Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 11
bunny spune:
Multumim de urari ... a trecut si ziua de azi , adica ultimele 3 zile au tot fost de sarbatorit si banuiesc ca asta nu e sfirsitul , ca urmaeaza cele de acasa.
Va mirati oare ca eu folosesc 'acasa' tot timpul cind ma refer la Ro? Vi se pare normal? Mie da... altii ma judeca ca nu imi fac 'acasa' aici
Acum... sunt obosita - nu m-ati mai auzit zicind asta.... e virsta (44) sau pur si simplu ultimele 3 zile au fost de tip maraton.
Important e ca copilul e fericit , a primit ce si-a dorit si multe neasteptate... ce sa zic ... un ceas , pe care il poarta tare mindru si star wars lego. Restul ... carti, de imbracat,nimicuri si i se pare lui 'cool' 65£ in loc de cadouri pe care ii va pune impreuna cu altii £ si se va mindri ca are bani. Si ce-mi place la el , e foarte darnic, ma roaga tot timpul sa iau bani de la el sa platesc excursii sau mai stiu eu ce.
Ma duc la odihna si miine ma relaxez cu pg din urma
O seara buna
Mx
szivarvany spune:
MARIA BIANCA
Ioana, sa ti triasca frumusetea
Cristal, foarte emotionant ce ai povestit, cred ca te ai topit
Bunny
Roberta, atunci vacanta fara peripetii ii dorim lui Matei
O zi frumoasa tuturor
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
neataaaa e marti?
pe de o parte de abia astept sa treaca luna asta, ca sa vina vacanta... pe de alta... nu vreau ca trece vara . ametita is si eu
Liliana poze de la ziua de ieri? artificii?
n-am niiiciun chef de nimic
amironeanu spune:
La multi Alex si Maria! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti mult noroc in viata!
Multumesc mult pentru urarile pentru sora mea, bebitza este de fapt baietel, Alexandru . Au ajuns acasa, sunt bine, Stefi si Matei abia asteapta sa-l vada.
Eu cred ca ii voi lua Stefaniei cadou de ziua ei un aparat foro. Este innebunita sa faca poze, imi ia telefonul sa faca poze, cere mereu aparatul nostru, asa ca probabil ii vom lua un aparat foto mic.
Cristalina, ce frumos!
Nici eu nu vreau sa treaca vara!
corianai spune:
La multi ani Alex, Maria, Bianca Mamici de sarbatoriti sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Am reusit sa ne hotaram si noi pt cadoul Evei, mai bine zis ea ne-a inspirat. Eu ma tot uitam dupa o bicicleta noua, dar ea e supermultumita cu cea pe care o are deocamdata (pe 16"). asa ca bicicleta noua asteapta pana la primavara, acum primeste mobil nou LG GS500 (ca stie deja sa-l foloseasca, seamana mult cu cel scapat in buda) si cat mai multi petshopi. De la Mara primeste un ceas. In plus incerc sa conving famelionu sa mergem la Bakken - un parc de distractii foarte misto in danemarca.
Si io astept vacanta... amr 8 zile!!
pup, o zi buna
corianai spune:
Mergem in Elvetia-Italia, adica Lugano-Como o saptamana (de asta ziceam eu ca poate ajungem o zi la Milano) apoi riviera italiana (porto fino, cinque terre). Cica incercam sa scapam de imbulzeala si sa nu fim neaparat tentati de plaja si scaldat ca nu-i prieste Evei. cat vom reusi ramane de vazut...
szivarvany spune:
scriu acilea sa vada tot poporu`, oradencele decolam pe 6 seara si ajungem in Busteni duminica dimineata la orele 6 si redecolam pe 11 seara, joi.
asta a fost compromisul cu colegii si sefii ieri, maine ne si luam biletele la agentie.
Andries, sper sa fie ok asa si pt voi
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
bunny spune:
Maria Bianca
Multa fericire, noroc in viata si sa va bucurati de ei !!!
Roxi - ti-am ramas datoare- nu stiu daca ajungem la mare anul asta, nu depinde de noi . Am vazut pozele, mai ce bronzat e Pat si sa nu zic ce ochi au amindoi ! Frumos si ce calitate la poze ( asta ptr fotograf )
Andreea - sa va traiasca nepotica Alexandra !
Monica - eu tot zic ca fetele sunt mai iubarete si uite ca am dreptate. al meu pot sa lipsesc si o luna ...e asa 'cool' =mic englezoi .
Liliana - cind plecati spre Ro? Ati intrat in vacanta deja?
noi mai avem pina pe 22 julie- deja numai am eu rabdare, dar copilul. Sa va zic ca dimineata la 5am era jos buchisea la noul lego? L-am trimis in pat si ce credeti ca s-a culcat ? No...citea la lanterna . Pai cum sa las eu copilul in tabara sa trezeasca toata casa de la 5am?
O zi buna sa avem