Buna,imi poate recomanda cineva unde as putea gasi un aspirator de jucarie? As vrea un aspirator mai mare si numai aspirator, nu seturi de aspirator+mop+maturica unde aspiratorul e foarte mic. In supermarketuri nu am gasit, pe net la toate site-urile era stoc 0...Daca a gasit cineva de curand mi-ar fi tare de folos orice sfat
Hai sa-ti povestesc experienta noastra: a luat tati la baiat aspirator (cand baiatul avea 2 ani si pt ca baiatul era indragostit literalmente de aspiratorul cel mare incat dormea cu furtunul in brate ). A dat tati 100lei pe un aspirator de jucarie Bosch (noroc ca n-aveam multa vlaga la vremea respectiva ca-mi venea sa arunc cu ceva dupa el), iar copilu a urlat din toti plamanii cand a auzit zgomotul (aproape insesizabil dealtfel si cu muuulti mai putin decibeli deca cel real) asa ca aspiratorul cel f scump a stat ascuns inca doi ani. Apoi am mai primit de la cineva alt aspirator (luat din piata sau din Europa - piccolino) care cu siguranta a fost muuuult mai ieftin si mult mai apreciat de copil - adica asta si aspira spre deosebire de Bosch care se chinuia da nu prea-i iesea.
Concluzia: fii sigura ca vrea asa ceva si cauta ori pe net la piccolino ori in piete sau in Europa.
Tala am intrat pe piccolino dar nu am gasit - exact din acela vroiam - Bosch sau Electrolux - erau initial pe Quelle dar acum nu mai sunt nicaieri, iar pe 2 site-uri unde mai figurau inca in stoc m-au anuntat ulterior ca nu mai sunt :(
Eu as vrea sa "scap de grija" celor doi gemeni dandu-le doua aspiratoare de jucarie pt. ca pe cel real mi l-au stricat de 2 ori si e tare naspa fara aspirator in casa