. Alexiei i-am dat san exclusiv pana la 3 luni si jumatate, pentru ca nu mai aveam lapte suficient, iar la 7 luni s-a intarcat singura. Privind in urma, acum imi dau seama ca, daca m-as fi informat si m-as fi straduit mai mult puteam sa nu-i dau lapte praf deloc. Asta e, am invatat din greseli si la Maia a fost ok. Bafta multa si tie si rabdare!

Va pupic pe fiecare in parte!

Mergi la inceput