Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 13
bunny spune:
sanatate multa lui Matei si putere tie ... Gabi citeodata copii trec mult mai usr decit ne imginam noi peste unele , asa ca capul sus o sa fie bine !
cristalina spune:
La multi ani Maria!
Ioana, sa va traiasca printesa si sa va umple viata de bucurii!
La multi ani Bianca!
Gabi sanatate maxima! Sa va refaceti rapid!
Daria, bravo!
Incepe numeratoarea inversa (eu o sa fiu in praf si santier )
Roxana ce poze frumoase!
Marina, felicitari nepoatei! Bravo ei! Simpatic Alex cu lego-ul...hehehe
kim222 spune:
iaca si io! :))
nu v-am citit ..netul merge cand si daca vrea el
ne-am mutat de 10 zile..In prima zi nu am dormit..auzeam lanturi, zgomote ciudate gen pasi ..distractie ce mai!Luca mananca de sparge..doarme singur la el in camera(asta dupa ce nu dormea singur nici macar cand locuiam in grasoniera)..nu-i trebuie Tv ,PC..si n u intreaba ..Noi unde merge azi?
am intrat doar sa va salut si sa va rog ..o reteta de prajitura cu fructe aveti???mai este cineva pe aici? tocmai ce m-am trezit cu vecinul care ne-a adus visine si zmeura !...nu va spun ce de o saptamana mancam zmeura pe care o culegem de la noi din curte..
La multi ani copilasilor!!!!!
szivarvany spune:
Kim, ce vesti bune de la voi asteptam pozicile
eu cu fructe fac pandispan simplu de 8 oo cu 8 linguri faina, 8 de zahar si 1 praf copt, invart fructele scurse in faina si le pun deasupra, iar ca ormnament poti face frisca cu zmeura, ca un sos
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
Poftiti la tortsi la un paharel
Va multumesc mult de urari si va imbratisez cu drag pe toate
Mandra a fost tare fericita azi si-a dorit o zi de nastere la iarba verdeasa ca vremea a tinut cu ea si a fost super....cadourile nu au interesat-o deloc,a zis din start ca se uita acasa la ele dupa petrecere
La multi ani Alex
La multi ani Bianca
hai pupicei
roberta04 spune:
Olivia, exact asa a reactionat si Matei cand ne-am mutat (dar si eu cu zgomotele :) )! Ma bucur ca sunteti bine!
Eu fac prajitura asa:
8 oua, le separi, bati galbenusurile cu 8 linguri de ulei, ca la maioneza, adaugi zeama si coaja de la o lamaie, bati si albusurile spuma cu un praf de sare, pui 14 linguri de zahar, bati din nou spuma tare. Separata amesteci 15 linguri de faina cu 1 praf si jumatate de copt. Galbenusurile le pui peste albusuri si mai bati putin, adaugi faina, amesteci foarte usor, prin rasturnare, pui in tava si pui deasupra fructele pudrate cu faina, sa nu se lase. Iese bestial...iar daca pui lamaie verde e super bun...
cristalina spune:
Eu fac pandispan.
8 oua, 8 linguri apa, 8 linguri ulei, 8 linguri zahar, 8 linguri cu VARF faina, 1 lingura rasa praf copt (1 plic si juma), 2 plicuri zahar vanilat.
Albusurile batute spuma cu un praf de sare si cand se sunt tzapene adaugi cate putin jumatate din zahar pana stau batz!
Galbenusurile frecate cu juma' de zahar, adaug ulei, frec ca la maioneza, adaugi apa apoi putin cate putin faina amestecata bine cu praful de copt.
Amesteci cele doua compozitii si pui in tava cu hartie de copt. Pui deasupra fructele (cum zice Gabi, date prin faina ca sa nu se lase).
La cuptor la 180-190 grade cam 35-45 minute, ochiometric.
Ai si varianta brioselor cu fructe in varf.
Astea de fac rapid:
Amesteci 2 oua, 200 ml lapte, 100 ml ulei
Amesteci bine 250 faina, 200 g zahar, 1 plic juma de praf copt, 2 plicuri zahar vanilat, 2 linguri cacao.
Se incorporeaza lichidul in solid, se omogenizeaza si se umplu formele, cu fructele in varf.
Forme mici, 20 minute la 180-190 grade, forma mare....ochimetric 30-45 minute.
kim222 spune:
Gata! Nu am avut rabdare si am facut cum a zis daria:)..acum spuneti de ulei??? Am facut fara Nu a crescut ...dar a iesit ff gustoasa! Juma' cu visine..juma' cu zmeura! A durat 20 minute!!! Daca am cuptor electric!!! Sunt super incantata de acest cuptor!Totul este gata ff repede!..si poti gati si pe 3 nivele in acelasi timp!
Gabi nu inteleg de ce a fost nevoie de anestezie generala...
Ioana ..La multi aniiiii!!!!!
Monicule data viitoare incerc si briosele...cand voi gasi si tavile speciale ..momentan am zeci de cutii in garaj..si toti ma intreaba de cate ceva:)))..nu ai vazut tu..?
bunny spune:
nici gravida nu cred ca am salivat asa.... hai ca m-ati convins miine la bag si eu o prajitura cu fructe
Olivia - ce bine ca Luca s-a acomodat ...normal ca nu-i trebuie tv, calc.... Camera doar a lui, cu jucariile lui, imaginatia luui = lumea lui
polux spune:
La multi ani Gorondica cea mica.
Gabi uf urata patanie cu Matei. Bietul copil ce traumatizant trebuie sa fi fost pentru el....si sigur sigur si pentru voi.
Mani, eu iau vacanta pe 28 iulie, si decolam in aceeasi zi. Doar ca ajungem pe 29 in romania din cauza de distanta mare.
A, si felicari nepoatei. Deci cine a invatat s-a vazut.
Andreea deci Alexandra e Alexandru?
Olivia se pare ca va prieste.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4