Ghiocei de martie-aprilie 2012
Raspunsuri - Pagina 6
frapi08 spune:
madalina34, eu iti pot spune din simptomele mele, fara a incerca sa fiu punct de reper, dar poate ajuta.
sanii ma dor atat de rau, incat am inceput sa port sutien tot timpul si cand imi fac baie si mi-l dau jos durerea e si mai mare, dar pentru mine sanii sunt barometrul ca totul este ok cu bebe.
mi-a zis doctorul ca este absolut normal sa fie un pic mariti si durerosi, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji daca te dor, din contra.
eu am avut pana acum greata usoara, fara voma, ma confrunt cu lipsa poftei de mancare si cu o lista lunga de alimente pe care inainte le preferam iar acum nici nu pot sa le mai suport.
mamanc multe legume in stare cruda, cu ulei de masline, pentru ca asta e tot ce pot sa inghit, ca sa ma hranesc.
sanatate multa si vesti cat mai bune sa avem!
happylica spune:
hello.
madalina, ai incredere ca vom ajunge la final cu bebei sanatosi si mancaciosi!
si pe mine ma dor f rau sanii cand imi scot sutienul seara. ziua parca nu simt durerea.. dar seara e jale.
ma duc des la baie ca ma tot simt uda.. cred ca e teama sa nu se intample ceva. in rest... nu am alte chestii. am observat ca de o saptamana nu mai am pofta de dulce.. si beau fff multa apa.
ma medic merg pt prima oara vineri. sper sa se vada ceva la eco...
fetele.. la voi s-a vazut punctuletul la prima eco? ati facut-o mai devreme de 6 saptamani?
in
madalina34 spune:
Merci mult Frapi08!!! Multa sanatate si tie!
Happylica, faza cu baia o am si eu, si la fel ca tine, nu mai am pofta de dulce, iar apa eu beau oricum foarte multa, nu am vazut o diferenta....
eu am facut prima eco sambata, aveam 5 saptami si 1 zi, si s-a vazut, mi-a zis medicul ca e sacul format si s-a fixat
strumfy_12 spune:
Eu am fost la eco la 6 sapt si 4 zile dupa calcul si 6 sapt si 1 zi dupa masuratori si s-a vazut bebe bine si i-am auzit si bataile inimii.
La prima sarcina am fost prima data la eco la 4 sapt si 2 zile si s-a vazut doar saculetul...
Acuma depinde si de tipul ecografului...la cele performante se vede mai bine.
Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta
magddalena spune:
buna si de la mine
off vb de greturi stari naspa eu le experimentez pe toate
de la ameteli la lipsa poftei de mancare si la greata uuhuu la greu
si e ceva nou pt mine nu pot sa spun ca ma deranjeaza ca e semn ca e totul ok dar..daca nu erau nu plangeam!!
nu mai stiu ce vroiam sa zic am uitat deja
mai face cineva injectii in burta cumva?
va pup
aa mi-am adus aminte joi merg iar la eco sa aud inimioara sper sa fie bn DOAMNE AJUTA!!
Lorym spune:
Salut.
Si eu sunt sub stare de soc.Aseara am aflat ca am o minune in burtica.Eu mai am o fetita de 4 ani jumate.S-a schimbat viata mea intr-o secunda.Ar tb pe 16 martie sa nasc si am 5 sapt si 3 zile.
Sambata la 9 am programare le medicul meu ginecolog.
Deci o sa mai trec printr-o odisee.Probabil sunt incoerenta dar e ceva neasteptat.
strumfy_12 spune:
Lorym bine ai venit!!! Sarcina usoara!
strumfy_12 spune:
Lorym nu stau in Green Parc...dar nu toate sunt facute in Iasi.
bulinuta27 spune:
Lorym bine ai venit!
am o zi azi...greata e pe limba...asa am senzatia ca mi-a venit in gat pana pe limba...scuzati exprimare
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze