Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, alex, bianca si maria! felicitari posesoarelor de cupii aniversati, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii
vazut pozili cu gorodica si de la malu` marii, super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

la multi ani, alex, bianca si maria! felicitari posesoarelor de cupii aniversati, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

undi i linku ?

io am vazut constantenii ochiosi

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

...si am uitat sa ma laud si eu cu nepotica mea ,a dat bac-ul si a luat 9.40 !!!
Asa ca va veni sa studieze in Scotia ..departe rau de noi - dar acolo nu plateste,pe cind aici ar plati 9000£/an. Cred ca ma mut si eu acolo!

Mergi la inceput

pag 8 http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/absolvire%20gradinitza/ da` sigur l`ai vazut de atunci

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

undi i linku ?

io am vazut constantenii ochiosi

_

Mergi la inceput

hehehe
io am inteles gorodica de la malu`marii

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La multi ani Maria! La multi ani Bianca!

Un raport scurt de la noi... ieri am avut o zi . Am fugit la 5 de la serviciu sa il aducem pe Matei acasa, plangea la bunici de durere din cauza bubei de pe abdomen. Pe drum la intoarcere am incasat si o amenda de 600 RON de la politie pentru ce ne-a cazut numarul de la masina si cu acest prilej ne-au gasit cu ITP-ul expirat de o luna (nu aveam habar...), apoi l-am adus pe Matei sa il vada dl.doctor, vecinul nostru. Ne-a trimis imediat la chirurgie, diagnostic abces, astfel incat la 12 noaptea am intrat in operatie sub anestezie generala... Operatia a durat putin dar Matei a reactionat destul de urat dupa anestezie, nu il puteam linisti nici eu nici Petro... Pe la 3 dimineata am venit acasa, la 8 am plecat iar la schimbat pansamentul, eu m-am ingalbenit cand am vazut ce gaura are in burtica

Acum suntem acasa, eu cica lucrez home based azi, dar abia stau cu ochii deschisi.

Va pup!

Mergi la inceput

vai, vai, gabi!

Mergi la inceput

Rob, sanatate multa lui Matei, sa fie totul bine

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Multa sanatate lui Matei si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

scriu acilea sa vada tot poporu`, oradencele decolam pe 6 seara si ajungem in Busteni duminica dimineata la orele 6 si redecolam pe 11 seara, joi.
asta a fost compromisul cu colegii si sefii ieri, maine ne si luam biletele la agentie.
Andries, sper sa fie ok asa si pt voi

_

Super!

Andries

Mergi la inceput